Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iuliaEu te sfatuiesc sa ai incredera in dr si mai ales in instinctele tale si la primul semn de ingrijorare sa mergi la spital. Cu o simpla monitorizare poate sa-si dea seama daca e fondata sau nu.Fiecare zi petrecuta de minunea ta la caldurica e importanta. Probabil nu e asa grav daca dr nu te-a mai chemat pana duminica.Sincer, eu sunt foarte speriata de amanarile astea ca nu stiu daca iti mai amintesti dar, pe mine m-a mai amanat o saptamana(cu un control la mijlocul ei)desi ajunsesem la termen iar Tudorita a iesit cam verde. Vreau sa cred ca e un dr bun dar, nu s-a vazut ca-s pb(misca foarte bine si chiar a mai luat 400g) si nu ca m-a chemat abia duminica pt ca era mai liber si el era de garda.Si daca Dumnezeu a vrut sa ajungi pana aici cu siguranta are planuri mari. Curaj!
Multumesc. Am mare incredere in el. Initial ma chemase pe luni, apoi a zis mai bine duminica, deci la 4 zile. Nu pot decat sa ma rog si sa cred ca nu e grav. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!
In primul rand, Nela si Ancutzam sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!
Am citit si niste "babisme"...http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1046.
Cel mai tare m-a amuzat cea cu rosul unghiilor....
Noi mergem la vaccin saptamana viitoare.
Raluca, ce spui tu de uiski???

Hai, va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Andre capul sus ca daca ai ajuns pana aici va fii bine pana la urma. Sarcina este destul de avansata si nu cred ca ca trebuie
sa-ti faci ganduri negre. Vorbesc si eu ca sa te incurajez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Am citit din capitolul precedent...
Si completez:
Liliac, fetita mea tace si cand dau cu aspiratorul sau bag uscatorul in priza...Asa ca...vad ca le place galagia bebelusilor.
Moni_iulia, alaptatul in pozitia "poseta" l-am practicat si eu in perioada de inceput a alaptarii , cand sanii erau angorjati si era cat pe ce sa fac mastita.Si multe alte pozitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Nela aniversare frmoasa Anei pt 2 luni. Speram sa fie de treaba azi si sa va distrati .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata dragelor!

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Neata fetele! Va mai amintiti de mine?Spwrca da.Eu nu am mai intrat ca mi s-a stricat pc si am stat cam mult sa-l repar.Am atatea sa va spun dar nu prea ma lasa mistreata.Oracaie toata ziulica dar de ce sa-i faci.Sper sa pot face azi un rezumat.Va . si mi-a fost f dor de voi toate abia asteptam zia asta

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta


Bine ai revenit
Am intrebat de cateva ori de tine,ma gandeam sa nu fie ceva cu puiutza...ma bucur ca sunteti amandoua bine si te asteptam mai des pe la noi ( acum ca merge pc-ul)

'neatza buna fetelor
Noi ne pregatim sa mergem sa-l tundem pe Alex si pe Razvi il las la mama in curte ca a iesit un soare de toata frumusetea la noi

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

andre, in afara de faptul ca e imbatranita placenta el a vazut probabil si cantitatea de lichid si semnele ei .... daca ai incredere in el e ok, mergi pe mana lui

eu, din cauza de stresuri asemanatoare, mie nu-mi sponeau starea placentei sau lichidului la buzau - am insistat sa fac monitorizari ...nu s-a putut si am fost la echo la alt medic si in cele din urma am ajuns la buc

la sapt tale mie mi-au facut injectia de maturare a plamanilor, pt ca, din cauza drumului s-au pornit contractii...


ralucapaun , abia astept sa iesim la o cafea ...dar nu ai vrea sa o servim prin primavara ? eu sunt cu capul si, spre deosebire de tine, nu prea ies :)



daci


mamica fericita de "galusca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Nela, sa-ti traiasca Margelata
Andre,nici eu nu m-am confruntat cu asa ceva....capul sus si bucura-te zilele astea de burticamai e putin si vine Chiara

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineta si de la noi!

Va pup si va multumesc pentru gandurile bune. Sincer nici nu stiu de la ce am starea asta nasoala, slava domnului copila mea este sanatoasa si cuminte, eu ma simt bine, am ajutor enorm din partea alor mei, am si iesit din casa....asadar, sunt o enigma chiar si pentru mine, nu imi intra nimeni in voie, sunt ciufuta...etc...sper sa imi revin.

Claudia, multumesc pentru link, m-am indragostit iremediabil de fetitza ta imbraca in rochita aceea minunata, probabil la fel voi face si eu: o voi comanda si plati eu, iar nasele sa contribuie cu ceva, e mult prea scumpa ca sa le-o impun.

Mami de Chiara, te rog sa fii linistita, e foarte importanta starea ta. Sarcina e destul de avansata ca sa nu fie probleme in caz de nastere acum...bebitza mea a avut 2900 la nastere si e ok, capul sus!

Am vazut poze minunate de la botezuri, de fiecare data imi dau lacrimile, unul mai frumos decat altul...abia astept sa vina ianuarie sa il facem si noi.

Daciana, si noi avem aceeasi problema la picioruse, mai pronuntata la dreptul, insa atat pediatrul, neonatoloaga cat si dr de la eco de sold ne-au recomandat deocamdata masajul, asa cum explica si Raluca, de la interior catre exterior pe talpita si pe exteriorul gambei - cam de 3 ori pe zi, eu zic sa incerci....si eu sper sa nu ajungem la gips.

Raluca, multumim de info despre vaccinuri, sincer mie mi-e groaza, insa cred ca voi merge pe schema clasica fara cele optionale, dar le voi cumpara....sper sa iau deciziile bune, pentru ca sunt efectiv inspaimantata.

Tot citesc si iar citesc despre faza cu imbracatul copiilor si am in continuare probleme cu luatul deciziilor, atat in privinta statului in casa cat si la momentul iesirilor. Cred ca depinde si de felul copilului, sincer a mea la 23 de grade are mainile si picioarele bocna si palmutele cu transpiratie rece de atata strans pumnii de frig, indiferent cat o imbrac sau invelesc, drept pentru care am in casa ziua 24 de grade si o imbrac in body cu maneca lunga si salopeta, iar noaptea fac 25 si ii pun body, pantalonasi si o bag in sacul de dormit....nici nu stiu cum sa mai fac. Afara cand ies, alta distractie, daca e mai caldutz si frumos ii pun body, bluzita, dres, pantaloni, ghetutze si o gecuta...iar daca e frig ii pun body, salopeta si o bag in urs de iarna....oi face bine, oi face rau, habar n-am , tot ce sper este sa nu imi imbolnavesc copilul din prostia mea.

Starchi, nu esti singura intr-o astfel de situatie cu mulsul, a mea nu refuza sanul, insa in secunda 2 dupa ce o pun la san adoarme si nu mananca mai nimic, e moarta de foame si nu o pot lasa asa, drept urmare acum nu mai mananca la san si apoi completare, ma mulg si ii dau alternativ o masa biberon, una lapte muls...e nashpa rau de tot, am scurta la mana, m-am saturat, dar ce nu facem noi pentru puii nostri, mai ales ca laptele nostru are de toate...asa ca, tot inainte, bine ca avem lapte!

Si noi am inceput sa dormim bine noaptea, fata mea cea cuminte mananca seara pe la 8-9, pe la 10-11 adoarme si se mai trezeste pe la 4-5...boierie, ce mai!

Si mie mi-e dor de Aida.

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi, multa sanatate si bucurii in viata!




-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput