La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Stefania,incearca sa-i dai banana din mana ta,ii rupi bucatele mici,mici,cat vrea el,nu-l forta..Eu am inceput sa-i pasez bananele,perele cu furculita si mai raman bucatele....Am inceput sa-i dau biscuiti de bebei,papa,dar doar de la mine din mana,nu vrea sa tina el biscuitelul in mana.Si noi suntem dependeti de blender in cea mai mare parte.(cu diferenta ca noi nu avem nici un dinte.)

Deja incep sa ma stresez ca noi n-avem dinti deloc.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Ledi nu te stresa ca e asa de bine sa nu fi muscata. eu cunosc pe cineva care la 1 nu are nicu urma de dintisorsi e ok...deci nu iti fa griji. o sa inceapa ei sa apara.

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

fetelro,sunt un pic ingrijorata. sa va zic si de ce:
Ana a avut diaree,acum e mai bine,dar ieri am schimbat cam 20 de scutece,cred ca are gaze cu kk,ca tot gasesc cate un pic in scutec,nu am cum sa nu o schimb ca si asa are o iritatie dureroasa(). ce sa ii fac? tine de diaree?? pana cand dureaza problemele astea cu scaunul?

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Lisa nu mai stiu daca tu o alaptezi sau ii dai lapte praf.Daca ii dai lapte praf,in perioadele de diaree da-i fara lactoza.Eu cred ca iritatia e tocmai de la diaree,scaune acide.Si incearca sa-i dai mancare de regim in perioada asta..sa se mai regleze la burtica.
Multa sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

nu o mai alaptez si lapte fara lactoza nu stiu daca il va accepta. ii dau orez,morcov,banane,afine...sper sa treaca

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

lisa,i-ai totusi o cutie.Si David a acceptat mai greu la inceput,dar l-a acceptat.Este indicat nu numai pt copii cu intoleranta la lactoza ,ci si in perioadele diareice la copii.
Eu in loc de apa plata foloseam mucilagiu de orez cand ii preparam lapticul sau puneam o parte apa,o parte apa in care a fiert orezul.
Incearca cu lapte fara lactoza si da-i cu cremuta pt iritatia aia.
Multa sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Stefanial ce frumusete de baiat ai tu acolo!!
Ledi cand trebuie sa vina rezultattul la test, au trecut 2 saptamani???
Anna 4kg, noi am avut doar 2.600 si am crezut ca ma rup, bravo tie .
La multi ani licuricilor astazi!!!

Sa nu uitati sa ne votati si pe noi , multumim.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Cris,nu mi-au dat o data exacta,au zis ca dureaza 4 sapt.Azi s-au facut 2 sapt de cand am recoltat.Deci,undeva la inceputul lunii dec cred ca ar trebui sa vina si rezultatul.(pe site-ul lor zic ca dureaza 21 de zile,insa sefa laboratorului mi-a zis ca dureaza 4 sapt ..om vedea)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

poze noi pe mail!
p.s. : nu e "AMANTUL" in poza!

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Lisa, am vazut pozele, are niste ochi Ana, ma uimesc de fiecare data cand ma uit la pozele ei. Trebuie neaparat sa mai faci o fetita, si cu aceiasi ochisori

ledi, tim pumnii sa vina rezultate bune de la teste!
Se simte mai bine David? A avut efect tratementul de la Dna Culcer?

Se pare ca se descurca destul de bine soacra, mai greu cu somnul, aseara iar era Andy super obosit, a adormit in carucior cam devreme, pe la 1 si nu a mai dormit pana seara..dar sper sa isi regleze programul, nu o sa aiba incotro. In rest cu mancarea, jucatul se descurca, dar e si ea obosita tare cand ajung eu de la serviciu, nu zice ea nimic, dar se vede pe fata ei. E diferenta intre ce viata ducea in ro, cu un serviciu lejer, ajuns acasa la 3 si fara copii si batai de cap si la noi cu un bebe mic + alex dupa ora 3. Dar o sa isi intre ea in ritm...

Mergi la inceput