Aspirante optimiste >20 (432) Felicitari Jay !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata

Mult'am de tratatie Ylari.
Poate este prea devreme sa iasa pozitiv, nu fii trista pana nu-si fac aparitia "intrusii" exista o speranta.
Uite un si un buchet de

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

. Fetelor nu am mai intrat de mult. dar de citit tot v-am citit. Am fost putin cam dezamagita de rusi si cam ocupata cu serviciul. La mine azi e Z 11 asa ca mergem mai departe.

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

COSMINUTZA multumesc ca ai intrebat de mine. Si eu reactionez ca si tine cand vad bebelusi,. i-as manca pe toti, o sa vina si randul nostru sa-i avem pe ai nostri in brate, desi cred ca al tau va fi ceva mai mare ca, daca nu ma insel, e un posibil pe acolo prin burtica. Tin pumnii sa fie cu doua liniute si subscriu la ce a spus Elena, sa-ti dea Dumnezeu o intarziere de 9 luni

Mergi la inceput

YLARI pana nu vin rusii nu este totul pierdut. Testul se poate pozitiva si dupa o sapt asa ca... speranta moare ultima. sa fie bebica pe acolo!

Mergi la inceput

BB YASMI din cate am citit o sarcina poate debuta cu mici sangerari deci daca nu e abundent putem sa ne pregatim sa scoatem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

katy, , multumesc, dar nu e bebe sigur!!! am mai facut 2 teste , ambele negative si cred ca azi dupa masa o sa pot declara z1. asta e, sunt fericita ca sunt mamica si nimic nu ma poate intrista!!

ylari, imi pare rau....

aaaa...scuze....am uitat....NEATA!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

bb_yasmi, asta ma intareste si pe mine, ma uit la Eva si imi dau seama ce norocoasa sunt...

happymum, bafta la chestionare!!!! asteptam o veste buna (macar de la tine)

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ylari, si un la eva.

happymum, tin pumni!!!!!!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna

Katy bine ai revenit la noi si imi pare rau ca ai fost dezamagita In legatura cu bebe la mine in burtica mai vedem
Ylari,bb_yasmi imi pare rau...dar sa stiti ca sunteti foarte norocoase asa ca nu fiti deprimate,strangeti-va comorile in brate si pupacitile
Happy mult succes
Elena multi
MateiIonela poate e prea devreme pt test,iti tin pumni si sa ne ti la curent

fetele si o zi frumoasa si usoara va doresc!!!!

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ce liniste pe aici, fetelor, imi tziuie urekileeee.........

cos_minutza asa e, suntem norocoase, avem puiutzii scumpi care ne insenineaza zilele, dar tare mult as vrea sa i daruiesc evei un fratior, o surioara... Plus ca ne dorim si noi inca un bebe, asa de muuuuult... La mine nici urma de rushi. Am facut curatzenie in casa ca ma apucase balamucul, si trebuia sa-mi distrag atentia. N-am iesit pe afara desi este frumos, ca vroiam sa si spal dar e sf. ecaterina azi, asa ca n-am spalat si nici afara n-am iesit. Mai stau un pic si o bag pe Eva la nani, cred ca ma intind si eu langa ea. Sa ies sa mai cumpar un test ptr maine?

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput