Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 10
liliac1 spune:
santorini Frumoasa mai esti mami, i normal ca ai un puiut care-ti calca pe urma. Sa-ti traiasca micul crestim. Pozele intr-adevar sunt de exceptie. Va
claucia Tu sigur ai 2 copilasi?? Sigur-sigur ai nascut acum de curand?? Nu se vede!
Fetele tale sunt o dulceata, sa le pup eu pe ele de mandre
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
selen80 spune:
Techila ce bine sa te mai vedem pe aici! uite, tocmai ii spuneam lui Andrecluj ca parca tu ai avut placenta calcifiata...sau nu mai tin eu minte bine?? te rugam mumos mumos s-o linistesti pe fata noastra pupam balenii, cateii si matza (acum trebuie sa-ti schimbi si semnatura )!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
techila spune:
aoleo, vazui ca cineva intreba de placenta calcifiata...
eu la 36 de sapt cand am fost la contol mi-a zis doctorita ca se vad niste urme de calciculi d-aia inplacenta, dar ca nu e grav, inca este ..functionala ca sa zic asa. se observa cu usurinta deca e prea calcifiata si nu mai e ok, caz in care doctorul ia decizia sa scoata bebe. important e sa ai incredere in doctor, nu-ti fa griji.
pupic
Techila - actuala mamica de andrei si stefan 25 aug 09, techila 25 mai 07 si dexter 03 mai 09 - ditai familia
4mykids spune:
Buna dimineata fete dragi,
Incep cu draga nostraAndre,eu stiu ca iti este foarte greu acum la final si stiu ca orice expresie mai neobisnuita folosita de doctor te pune pe ganduri, dar capul sus eu zic a totul este perfect cu frumoasa Chiara, chiar si daca ea vrea sa vina mai repede, de acum poate sa vina ca putem spune ca e la termen,puneti gandurile negre intr-o cutie cu lacat si arunc-o, pune-ti zambetul pe fata si gandeste pozitiv ,daca e sa se intample duminica asta e iti vei cunoaste printesa .Si cum ziceu fetele daca ear grav te opreau la spital ca nu isi permite nimeni sa riste cu viata unui copil.
LA MULTI ANI.ANA!!, margelata noastra draga , la cat mai multe lunite sa fi cuminte si sanatoasa, siia aminte de la mami ce te invata sa poti transmite mai departe cand va veni vremea .
Selen, ce-i frumos si lui Dumnezeu i place ,
Alex25 multumim,noi avem Graco Loving Hug, ca merge pana la 9 luni , majoriteatea care mi-au placut mergeau doar pana la 6, dar mai pune si in calcul ca exista riscul sa nu-ti stea in leagan;
Liliacule, se vede ca ai nu numai copii frumosi dar si cuminti ca ti-ai intrat in mana cu forumeala.
Eu numarul lui Luto nu-l am dar din cate stiu il are Maria.
Noi deocamdata suntem in casa din pacate starea mea emotionala de azi lasa de dorit cam mult , imi vine sa , dar Isabella este o cumintica, nu ma simt in stare de nimic.
Va pupam cu drag.
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila aoleo, vazui ca cineva intreba de placenta calcifiata...eu la 36 de sapt cand am fost la contol mi-a zis doctorita ca se vad niste urme de calciculi d-aia inplacenta, dar ca nu e grav, inca este ..functionala ca sa zic asa. se observa cu usurinta deca e prea calcifiata si nu mai e ok, caz in care doctorul ia decizia sa scoata bebe. important e sa ai incredere in doctor, nu-ti fa griji.pupic |
Ellenuta spune:
ANA
TUDORITA
La multe lunite si anisori! Sa fiti sanatosi, norocosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
Ieri trebuiau sa vina sa ne puna netul si telefonul fix si ne-au pus numai telefonul ...asa ca sunt tot cu internetul mobil de 2 lei si de toata jena....care a fost intrerupt pana noaptea trecuta.
Imi vine sa plang de ciuda
Incerc sa recuperez cate ceva....
Cand vom avea net serios fac cinste
Azi dau de baut ca avem 1 an de cand am emigrat
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
suede spune:
Andrecluj,
Stai linistita...si eu am avut calcifieri dar asta nu-i o problema majora!Stiu ca te sperie orice,dar nu e ceva grav.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
suede spune:
Alex te astept cu vesti de la Baby Expo.Poate reusesc sa ajung si eu sambata...
citat din mesajul lui alex25 Eu tot am o problema cu cantitatea de ceai pe care ar trebui sa o bea un bb alimentat mixt...aveti idee CAT CEAI ar trebui sa bea?? Amea refuza Babycalmul neindulcit si nu i-as da Babydrink ca nu sunt de acord cu el, insa mi-e frica ca are nevoie de lichide si eu nu i le ofer....HELP! PS: astazi fug la Babyexpo sa vad de leagan, desi ne gandeam la un bouncer clasic am ajuns la varianta cu unul electronic, sa vedem ce oferte gasim..tare imi plac cele de la Fishe&Price, dar tare scumpe mi se par. Pana la urma au ramas cam 4 variante in schema, dar nu ma pot hotara, daca are cineva vreunul din ele poate imi da un sfat...saru'mana LEAGAN 1 LEAGAN 2 LEAGAN 3 LEAGAN 4 ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA Da Doamne sa fim sanatoase! |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui suede Andrecluj,Stai linistita...si eu am avut calcifieri dar asta nu-i o problema majora!Stiu ca te sperie orice,dar nu e ceva grav. |