Regasiri (39)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
Anca - sa-ti traiasca fata. La multi ani! sa-ti aduca numai bucurii. va pupam cu drag.
noi suntem bine - inca mai avem de asteptat - pana marti - inca nici un semn - poate nici nu au luat - sa vedem.
deci suntem oki pana acum.
Dolores - multa sanatate la micul pui de om.
va pup pe toate
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mayaione spune:
La multi ani la toti Sf Nicolae!!!! Ana a deschis usa dimineata emotionata, erau pe pres cizmulitele cu dulciuri. Era asa incantata ca a trecut mosul.
mayaione spune:
Dolores imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Si eu sunt ingrijorata cu tusea Anei, nu a avut niciod asa ceva. Dar se pare ca sunt f multi copii aici cu aceleasi simptome, tuse si doar atat si tine destul de mult. E clar un virus pt ca am luat si noi si e destul de deranjant sa tusesti din 5 in 5 minute. Al meu sot se simte f rau, a vomitat, are frisoane, probabil s-a intoxicat de la ceva, nu isi da seama exact de la ce.
ank999 spune:
pe toata lumea si va multumim mult pentru urari. Am petrecut doua zile la greu, asa ca azi ssunt lata. Poze incerc sa pun in week-end.
Dolores imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori.
Miro David a avut varicela in septewmbrie, iar fiemea a stat cu el zilnic, jucat, pupat, batut...si tot ce fac ei 5-6 ore /zi si nu a luat, desi poate era mai bine sa o faca si gata.
Maya voi tot cu tuse?Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
La multi ani (cu intarziere) pt printesele Erica si stefy! sa cresteti mari, sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in viata!
Asteptam poze de la petreceri!
sanatate multa lui David
Noi suntem bine, mai mucaim... eu inca gripata. ieri am dus-o pe buni la aeroport. Dani m-a uimit pe masina...deja nu mai are nevoie de jucarii sau alte giumbuslucuri la drum lung. efectiv se uita pe geam si vorbeste despre ce vede pe drum...avem copii mari, da?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetelor,
La multi ani, Erica! Sa cresti mare, frumoasa si desteapta. Mami si tati sa asculte de tine Ank, sa va bucurati de ea. Asteptam pozele
Dolores, ce rau imi pare de voi. Asa greu este...
Nu mai stiu daca am spus, dar noi cred ca am facut complicatiile in iunie din cauza giardiei. Acum se fac 2 luni de cand o tin sub tratament pentru giardia si in afara de foarte putini muci, nu mai are nimic. Cauta-l si tu pe David, poate ca giardia il face mai alergic si din cauza asta sa fie asa de sensibil. Bafta multa si multa sanatate
Mayaione, urata treaba cu tusea. Nici nu stiu unde sa va indrum sa va cautati. Cert e ca nu e bine si trebuie sa va tratati. Bafta multa.
Dbunny, si eu am observat ca Iulia este foarte cuminte in masina. Chiar au crescut
Ne-am hotarat sa nu ii luam laptopul ala in forma de broasca testoasa de Craciun. L-am studiat si nu merita. Pai nu are un ditamai calculatorul cu astfel de jocuri pe el? Este netul plin de asa ceva. De banii astia mai bine ii luam altceva care merita. Acum de curand a cerut topogan. Nici nu stiu daca acum se mai gasesc chestii de-astea de gradina. Cautam.
Oricum, conditia sa primeasca tobogan este sa nu planga o saptamana intreaga, lucru pe care nu prea il reuseste
Seara inainte sa vina Mos Nicolae, Iulia si-a facut cizmulitele cu peria, le-am aranjat cu totii frumos. Apoi i-am spus eu ca ghetutele ei sunt cam mici, ca ale mele sunt mai mari si mie o sa imi puna mai multe bomboane decat ei. Pai nu va spun ca pana a adormit imi tot zicea ca eu nu o sa pot manca toate bomboanele, ca o sa ii dau si ei sa pape
Dimineata uitase deja ca trebuia sa vina Mos Nicolae. I-am amintit noi si a fost foarte bucuroasa de ce a primit, chiar daca pe langa cadouri a fost si o nuielusa.
Aseara am mai pus cateva poze si filmulete aici
Va pup si multa sanatate
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
iulia-stefy spune:
Va ofer o felie de tort.... si anka, Miro, Dbunny, va multumim pentru urari. Nu a fost asa cum ne-am dorit.... Dar poate alta data va fi mai bine... fara unii musafiri...
Urez si eu La multi ani! sarbatoritilor ce au fost si vor veni...Andrei Daniel
Calin Ioan
Marani
Erica
Andrei Nicolas
Dragos
Andra
La multi ani, celor ce poarta numele Sf. Nicolae!
Dbunny, cum mai e Dani?
Miro, Stefy a facut varicela la 9 luni... dar tu cu doi.... Nu e obligatoriu sa i-a si ei... Fetita unei prietene se jucase cu Stefy cu o seara inainte de eruptie si nu a facut... Perioada de incubatie e 10-14 zile... Multa sanatate la pitici.
Angi, eu sper ca sunteti ok. Si o prietena de a mea a fost in aceeasi situatie cu tine... NUmai ca pe ei gripati tot cu porcina, fiindca medicul nu mai avea Tamiflu le-a dat sa se trateze cu ceai de Echinaceea si acum sunt ok... si au fost toata familia gripati.... iar prietena mea nu a reusit sa i-a gripa... Slava Domnului. Stefy a primit de la nasii ei 366 de povesti.. si o groaza de carti de la noi... si de acum avem ce citi...
Eu de un an sunt cu 6 ore si 75% din salariu... si se simte...
Dolores, multa sanatate lui David.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Lacramioara, La multi, ani! pentru Stefi. Sa va bucurati de ea
Si Iulia a primit mai mult carti. Ne cere sa ii citim, asa ca ii luam destul de multe carti. De ex.: premiu la 5 buline albe este o carte cu o poveste. Trebuie sa ma duc la librarie cat de curand sa imi refac provizia de carti ca mai am una singura. Si parca vad ca iarasi ii dadu tanti 5 buline albe astazi
Este tare greu cu 75% din salariu. Se simte foarte mult. Eu din diferenta pe 2 luni de ne-au dat-o, mai am doar banii de intretinere pe care o sa ii dau azi. Oricum, au prins foarte bine.
As vrea sa vad si eu poze cu voi. Ne arati?
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
mayaione spune:
Azi am reusit sa conving pe dna doctor neonatolog sa vina maine acasa s-o consulte. Dansa vroia sa ma trimita la spital la sot, dar am zis sa evit spitalul pt ca sunt cazuri de gripa si nu vreau s-o expun. Dar culmea este ca nu mai tuseste. La gradinita nimic, acasa o singura data dar usor, dupa ce a tipat si cantat. Sa vedem ce mai consulta maine. Poate pe mine ca tusesc eu, am luat de la ea cred. Sper sa nu cobesc si sa inceapa iar ana cu tusea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o felie de tort.... si anka, Miro, Dbunny, va multumim pentru urari. Nu a fost asa cum ne-am dorit.... Dar poate alta data va fi mai bine... fara unii musafiri... |
Imi pare rau ca ''cineva'' v-a stricat buna dispozitie. Banuiesc ca n-ati avut atmosfera de poze
![](confused.gif)
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Dbunny, cum mai e Dani? |
Dani e ok, insa mucos...ma enerveaza rau ca i se aud mucii in piept si vad ca acusi terminam sticla cu ambroxol, panadol...Stefy e mai bine?
am mai adaugat putine www.flickr.com/photos/dbunny/4165928599/in/set-72157622739570455/" target="_blank"> poze , ultimele 2 cu lucrul manual ce l-am facut zilele astea...din fetru!
aelitaaaaa ?
miro la gradi ce-i nou? ce mai zice 'migrenata'?
Dbunny si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...