Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
sagetutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Onitza ai PM cu parola! Cine o mai vroia? Catalutza 27+ Irina |
Acum onitza ai mai multe PM-uri cu parola.
Las ca-i bine.
31+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
elena_iulia spune:
linioara super botoseii, nu faci si donatii ![]()
alexutzzza, elefantica ma refeream la eco, atunci avem programare, pana la marea intalnire mai e .... sper sa stea bebe la caldurica pana in ianuarie. Nici nu vreau sa ma gandesc altfel ca mi se umple casa de iepurasi la ce morcovi am.
Elena
31+ cu
Iustin
sagetutza spune:
elena_iulia speram sa spui asa ca altfel ma gandeam...
linioara macar sa ne povestesti despre cum i-ai facut...
desi nu stiu dk m-as apuca![]()
31+
cris_mario spune:
andre_lina..un carut asa cum cauti tu este la carrefour grand arena..e e la primii pasi ,e de la 0-36 luni si costa 450 lei..mie mi s-a parut ok,e si cu maner reversibil,este foarte frumi.Sper ca ti-am fost de ajutor
Ofe ms mult
,si asteptam pozele cu hainutele
mamidepuiuti,lorex,elefantica,decenuela ms
catalutza..off nu pot sta mai mult de ora 22...pic rupta
alexutzzza ms mult de tot
,caruciorul e pierre cardin
..asa o sa fac o sa iau preventiv k e cam multa alergatura intr-un tmp scurt
xela bn ai revenit
mariucasara..super explicatia cu termometrul..multumim
..eu tot digital iau![]()
kachi,multumim..poti posta din astea mai mereu ca's tare utile...fiecare ia exact ce-i trebuie
arwen
poate dormea bb sau poate de la bomboane
danyelana...

vezi nu te panica,sa-i fie lui bebe bine
asta este pana la postare mea de dimi..atat am reusit sa citesc,dar mai scriu dupa aceea k sa nu se stearga mesajul![]()
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
sagetutza spune:
Si apropou...
Neata sau ziua buna fetelor....![]()
Eu am cam intarziat azi... ma uitam la Mihaela Tatu la emisiune si m-a apucat depresia... chiar nu-ti vine sa mai nasti in RO. Nu stiu cine zicea mai devreme, las sa stea puiul la caldurica... Afara lumea e crunta si doctorii si personalul medical aici...

. parca d'asta m-as gandi sa nasc la o clinica privata, dar... cam tarzior is poi si drumul e greu... sper sa fie ok aici, doar am bagat o groaza de bani in curul nea gine...
Ma iertati fetelor.... cred ca sunt eu intr-o pasa poasta.. din nou.![]()
Ma duc sa beau o cafea deco.![]()
31+
Eleysa spune:
Linioara multumim mult pentru linkul cu modelul de sac de dormit ...o sa dau si eu comanda la mami de unul ...pana acum i-a facut caciulita si botosei roz ...sunt atat de dragute si de micute 
Larisel foarte bine faci ca il chemi pe sot sa care el cumparaturile ... pupam burticuta cu fetite care sughit 
Ccatalutza 

multumim muuult pentru listute ...ce ne-am face noi fara tine ??? ...suntem chiar norocoase sa te avem printre noi 
Pai mai alexutzzza mie nu prea mi se pare ca ai stat cumintica ... eu cred ca atunci cand ti-a zis dr sa stai la pat se referea sa stai la pat ...nu sa umbli cine stie pe unde ...sa freci pereti ..sa intinzi rufe ... ai grija ...si auzi la ea ...vrea baby expo 
Cris_mario sunt convinsa ca esti o frumoasa si sotului tau o sa ii placa la nebunie cum iti sta vopsita 

Elena,
29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
alexutzzza spune:
elefantica planuiesc sa merg la baby expo maine pe la 11-12 sper sa nu fie ink omor si sa nu stau mami mult de 1 max 2 ore ca ma duc chitita pe carucioare sa ma lamuresc si in rest daca mai apuc sa vad ceva, bine dak nu, nu si nu am de gand vreun tur de fortza ![]()
29+
Yannis