Aspirante optimiste >20 (432) Felicitari Jay !!!
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
Andreea ... hei... ce sunt vorbele astea...vezi ca-ti dau
, pai se poate una ca asta...
.
Lasa ce te impacam acum...uite iti dau multu
-ici sa treaca si multe
si nu mai fi suparata, ca
si eu, mai ales ca am devenit labila emotional...

Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA84 buna dimineata,multumim pt ELENA tratatie si mai ales' cafea'!de luni imi face printesa mea trezirea dde la ora4.ce o avea nu stiu? se pare ca pe mine nu ma mai bagati in seama,am fost super agitata ieri si n-am avut nici o incurajare de la nimeni,nici macar de la sot,l-am impacat zilele trecute cu clatite,akm sa ma impace el caci m-am suparat.si inca sunt sub tensiune caci rusii nimic,TB azi dimineata a fost36,7 si test negativ,nu stiu ce sa cred! sa dea DD Ylary sa fie bebe si sa vina peste 9luni rusii,cred ca este ceva pe acolo la tine,oricum eu iti tin pumnii si m-am rugat pt tine aseara cu fetita mea! si sa aveti o zi frumoasa,eu imi bag capul de tot in biroul asta,am ajuns sa-l urasc!![]() mami de Alexandra 01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!* |
Andreea, iubita scumpa, hai nu mai fii suparata... of... imi pare rau, daca vrei sa ma crezi chiar ieri seara ma intrebam daca i-a trecut supararea sotzului tau cu clatitele... Dar uite, io toata ziua sunt intr-o alergatura, e adevarat ca am scris mai mult zilele astea, imi pare rau ca nu te-am incurajat si pe tine. Stiu cat de greu e...
Beluistef, multumim de tratatie. Rushii mei ... inca nu si-au facut aparitia, scurgerea a disparut, de fapt v-am zis, era asa, un roz paaaaal de tot, pal... Si eu sper sa fie bb, Multumesc Florentina!
Am sa ies pe afara sa cumpar niste fructe ptr Eva si o sa imi iau si un test. Ce sa imi iau, sure check sau clear blue? Dintr-asta n-am facut niciodata. Asa, si il fac maine dimi si va anunt 

Happymum, ce faci? Cum a fost la sala? Te pup, hai ca asteptam raspunsul tau!
Tanamera, Onybony

Sper ca ne cititi din umbra, da? Pup fetele, o zi excelenta va urez!!!!!!!!!Inca o data, ptr Andeiutza

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
ANDREEA84 spune:
multumesc pt incurajare,eram suparata dar pe voi niciodata!Ylari cumpara test barza gold,pe mine ma anunta ca sunt
si peste 9luni rusii(DOAMNE AJUTA!)de dimineata facui test cu chur chek si iesii negativ,vorbi de dimineata cu o prietena care este asistenta si-mi zisa sa incerc si cu barza gold ca este cel mai bun si sigur pe piata noastra si imi iesii rezultatul in 3min.sper sa reusesc sa pun poza cu testul,nici nu stiu ce sa fac,sa ma bucur,sa nu ma bucur,poate e alarma falsa caci pieptul n-a reactionat,TB a fost sub37?nu stiu ce sa fac si sa cred!
VA PUP SI VA IUBESC!

SI VA DORESC SI VOUA DIN TOT SUFLETUL ACEASI SITUATIE CA A MEA!indiferent de situatie raman tot pe acest forum,nu ma duc in alta parte caci tot de la voi aflu tot si incurajarile le am aici,sunteti sufletul acestiu capitol,fiecare optimista in parte!
mami de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
beluistef spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA84 multumesc pt incurajare,eram suparata dar pe voi niciodata!Ylari cumpara test barza gold,pe mine ma anunta ca sunt si peste 9luni rusii(DOAMNE AJUTA!)de dimineata facui test cu chur chek si iesii negativ,vorbi de dimineata cu o prietena care este asistenta si-mi zisa sa incerc si cu barza gold ca este cel mai bun si sigur pe piata noastra si imi iesii rezultatul in 3min.sper sa reusesc sa pun poza cu testul,nici nu stiu ce sa fac,sa ma bucur,sa nu ma bucur,poate e alarma falsa caci pieptul n-a reactionat,TB a fost sub37?nu stiu ce sa fac si sa cred!VA PUP SI VA IUBESC! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SI VA DORESC SI VOUA DIN TOT SUFLETUL ACEASI SITUATIE CA A MEA!indiferent de situatie raman tot pe acest forum,nu ma duc in alta parte caci tot de la voi aflu tot si incurajarile le am aici,sunteti sufletul acestiu capitol,fiecare optimista in parte!mami de Alexandra 01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!* |
Ti-a iesit pozitiv ????? Daca ti-a iesit in primele 5 min este bun, daca a iesit mai tarziu se zice ca nu mai arata bine.
Eu am facut primul test "MINUT" si mi-a iesit in primele 40 de sec.,
poti incerca sa iei si MINUT si vezi, ca nu-i asa scump.
Vrem pozaaaaaaa......haideti la odisee .....
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
beluistef spune:
Poti sa nu ai nici un simptom si sa fii, isi fac ele aparitia de pe la 6 sapt.
, daca asta este problema....
, in legatura cu TB nu stiu ce sa zic ca nu mi-am luat-o niciodata, nici nu stiu cum se ia 
.Eu zic ca daca nu ti-au venit si nici astazi, sa mai lasi o zi doua si sa repeti testul dar cu altul, ti-am zis incearca MINUT, ai vazut la mine ce linii a scos.
sa scoatem
pentru fetele cu teste....
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
YLARI spune:
Andreea, dar asta e o veste super!!!!!!!!!!!!
Cum sa nu te bucuri, fii serioasa, esteeeee, Bravo!!! Deci nu cauti alt iepuras, da????
Eu nu stiu daca are rost sa mai cumpar vreun test, ma streseaza rozaliul asta, a deveni mai persistent. Cred ca vin rushii. Macar de ar venii odata, sa stiu o treaba, la naiba, la naiba, la naiba.... 

Ma duc la cumparaturi.
Va pup.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
tanamera spune:
Neata gagici!
Eu declar azi Z1,asa ca o luam de la capat.
Andreea arata-ne si noua o poza cu testul,sa te putem felicita.
O zi usoara!
onybony spune:
| citat din mesajul lui tanamera Neata gagici! Eu declar azi Z1,asa ca o luam de la capat. Andreea arata-ne si noua o poza cu testul,sa te putem felicita. O zi usoara! |
off, imi pare rau, dar lasa ca mai trecem noi peste dezamagiri inca o luna

Vom avea mereu luna viitoare
onybony spune:
ylari iubita, cred ca iti vin, dar nu dispera, asa suntem noi incercate se pare , 
multi de sustinere
aaa, normal ca v-am citit din umbra 
Vom avea mereu luna viitoare
beluistef spune:
Tanamera, Ylari imi pare sincer rau, dar nu va dati batute, ca atunci cand va asteptati mai putin, va veni si
cel mult asteptat.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul