Regasiri (39)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
pupam pe toate
ieri a 12-a zi de incubatie a facut febra - 37 si apoi noaptea 38.2
acum o pazim sa vedem daca e sau nu varicela - gata cu gradi - a venit vacanta mai repede cu o zi.
v-am pupat
sanatate tutror
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
aaaaah Miro, sa stii ca si la Dani tot asa a inceput, cu febra 38.2...si numai noaptea. si-o bubita intre degete de tac'su m-a luat la rost...unde am ars cupilu? Cum faci sa nu ia si raul?
lacrimioara mersi de cafea...buna buna. eu ii mai pun miere in lapte seara..si d'aia tot face pisu.
ank si restul fetelor...si cand aveti accidente cum faceti? schimbati patul in momentul pisului? dar daca nu stiti...doarme ud? ca eu pe sub cearceaf mai am unul d'ala protector, dar daca pisa 3-4 pe noapte? n-am atatea protectoare daca intra pisu in salteaua noua imi tai venele
plus ca Dani mai doarme si la noi si la el...
Dupa studiile mele indelungate, dani face 2 pisu pe noapte, cateodata una, cateodata niciuna...eu spun dupa gretutatea scutecului. Dar au mai fost zile cand dormind pe burtica toata noaptea i-a iesit nitel pisu si a udat pijamaua in jurul buricului...
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Mirona spune:
Dbunny - eu sper sa faca amandoi - sa scap deodata si sa-mi iau gandul de la asta. mai naspa e ca aveam toata sapt viit. programate diferite intalniri si party-uri.
cu pisu - nu se culca pana nu face pisu. protectie sub el + alta protectie sub cerceaf. trezit in mijloc de noapte pentru a merge la wc. intr-o sapt ai scapat. decat sa se mai trezeasca in noapte - mai bine se tine pana dimineata.
noi am folosit un fel de scutec impermeabil cu capse pe lateral - ca un fel de nailon in jurul funduletului.
din nou am avut noroc - Kara dormea toata pe perna - asa ca noi spalam perna si husa de perna zilnic - cearceaful scapa intotdeauna.
la noi a durat maxim 10 zile - si accidente au fost cam 4 sau 5.
de atunci s-a mai intamplat asa razlet - cam o data la doua luni sa mai faca vre-unul - dar ori eu sunt de vina ca n-am pus-o la pisu inainte de somn - sau fiindca viseaza eva urat si se sperie - dar atunic imi pove si stiu care-i treaba si o linistesc.
de-ale Karei:
mami - cum te simti azi?
ma simt urat.
sau - ma simt putin urat si putin bine.
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
iulia-stefy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny lacramioara mersi de cafea...buna buna. eu ii mai pun miere in lapte seara..si d'aia tot face pisu. Deci mierea se da separat, nu dizolvata in lapte. ank si restul fetelor...si cand aveti accidente cum faceti? schimbati patul in momentul pisului? dar daca nu stiti...doarme ud? ca eu pe sub cearceaf mai am unul d'ala protector, dar daca pisa 3-4 pe noapte? n-am atatea protectoare ![]() ![]() Dupa studiile mele indelungate, dani face 2 pisu pe noapte, cateodata una, cateodata niciuna...eu spun dupa gretutatea scutecului. Dar au mai fost zile cand dormind pe burtica toata noaptea i-a iesit nitel pisu si a udat pijamaua in jurul buricului... Mama ei de saltea, cum sa-ti tai venele? Nu scrisei eu in vara lui 2008 la Fulguleti cum se face cu salteaua sau covorul pishulit? I-a adu-ti matale aminte... Deci repet: Se pune pe pata, fara sa o stergi, bicarbonat praf si o lasi sa se usuce. Dupa ce se usuca pata, bicarbonatul se aspira. Daca a apucat sa se usuce ca ti-a facut bucuria noaptea, o umezesti cu putina apa si aplici bicarbonatul. Nu ramane patata salteaua, nu ramane nici miros.... La mine tot covorul era leopard cu pete albe, cand a renuntat Stefy la scutec...Totul a durat cam o saptamana... Venea numai si imi arata unde a facut, sa pun praf pe pata... Nu stresa copilu... Si salteaua noastra e noua si a mai avut vreo doua accidente dupa ce am schimbat-o si nu are nici o urma. Sora mea, ca mi-a dat ideea, si bicarbonatul sa traiasca... Incearca si ai sa vezi ca e ok.... Spor la scos scutecul ![]() |
iulia-stefy spune:
Miro si la Stefy tot asa a debutat varicela. Multa sanatate Karei si tie multa rabdare. Sa dea DD sa scapati usor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
aaaaaaha, deci mierea separat...pe degetel, asa o serveste piciul din cand in cand.
iulia inca nu m-ati convins, eu inca mai duc munca de lamurire cu el, tratative mari, nu-mi imaginez trezindu-se noaptea si cerand pipi...sa fie al meu mai bebelus in privinta asta ??
am uitat sa va spun patania de acu 2 zile: don'soru se mai blocheaza in baie, vezi doamne are nevoie de intimitate cand face pisu, dar stie sa deschida usa singurel. Ei bine, alaltaieri s-a inchis si nu s-a mai putut deschide. Eu am strigat pe el sa deschida usa sa nu se prosteasca(crezand ca el nu vrea s-o deschida) si el s-a panicat si-a inceput sa planga. Chiar nu mai putea s-o deschida. Eram singura cu el acasa. m-am dus in curtea din spate(baia are un gemultz mic, insa cu gratii) nu stiu cat de tare am dat in geamul ala dar s-a si deschis si-a si picat o foaie in vana. s-a spart acolo...vana plina de cioburi, copilul plangand nestiind cum sa iasa
. am inceput sa-l linistesc si sa-l incurajez(prima data, destul de repede, a trebuit s-o fac eu insami, sa-mi dreg glasul si sa ma dezpanichez) si i-am spus sa mai incerce odata. el ma vedea prin gratii si vroia spre mine. insa langa peretele ala cu geamul era vana...plina de cioburi. atunci munca de lamurire era sa nu se apropie de vana ci sa mai incerce sa deschida incuietoarea de la usa. el plangea si-mi spunea ca nu poate. intr-un final, dupa ce i-am spus sa mai dea in sus apoi la dreapta a deschis usa....a fost o sperietura grozava care s-a terminat cu bine in cabinetul sticlarului...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny aaaaaaha, deci mierea separat...pe degetel, asa o serveste piciul din cand in cand. iulia ![]() Dbunny, nu e mai bebelus, eu asa zic. Asa il vezi tu. Fiecare mama isi vede copilul asa. Pe Stefy la inceput o trezeam eu pe la jumatatea noptii, si cum a zis si Miro, decat sa o scol noaptea pana la urma a preferat sa se tina... Daca tu ai incredere in el, el va simti asta si va avea si el incredere ca poate face asta. O sa vezi ca va veni si vremea cand nu va mai fi nevoie de scutec. ![]() am uitat sa va spun patania de acu 2 zile: don'soru se mai blocheaza in baie, vezi doamne are nevoie de intimitate cand face pisu, dar stie sa deschida usa singurel. Ei bine, alaltaieri s-a inchis si nu s-a mai putut deschide. Eu am strigat pe el sa deschida usa sa nu se prosteasca(crezand ca el nu vrea s-o deschida) si el s-a panicat si-a inceput sa planga. Chiar nu mai putea s-o deschida. Eram singura cu el acasa. m-am dus in curtea din spate(baia are un gemultz mic, insa cu gratii ![]() ![]() ![]() Cred ca te-ai speriat bine. E bine cand totul se termina cu bine. |
dastefa spune:
dbunny draga suntem surori de suferinta la capitolul pishu in pat.Chiar voiam eu de mult sa deschid discutia dar tot am amanat.Deci de cand am renuntat la pampers Daria nu s-a trezit decat de vreo 2-3 ori s ceara la oala,in rest pauza.Noi o trezim de 2 ori pe noapte si o punem la oala dar cu toate astea mai sunt si accidente
Deci spre deosebire de Kara,de Stefy ea nu pare prea deranjata de trezirile nocturne ba nici faptul ca sta uda vreo bucata de vreme nu pare sa o necajeasca.Doar cand se dezmeticeste si constientizeaza , chiar daca nu o cert, se vede ca e suparata, ca-i pare rau.
eu am renuntat la a-i mai pune papers in ideea ca isi va forma un program,un ritm daca o tot trezim si se va scula singura la orele respective sa ceara oala.Dar nu pare sa fct si mai descurajant e ca nasa Dariei are un baiat de 4ani si 4 luni care nu se trezeste niciodata sa ceara pishu noaptea chiar daca ei il scoala de mai bine de 1 an in fiecare noapte pe la 12-1
pe de alta parte [arca nici nu o vad cu pampers pana la 5 ani
urata sperietura ai tras.Eu mai stiu o mamica care a patit ceva similar doar ca a spart geamul de la usa de la baie
Mihaela 33+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
dastefa spune:
aaa si am 2 protectii pt pat dar nu mi-a intamplat niciodata sa le ude pe ambele in aceeasi noapte .dar ea doarme doar la ea in patut dar maine mergem la ziua nepotelei si o voi culca intr-un pat mare.Cred ca trebuie sa o urmaresc sa nu migreze de pe paturica ei
Mihaela 33+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
iulia-stefy spune:
Dbunny, dastefa, nu disperati. Eu sunt convinsa ca pana in vara veti reusi... Nu cred ca se poate ajunge pana la patru ani, daca iti propui tu sa rezolvi problema. Important e sa fie si copilul pregatit. La Stefy a fost meritul ei. Ea a zis de pe la un an si jumatate ca nu-l mai vrea, ca ii era cald...