Regasiri (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ank iar esti bagata in priza?
Carla deja ati facut bradul? Eu am devenit superstitioasa si nu-l mai fac cu aproape doua luni inainte. Cand a facut Ana 1 an, am impodobit bradutul de pe 15 nov si tocmai in februarie l-am mai dat jos. Vara mea mi-a zis atunci ca englezii sunt f superstitiosi si nu-l impodobesc mai devreme si nici nu-l tin prea mult pentru ca aduce ghinion pe anul ce urmeaza. Parca m-a urmarit chestia aia si intr-adevar a urmat un an groaznic, stiti si voi prea bine. Asa ca anu asta il fac conform traditiei, dupa sf nicolae, apoi dupa sf ion il dau jos.
Miro tu ce faci mami de nu mai intri? Angi la fel...Mai scrieti si voi una alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayaione
Miro tu ce faci mami de nu mai intri?

va citesc, va citesc, va si raspund in gand, rad de haioasele voastre de fetite, ma intristez cand vad puiuti bolnavi - dar uneori chiar nu am chef de forum, alteori sunt prea ocupata ... alteori copiii nu mi-o mai permit.

acum am un nou proiectzel in cap.
revin io cand pot

va pupez cu drag

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dani s-a trezit azinoapte pe la 2.30 si n-a mai vrut sa doarma pana dupa 3.30. Avea febra 38.2. dupa ce in sfarsit m-am culcat la 3.40, la 3.50 Paco m-a trezit sa-mi spuna ca o ia spre urgente...criza de colic nefritic iar. are Dani o bubita pe gat...eu as jura ca-i varicela(daca tot a avut o fetita la gradi saptamana trecuta....). La 12.40 avem programare la pediatru insa nu stiu daca ajunge paco acasa sa am masina cu ce ma duce...

pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny e posibil sa fi luat si el varicela, e destul de contagioasa. Dar am inteles ca la ei se fac forme usoare in general, sa ai grija sa nu le rupa si nu o sa ramana cu semne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
sunt fara nici un chef,Daria e de 1 saptamana bolnavioara.Ma intreb daca vom ajunge sa mergem vreodata 2-3 saptamani legate la gradi .acum au fost suficiente 3 zile ca sa o dea gata

am mers de data asta pe un tratament exclusiv homeopat dar incep sa-mi pierd rabdarea dar mai ales speranta.Maine mergem la medicul de fam de unde sunt sigura mie la surta ca ne intoarcem cu antibiotic.mi-e o ciuda de mor ca de fiecare data sfarsim la fel

Dbunny cum e Dani? e varicela?Daria a facut anul trecut de Craciun o forma destul de urata dar macar am scapat.Baiatul nasei lui Daria a facut intai o forma f usoara si la vreo 2 ani dupa aceea una f puternica.Deci daca e sper sa va treaca repede dar definitiv

Mihaela 31+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Dbunny, cum e Dani? Varicela?

dastefa, mai ai rabdare mami, asa e primul an.... pana se imunizeaza... la noi al doilea an a fost mult mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sanatate lui dani! poate n.o fi varicela

eu am facut.o la 20-21 de ani :)) aveam bube si solutie din aia mov si in dansa...groaznic

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si fug....

Dbunny, cum mai Dani?

Miro, piticul tau cum e?

Mergi la inceput

La multi ani, m_monique!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

d'abia azi am ajuns la pediatru, din cauza de sot prapadit prin urgente si el(azi noapte iar a luat-o incolo) si mi-a confirmat ceea ce e vizibil cu ochiu' liber! varicelicosi! are pe fata vreo 4, una pe nasuc, pe gat si ceafa are multe, pe spate acu erup...jumate au lichid in ele, jumate nu. Vor fi toate pline cu lichid ?? Dani e ok, noaptea face putina febra, nu se scarpina ca-l dau cu Cytelium...speram sa scapam repede.

pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput