BIOGENESIS FERTILITY CENTER(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

'neata!Am intrat sa semnez condicuta si sa va spun bafta fetelor pe 30 si sa intrati fortoase in linie dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misa_21

'neata!Am intrat sa semnez condicuta si sa va spun bafta fetelor pe 30 si sa intrati fortoase in linie dreapta
Mulumim mult Misa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Prezenta si eu!
Vin si eu pe 30 pt echo si estradiol!
Eu sunt programata la 11.
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pysy ????????
Esti ok?

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Intru eu mai tarzior pe aici.......dar asta este......asta imi e programul.
Cata emotii e putin spus......

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
De Revelion voi avea bebic in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

satutare,

si eu vin pe 30, la 10:30 . valeria, ne vedem, da? mirela, ruxandra, noname, voi la ce ora sunteti programate ?

fetelor, ma doare rau in gat si ma mai dor si urechile.imi puteti recomanda ceva sa-mi mai treaca din durere? orl-istul mi-a spus sa scot amigdalele(am facut moldamin)

cata- mercic, am vb cu dna Laura,a discutat cu dr D care a spus ca pot face moldamin 1/saptamana, 3 saptamani de acum inainte. ieri am facut prima injectie. sper sa nu fie nici o problema .

pysy- iti tin pumnii stransi, stransi! te asteptam cu beta mare ! cand faci testul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

sarrah, cu siguranta ne vedem!
mie inca nu mi-a venit CM, am intrerup AC pe 22, dar astept poate vine azi.

pysy, hai cu beta mare!!!
o zi buna la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Neata!

Prezent! 11.20!

Mie mi-a zis Dna Maria ca tb sa imi vina CM maine... am ceva emotii...

http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah

satutare,

si eu vin pe 30, la 10:30 . valeria, ne vedem, da? mirela, ruxandra, noname, voi la ce ora sunteti programate ?

fetelor, ma doare rau in gat si ma mai dor si urechile.imi puteti recomanda ceva sa-mi mai treaca din durere? orl-istul mi-a spus sa scot amigdalele(am facut moldamin)

cata- mercic, am vb cu dna Laura,a discutat cu dr D care a spus ca pot face moldamin 1/saptamana, 3 saptamani de acum inainte. ieri am facut prima injectie. sper sa nu fie nici o problema .

pysy- iti tin pumnii stransi, stransi! te asteptam cu beta mare ! cand faci testul ?
Sarrah,
sunt programata la ora 9. Te pup si fa-te bine cu amigdalele cat mai repede.Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Sarrah - eu pt amigdale: iau strepsils cu lamaie si miere, beau lamaie cu miere, lapte cu miere, tinctura de propolis cu zahar...
acum nu stiu cat de grav e la tine. Sper sa-ti treaca si pune la gat fular sau esarfa tot timpul!

Mergi la inceput