Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
rosanne spune:
Mie mi-a dat sa iau POLYGYNAX, dar nu l-am pus pana acum, incerc sa gasesc cea mai buna varianta.....astept ideei daca are cineva
Roxy
16+ cu
Natalia
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
cris_09 spune:
Nati si Mira,multumesc de raspunsuri...mi-ati mai dat o speranta de care sa agat k ar putea fi fetitza
..Fetele imi cer scuze daca va fac pofta,dar va rog,dc vreuna dintre voi,din Bucuresti de preferat,vede piersici..sau macar necatrine anuntati-ma si pe mine...am umblat 5 ore prin tot orasul,la metro,carrfour,real,auchan,magazine de cartier etc...si nimic..nici urma

poze
my baby16s+
T_Ioana spune:
Buna seara burtici!
Intru sa dau si eu raportul dupa care fug la nani ca sunt epuizata si ma simt oribil (am vomitat si eu de 2 ori zi, de la drumul cu masina
pan ala Tg Mures)
A fost mai bine decat mi-am imaginat, am gasit un medic interesat, implicat care mi-a explicat absolut orice. Si eu ma dusesem cu lectiile facute, i-am spus ca am citit pe internet o gramada de chestii despere membrana aia amniotica si se pare ca e exact cum speram: adica membrana amniotica nu s-a lipit complet de membrana choriala. Lucru care se intampla dupa 15 saptamani si care nu ar trebui sa ma streseze. Se vedea clar ca e mult mai apropiata (mai mica distanta dintre cele 2) decat la echo de 13 s, cand medicul de la Bistrita m-a ingrijorat (deci nici vorba de brida amniotica). Radea medicul de mine si a zis ca daca ar fi si studentii lui la fel de interesati si informati ar fi foarte fericit....nu mai spun cand l-am rugat sa urmareasca (desi se face cam la 20 s) IR pe arterele uterine l-am impresionat total
. Una peste alta totul e ok, bebe are 15 saptamani, e perfect dezvoltat, am numarat degetele la maini si picioare, organe, batai fetale, e super ok translucenta nuchala (in sensul ca si acum, la 15 s e sub 3 mm), placenta, col in regula,(am primit si DVD cu inregistrarea intregii ecografii) ne-a cam chinuit cu masuratorile ca a vrut sa stea doar in cap, plus ca azi, cu certitudine, am simtit si ca misca si, ce e cel mai important, e ca e.... FETITA
!
Pup toate burticile si piticutii si o noapte usoara va doresc!
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
14+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
arturicii spune:
Ioana
Felicitari ca sunteti bine! Super ca l-ai impresionat pe dr. Mai greu sa reusesti sa atragi atentia unui dr in mod pozitiv si sa iti si recunoasca interesul. Bravo tie. Felicitari si pentru ca este fetita!
Cris_09
Hahahahahaha !!! Super!!! Am ras de numa cand am citit ce ai zis de nectarine! Am visat acum vreo sapt ca mi-a dat sotul meu cadou o nectarina maaare si tare! Am cautat in vreo 2 magazine insa si de aici au disparut. Acum mi-a trecut pofta dar m-a binedispus mesajul tau. Sper sa gasesti!
Nati. E, asa mai zic si cei din jur de mine insa eu stiu sigur ca fiecare isi are limitele lui si stie singur cand le depaseste si poate sa se declare curajos. Ptr mine nu a fost act de curaj. A fost pur si simplu ceva natural. Noi suntem invatati cu drumuri, calatorii, bagaje si pachete. Sigur ne lipsesc altele ce altora li se par normalitati si noua curaj....
mommy_to_be, cris, ma bucur tare pentru voi. Eu inca ma chinui cu neplacerile diminetii.
Intrebare: fetelor din Ardeal, rogu-va, stiti cumva reteta de placinte de-alea de se fac in tigaie (ca si clatitele). Eu am "crescut" cu ele la tara insa nu stiu sa fac.. Stiu doar ca se framanta, se lasa la dospit apoi se pun in ele dulceata/silvoita/varza/branza/zahar si se coc in tigaie......
Virgi17 spune:
Ioana5255, am incercat sa iti scriu pe PM dar mi se spune acolo ca nu accepti mesaje private.Nu ma lasa sa trimit mesajul...
Plus ca mesajul meu se posteaza pe forum la cateva ore bune de cand l-am pus,nu este aprobat instant pt a fi postat.
Cum putem face? Adresa mea de email este cricri_1771@yahoo.com.
Multumesc muuult !
Virginia
13+
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Ioana, imi amintesc cu drag de placintele de care spui, din pacate bunicile mele nu mai sunt si cat traiau am trait cu impresia ca am timp destul sa cer reteta x sau y si m-am trezit ca nu mai am cui
Am gasit aici: http://gospodini.blogspot.com/2007/10/placinta-cu-varza-branza-sau-gem.html o reteta asemanatoare cu ce facea bunica doar ca stiu sigur ca bunica nu folosea lapte ci apa calduta, nu punea deloc ou si lucra cu un aluat ceva mai moale si cu mainile mereu unse cu ulei, plus ca se lasa la dospit cel putin o ora. Mie imi place site-ul asta ca e destul de explicit (desi autoarea e cam intepata si nu accepta nici un comentariu mai putin pozitiv
), sper sa iti fie de folos (macar la masurarea ingredientelor). Spor la bucatarit, si daca le prestezi sa ne spui cum au iesit
!
Eu doar ce am aflat ca azi e sarbatoare mare si este musai sa spal haine plus ca nu am ciorbita pe WE
....poate le fac pe diseara!
Merg sa mananc ceva si intru mai tarziu!
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
14+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
TEUTA2 spune:
[quote]citat din mesajul lui cris_09
Nati si Mira,multumesc de raspunsuri...mi-ati mai dat o speranta de care sa agat k ar putea fi fetitza
..Fetele imi cer scuze daca va fac pofta,dar va rog,dc vreuna dintre voi,din Bucuresti de preferat,vede piersici..sau macar necatrine anuntati-ma si pe mine...am umblat 5 ore prin tot orasul,la metro,carrfour,real,auchan,magazine de cartier etc...si nimic..nici urma

Ce parere ai de un compot de piersici,in ultima instanta???
Stiu ca nu este natural cel din comert,dar ar satisface pofta...
Pofta buna!
cris_09 spune:
Teuta am incercat cu compot de piersici dar nu are nici pe departe gustul de piersica zemoasa si gustoasa...ziceai k sunt caise..eu vreau sa rontai...am mancat prune ca alternativa..Ce m-au enervat niste tanti in piata ca m-au luat peste picior,vai dom'le nu e sezonul piersicilor...dar am gasit capsuni,pepeni,prune..si tot felul de fructe..care nu aveau nici o legatura cu sezonul...
poze
my baby16s+
alinettero spune:
buna fetelor,
vreau sa va spun ca nici eu n-am vomat decat de doua ori dar atunci pt ca ma durea groaznic capul.
cred ca bebe a miscat, are vreo trei zile de cand simt la fel dimineata, cum se aduna asa intr-o movilita mai jos de buric, e o senzatie f stranie si minunata.
si eu am asa pofte, dar de obicei normale si mai pot astepta. nu va zic de ce mi-e pofta sa nu va molipsesc si pe voi.
va pup, sa aveti grija de voi in we sa va odihniti
16+