Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 4

M&M spune:
R.Cata, daca ai facut bitestul, triplu test nu se mai face..
Ioana, bafta multa maine si sa vii cu vesti bune EU il simt usor, usor pe bebe, ca o gadilatura.
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
14+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

M&M spune:
...da' ce e cu linistea asta???!!!...
14+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

cris_09 spune:
Eu nu am facut nici bitestul nici triplu test,decat morfologia fetala la 13 sapt...probabil dc era ceva in neregula imi recomanda doctorul le fac...ma voi mai duce in decembrie la eco sa vad sexul si dupa incep sa ma duc din 2 in 2 luni....
poze
my baby

mommy_to_be spune:
Ziua buna, burtici fericite!
Cristina sa stii ca si eu ma tot intreb ce e cu linistea asta in ultimul timp pe aici... Multe din burticile noastre n-au mai scris demult...
L-am simtit si eu pe bbCel putin asa cred, pentru ca e un feeling altfel decat orice alta miscare de prin burtica. Eu nu o simt ca pe o gadaligtura, cum zici tu, Cristina, ci mai degraba ca un curent prin burtica, in partea de jos, sau ca niste pulsatii... sper sa nu fie vorba de altceva grav...
Aseara am visat tare urat m-am trezit plangand cu mana pe burtica si m-am linistit... Sper sa nu fie vorba de vrun vis prevestitor... ca eu mai am dintr-astea, de obicei la evenimente mai importante. Insa pana acum am avut doar vise prevestitoare de bine, nu de rau... Doamne ajuta!
Va pup burtici! Mai intrati si voi si spuneti cum va e, ca e pustiu pe aici.
Mira fericita 13+cu
Maya Alexandra
minunea mea

cris_09 spune:
Mira si eu de pe la 12 saptamani si pana pe la 14 am avut numai cosmaruri...ba chiar ma trezeam din somn tzipand,pe la ora 3 dupa care nu mai puteam adormi...A fost groaznic,dar s-au mai rarit si acum au incetat.
poze
my baby

mommy_to_be spune:
Cris, sa stii ca am citi si eu ca o femeie insarcinata poate avea vise din cele mai ciudate, si ca sunt normale, mai ales la prima sarcina, cand viitoarea mamica e ingrijorata pentru viitor... Insa eu m-am speriat, deoarece, dupa cum am mai spus, am mai avut vise care s-au dovedit a fi premonitorii, si nu au fost pure coincidente. Totusi, incerc sa-mi alung gandurile astea negre si sa gandesc pozitiv
Mira fericita 13+cu
Maya Alexandra
minunea mea

M&M spune:
...Mira, fiecare il simte pe bebe altfel...
CU visele urate, sunt normale mai ales la prima sarcina..atatea griji, nu stii la ce sa te astepti, mai auzi si tot felul de vesti nu tocmai bune...
14+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

cris_09 spune:
Sa stiti k acum realizez ca visele au incetat dupa ultima ecografie,de la 13 sapt si 5 zile..probabil aveam cosmaruri din cauza grijilor..si au incetat cand l-am vazut pe bebe acrobat
poze
my baby

arturicii spune:
Buna tuturor.
Si eu am avut niste vise urate rau.... Sper sa nu se intample nimic din ele.
La noi a venit racoarea, ne-am delectat dimineata cu ceva grade sub zero.
Avem un we lung, avand copii liber de la scoala vineri.
Ne pregatim pentru parada lui Mos Craciun care este acum sambata.
O zi frumoasa,
Ioana~6ani,
~6ani,
16+

Vivela spune:
buna seara, burticute
am ajuns si noi marti la eco, broscuta e bine, sarea in burtica, facea tumbe, e frumoasaaaaa .
ne-am programat si la TT, o sa am 14 sapt si vreo 2 zile, dar astea au fost instructiunile de la gine. dar scump, dom'le, scump, acu 3 ani era mai ieftin! muuuuuuult mai ieftin! am zis ca n-aud bine la telefon cand mi-a zis pretul, sigur acum 3 ani am dat cel mult jumatate din cat e acum.
asta e, am zis ca-l fac, il fac si gata!
cosmaruri nu am, cel putin nu inca. stiu ca la prima sarcina visam numai tampenii, ma trezeam dimneata si imi venea sa sar in sus de bucurie ca a fost doar un vis, plus un gust amar care ma urmarea toata ziua. nu s-a adeverit nimic, desi mi s-a intamplat si mie sa am vise premonitorii.
mai acum cateva pagini am vazut ca discutati si de lista cu lucrusoare pentru bebe, mie mi se pare foarte devreme sa discutati asa ceva, eu stiu ca abia in ultima luna am cumparat patut, cateva hainute si gel de baita. atat, restul le-am luat dupa, n-am simtit ca as fi in criza , bebe n-are nevoie de prea multe la inceput, doar de mami si de tzitzi . manusele nu i-am pus niciodata, am avut grija sa aiba unghiutele taiate si nu s-a zgariat niciodata. mi s-a parut aiurea sa-i pun manusi, cand el incearca sa cunoasca lumea, s-o pipaie, s-o atinga...cu siguranta si urmatorul va avea acelasi regim.
cel mai important obiect cumparat pt bebe, pt o perioada, a fost marsupiul, ma deplasam mult mai usor, lui ii placea, dormea instantaneu. l-am folosit pana aproape de 9-10 luni, cand spatele meu n-a mai suportat greutatea.
pupici
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
10+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba