Regasiri (39)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
Fetelor asteptam poze de la petreceri.
Miro sper sa scapati repede de asta.
Carla pana la urma ce are Alex?
Lacramioara multumim pt cafele.
Maya ma bucur ca esti bine.
Cat despre tuse....Erica o saptaman tuseste una nu...Nu tuseste rau, asa de 2-3 ori din cand in cand, copt.Nu are temperatura, muci, rosu in gat sau vreun disconfort. Fost la dr de fam+orl si...nu are nimic copilul, poate o urma de la o raceala, dr de fam a zis mult ceai de tei...nici nu stiu ce sa mai cred...
Roxana tu ce mai zici?
Angi Iulia ce mai face. Urata cazatura. A mea nu mai cade, da se da cu capul de pereti rau, deoarece alearga si nu se uita pe unde, sau ia curbele gresit.
Laura voi mare spaima a-ti tas iar. Ce face Dani? Dar spatele tau?Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roana spune:
La multi ani lui David puiul de om . Dolores, sa fie sanatos si sa te bucuri de el mamica frumoasa.
Dani la multi ani si tie. sa cresteti mari si sanatosi ca frumosi sunteti.
Scuze de intarzieri dar acasa pas net.
Va pup pe toate dar din lipsa de timp atat acum...
iulia-stefy spune:
La multi ani, David!
Mirona, multa putere sa treci si peste asta.... Iar lui Raul... multa sanatate.
Dolores, canatate multa lui David. POate nu-i nimic grav.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Multumim frumos urarile de sanatate spre puiul meu, astazi la ora 19.15 vor fi exact 3 ani de cand i-am vazut fetisoara prima data...ei ei cate-au trecut...si-n ce cavaler frumos s-a transformat(il laud ca-i al meu, da?) Poftiti la gratare, croasanuri umplute, salata de beouf, tortilla, masline, alune, cola, bere...cafeluta si tortulet!
La multi ani sanatosi si plini de veselie si pt puiul de om David!!
dolores stranuturile dese(in valuri le numesc eu) si cursu nasului-muci transparenti poate fi ceva mini alergie...chiar si la umezeala din aer! la noi o lingurita de aerius in cazuri d'astea(seara) ne-a rezolvat.
yoy miro..faza aia cu plimbatu in brate am patit-o si noi la colici, si ne-a tinut vreo 4-5 luni cateodata ma gandesc ca daca n-as fi trecut prin calvarul numit colici acum as fi planuit al 3-lea copil deja
dayanara...am o intrebare de-o suta de milioane pt tine...vei alapta? ce planuri ai? iti iei pompita la spital?
Noi am sarbatorit ieri piratul. parca ceva mai restrans ca anul trecut. insa au venit la masa vreo 20 si ceva, apoi la taiatul tortului mai vreo 3 perechi de prieteni... a fost soare si frumos afara, altceva nu prea stiu nimic ca n-am avut nici timp sa rasuflu. paco la gratare, eu la restul...Poze n-am facut niciuna ca aparatul e mort...imi trimit cumnatele s-apoi le pun. am facut comoara cu margelute si monezi de aur(data viitoare nu mai fac, ca era sa se ia la bataie pe ele, siam luat cred vreo 3 kile de caramele, bombonele, gume si ciocolati mici), am tras de piniata, au jucat un joc adecvat varstei cu pirati si actibilde, au avut si sabii, petice, baticuri, insa nu toti au vrut sa le tina pe cap. Tortul mi-a iesit foarte gustos(ma felicit ca n-am dat 60€ la cofetarie), mama mi-a facut foi de casa cu crema, dar le-a decorat ca pe un tort(am pus pe el o corabie). iar soacra mi-a mai adus un tortulet rotund e care-am pus o caracatita, deci 3 torturi. aaah...daca vreti sa decorati cu zahar colorat e super simplu...se coloreaza cu 2 picaturi de colorant lichid, ca noi facuram putin zahar albastru sub corabia lui buni
Pt gradinita am pregatit 22 de pungulite cu dulciuri, 20 pt copii, 2 pt cele 2 educatoare. Am pus in ele ciocolatele mici cu lapte si napolitane cu ciocolata, guma topitoate si-un chupa-chup. La gradi n-au voie cu dulciuri, insa de obicei pungutele de onomastica se trimit acasa in manuta fiecaruia, legata bine cu snurulet. mamica acasa decide cand/ce ii da copilului... alta varianta era sa duc un chec mare, insa cum Dani nu-i fan checuri...am zis pas!
cica in grupa lu' Dani o fetita a facut varicela saptamana trecuta...dar o forma usoara...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Buna dimineata! Am tot uitat sa va inteb daca la voi merge forumul bine, la mine apar numai cate doua pagini la subiecte gen "parintii intreaba, parintii raspund", sau la altele.
Dbunny spune:
Neatza tuturor...si poftiti la cafea cu lapte condensat.
maya la mine merge totul bine...dar vazand ce putine posturi sunt azi...banuiesc ca nu la toate merge bine.
Am pus prima tura de www.flickr.com/photos/dbunny/4128735939/in/set-72157622739570455/" target="_blank"> poze , cam de proasta calitate...mai asteptam si de la altii.
Pupam
Dbunny si Daniel
dayanara spune:
frumoase pozele diana :) si tu parca ai mai slabit sau probabil e din cauza ca m.am ingrasat eu :))
roxana 22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mayaione spune:
Am vazut si eu pozele cu frumosul Dani. Dbunny si tu arati tare bine, bravo, sunteti niste frumosi! Pare cald pe la voi am vz o fetita in rochita.
Va mai pove eu candva demult de o cumnata nebuna pe care o ignor de mai bine de jumatate de an, m-am intalnit in 6 luni doar de 2 ori cu ea dar nu am vb si gata. Si primesc sambata seara pe mess ditai scrisoarea de la barbacso, frate cu sotul, dar nu ai zice ca au ceva grad de rudenie ca-i dif maaare intre ei, in care ma injura, jignea, ameninta cu moartea etc. Am suferit f mult, desi eram constienta ca nu trebuie, sunt niste oameni josnici si limitati, dar parca nu-mi venea sa cred. Posibil ca ignorarea noastra sa le fi sporit frustrarea si au devenit si mai bolnavi. Eu nu mai stiu cum sa scap de oamenii astia. Cel mai mult ma enerveaza ca nu le-am facut absolut nimic, doar ca ei ne invidiaza f f fmult si nu o suporta niciunul pe Ana pt ca-i frumoasa si desteapta. In fine, m-am gandit chiar sa merg la politie, dar sotul zice ca nu se merita sa continuam sa-i ignoram si o sa scapam pana la urma. Oare? Nebunu-i nebun, chiar nu stiu cum e mai bine. M-am imbolnavit, pe bune.
Dbunny spune:
N-am slabit chiar deloc, tot la 69 si ceva ma invart doar ca-s mai intremata
parca nu mai atarna asa sleios slanina pe mine; acu de o saptamana ca mergem la sala mai controlez mancarea, dar dupa zilele astea de fiesta lui dani e jale, ca mi-au ramas multi carnaciori, si doar nu le arunc
bunatate de tort...
maya amenintari de moarte?? eu as tine bine scrisoarea respectiva...cine ar trebui sa ia hatzurile in mana e sotul tau, in fond si la urma urmei sunt frati...se pot pocnii asa frateste!
Dbunny si Daniel