Viza pt Tanzania

Viza pt Tanzania | Autor: aniela23

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sunt tare incurcata. Plec de Craciun in Tanzania si nu stiu daca am sau nu nevoie de viza. Am intrat pe diferite site-uri, mai mult sau mai putin oficiale, si raspunsurile sunt 50% ca DA si 50% ca NU. Mae.ro zice ca nu avem nevoie de viza (din cate am inteles de pe un forum asta se datoreaza unui tratat semnat de Ceausescu cu Tanzania prin anii 70). Site-ul oficial al Tanzaniei zice, pe aceiasi pagina, ca nu avem nevoie de viza pt ca mai apoi sa ne enumere pe lista celor ce au nevoie de viza. Sunt confuza!! Stie cineva raspunsul, si daca da, imi poate da vreun link catre raspuns (eventual
in limba engleza sa l-il bag sub ochi la vama cand mi-or cere viza)

Stie cineva de ce tratat cu Tanzania este vorba

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Da ai nevoie si se da pe aeroportul lor, 50$.
Stiu ca pt. cetatenii fr. asa se da. M-ar mira ca pt. romani sa fie altfel, adica sa nu aiba nevoie.

http://www.tanzania.go.tz/visa.html#Types%20of%20Visa

vaccinul pt. febra galbena e obligatoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu am fost in 1997 si nu a trebuit sa umblu pe la ambasada dupa viza. Acolo pe aeroport in Dar Es Salaam iti pune stampila si din cate imí amintesc, nu am platit nimic. Ai nevoie de pastile contra malariei, sa intrebi la voi unde trebuie sa te duci sa ti le dea, nu mai tin minte daca am facut si vaccin...oricum trebuie sa fie o policlinica special pt cei care pleaca in Africa, iti vor da si o hartie stampilata de la ei care trebuie sa o prezinti in aeroport la africani.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Mersi fetelor, tocmai mi-am facut toate vaccinurile (4 la numar) si mi-am luat pastile pt malarie. Ma doare bratul de mor. Cred ca o sa-mi iau pana la urma viza de aici ca sa nu astept ore intregi la aeroport. Nu e scumpa viza dar nu vroiam o iau din principiu, ca pana acum cativa ani noi romanii aveam nevoie de viza de dus mai peste tot, si eram si eu mandra ca uite, ma duc intr-o tara in care cam toata lumea are nevoie de viza in afara de mine!

O sa mai caut online sa vad ce informatii gasesc

Mergi la inceput