BIOGENESIS FERTILITY CENTER(7)
Raspunsuri - Pagina 16
misa_21 spune:
'neata!Am intrat sa semnez condicuta si sa va spun bafta fetelor pe 30 si sa intrati fortoase in linie dreapta
mirela_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misa_21 'neata!Am intrat sa semnez condicuta si sa va spun bafta fetelor pe 30 si sa intrati fortoase in linie dreapta |
stan.valeria spune:
Prezenta si eu!
Vin si eu pe 30 pt echo si estradiol!
Eu sunt programata la 11.
toate fetele!
catalina2307 spune:
pysy ????????
Esti ok?
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
noname spune:
Buna fetelor!!!
Intru eu mai tarzior pe aici.......dar asta este......asta imi e programul.
Cata emotii e putin spus......
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana
De Revelion voi avea bebic in burtica
sarrah spune:
satutare,
si eu vin pe 30, la 10:30 . valeria, ne vedem, da? mirela, ruxandra, noname, voi la ce ora sunteti programate ?
fetelor, ma doare rau in gat si ma mai dor si urechile.imi puteti recomanda ceva sa-mi mai treaca din durere? orl-istul mi-a spus sa scot amigdalele(am facut moldamin)
cata- mercic, am vb cu dna Laura,a discutat cu dr D care a spus ca pot face moldamin 1/saptamana, 3 saptamani de acum inainte. ieri am facut prima injectie. sper sa nu fie nici o problema .
pysy- iti tin pumnii stransi, stransi! te asteptam cu beta mare ! cand faci testul ?
stan.valeria spune:
sarrah, cu siguranta ne vedem!
mie inca nu mi-a venit CM, am intrerup AC pe 22, dar astept poate vine azi.
pysy, hai cu beta mare!!!
o zi buna la toate fetele!
ruxandrab spune:
Neata!
Prezent! 11.20!
Mie mi-a zis Dna Maria ca tb sa imi vina CM maine... am ceva emotii...
http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png
mirela_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sarrah satutare, si eu vin pe 30, la 10:30 . valeria, ne vedem, da? mirela, ruxandra, noname, voi la ce ora sunteti programate ? fetelor, ma doare rau in gat si ma mai dor si urechile.imi puteti recomanda ceva sa-mi mai treaca din durere? orl-istul mi-a spus sa scot amigdalele(am facut moldamin) cata- mercic, am vb cu dna Laura,a discutat cu dr D care a spus ca pot face moldamin 1/saptamana, 3 saptamani de acum inainte. ieri am facut prima injectie. sper sa nu fie nici o problema . pysy- iti tin pumnii stransi, stransi! te asteptam cu beta mare ! cand faci testul ? |
sunt programata la ora 9. Te pup si fa-te bine cu amigdalele cat mai repede.Te pup!
Dana_bebe spune:
Sarrah - eu pt amigdale: iau strepsils cu lamaie si miere, beau lamaie cu miere, lapte cu miere, tinctura de propolis cu zahar...
acum nu stiu cat de grav e la tine. Sper sa-ti treaca si pune la gat fular sau esarfa tot timpul!