Regasiri (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mai fetelor eu nu inteleg viroza asta, de azi dimineata Ana elimina mucozitati in scaun, ati mai pomenit? Deci nu a avut muci, dar totusi a avut undeva in gat. Acum ma bate gandul sa nu fi avut vreo sinuzita ceva, vai de capul meu daca mai inteleg ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Maya, de asta nu m-am lovit inca. Multa sanantate Anei.

Gripa nu e, ca nu a iesit la analize, dar e o viroza respiratorie... A inceput sa tuseasca de .... zici ca i se rupe gatul de atata tuse... Si sigur e viral, ca vad ca mi-a dat si mie tusea.... Dimineata la 1 avea iar febra mare... pe la 4 era ok... la 7 era calduta... Sper sa isi revina. D-na doctor spune ca ieri a fost ziua critica si ca de azi va fi mai bine si spera sa scapam doar cu aerosoli si antitermice... fara antibiotic... ca nu are nici o infectie... analizele sunt acceptabile, mai putin fierul...pe care trebuie sa incep sa il dau dupa ce se face bine...
De mancat nu mananca, dar macar bea lichide... Aseara ca s-o scot din starea ei de moleseala am luat-o cu mine in bucatarie... De fapt m-am dus eu si ea a venit dupa mine... ca initial a zis ca sta in pat... si am tinut-o mai dezbracata, ca era cald... si m-a ajutat la pus prajiturile in tava, la una la alta si a iesit din starea aia... greu, dar am reusit sa o vad in picioare.... dar are o voce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Lacramioara imi pare tare rau pt stefi ca e bolnavioara , da poate pana sambata e ok pt petrecere
Maya ma bucur ca v-a fost bine la munte. cat despre tuse si nimic altceva nu stiu ce sa zic. Erica tuseste de cateva ori pe zi de ceva vreme, iar dr a zis doar sa bea ceai de tei. In ultimele 2 nopti a avut cate o portie buna de tuse pe la 2, iar apoi nimic ...I-am datdoar ceai si vitamina C. Voi ati luat antibiotic?
Dbunny ma bucur ca voi sunteti bine.
Dastefa ma uit ca mai ai vreo luna -doua si gat. Multa sanatate.
Miro voi sunteti bine?
Dolores, Angi, Roxana, Roana, Laura, Aelita, Dayanara voi pe unde umblatti?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Si hai sa va dau si cate o si un
mare.
Eu sunt cu capul: eu vreau sa duc maine tort la gradi, iar sambata sa petrecem su sunt stresata sa nu se imbolnaveasca capra pana atunci...
I-am cumparat o tablita mare o parte magnetica si alta de scris, o pereche de pantofi cu toc dim aia de care zicea si Maya si niste cuburi.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Ank i-am dat si antibiotic, dar i l-am dat degeaba, ea nu a avut infectie pt ca nu a facut febra deloc, deloc. I l-am dat de frica sa nu se infecteze sputa aia din gat, mai mult preventiv. Nu mai tuseste des, dar ma enerveaza ca o mai aud din cand in cand. Ziua daca o aud de 3 ori, azi noapte doar odata, apoi nimic. Am ascultat-o si eu cu urechea, nu se aude niciun harait, nimic. Respira corect, pe nas. M-am uitat in gat, nimic, e normala culoarea. La gradinita educatoarea mi-a zis ca nu tuseste. Ii mai dau azi ambroxol si gata, pai asa ajung s-o indop cu diverse si fara rezultat. Acum e posibil sa fi ramas si jena aia dupa atat tuse, probabil e iritat gatul. O sa cumpar sirop de pin sau muguri de brad sa ii mai calmeze gatul. Am vb cu o tipa de pe forumul asta, baietelul tuseste din luna iulie si=mi zicea ca i-au ramas mucisori spre plaman, dar nu mai reusesc sa-i scoata de acolo, o tine numai in antibiotic, bronhodilatatoare, ketof etc, nimic pana acum, nicio ameliorare. Merge cu el mereu la pneumolog, dar nu ii face decat sa-i schimbe antibioticul, doar doar se rezolva. Si la Ana e ceva viral pt ca a luat si taica-sau si eu, tusim si noi de vreo saptamana, nu muci nimic, doar tuse, parca ma gadila ceva pe gat si tusesc destul de urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
scuze ca nu am mai intrat, dar nu am avut putere. nu de alta, dar intram sa ma plang ... si am zis pas.
so, in seara asta terminam antibioticul. da, ati citit bine ... again.
am fost la onesti in we, cu stefi, nepotica noastra. vineri seara ea a facut febra, nu mare, 38. bineinteles ca sambata noaptea , in onesti , unde nu exista farmacie nonstop a facut si dani febra. duminica la pranz deja avea 40.3 . am inceput imediat klacid, la sfatul pediatrei, pentru a evita o agravare a starii. duminica la ora 6 a inceput si diareea. APA. singura farmacie deschisa la ora aia nu avea decat smecta pt diaree. cu chiu cu vai a acceptat-o dani, alaturi de ceai de menta si ceai de salcam (s-a dus tata si a cules salcam la 10 seara ...)
dupa inca vreo 2 zile de diaree a inceput sa isi revina cu scaunul, febra nu a mai facut din a doua zi de antibiotic. deci, acum suntem ok. dar ne-am speriat ffff rau.

am si o veste fffffffffffffffffffffffffffffff buna pt noi. de 2 saptamani face kk la olita - bine ... pe perioada diareei a mai cerut pampers, dar cum si-a revenit cu scaunul, cum s-a intors la olita. e o bucurie imensa pt mine! mi s-a luat o piatra de pe inima. e drept ca e mituit , primeste o ciocolatica dupa, dar ce mai conteaza?! nu ne mai trezim noaptea pt kk, nu ne mai chinuim sa il convingem sa faca ... oriunde, nu se mai tine ... e o minune.

imi pare rau ca am ratat sarbatori si sarbatoriti, dar va din suflet pe toate si toti.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.....

La multi ani, Ingrid!

La multi ani, Diana!

Nu mai are febra, dar mai tuseste... si destul de.... Sa dea DD sa scapam cu atat...

Anka, eu sper sa fie ok maine... daca nu, va trebui sa amanam petrecerea... Multumim.

Laura, imi pare rau ca ati luat-o de la capat... Multa sanatate lui Dani si felicitari pentru olita... Acum a considerat el ca e vremea ei. Capul sus mami....

Mergi la inceput

Iulia multam pt cafea! Daca nu mai bei macar o faci pt noi.
Laura imi pare rau pt Daniel, la spital ati mai fost, pana la urma ce diagnostic a fost pus?
Dbunny ce mai zici, cum e dani?
Angi treci la raport, nu ne mai zici nimic de voi?
Miro, dastefa, pupam luuung, voi nu mai aveti timp deloc?

Mergi la inceput

PE TOATA LUMEA SI VA DORIM CA MOS NICOLAE SA VA ADUCA TOT CEEA CE VA DORITI.
ANTICIPAT, CA NU MAI AM TIMP SA INTRU:LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC DRAGA STEFANIA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI FERICIRE! LACRAMIOARA SA TE BUCURI DE EA!

Mergi la inceput

maya naspa cu usea asta. Iti ziceam ca si noi avem probleme, da ne-a recomandat doar ceai la greu. Sa vad cum o mai fi...
Laura in primul rand felicitari pt kk la olita, ca greu a fost. Cat despre bonusuri stiu cum e...sa manance...bonus, sa ia pastile la fel, cateodata si pentru imbracat...Imi pare rau ca s-a imbolnavit iar, dar important este ca acum e bine.

Mergi la inceput