Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

Voi postiti?Eu incerc 3 zile: azi,maine si vineri si poate m-o impartasi si pe mine preotul,ca dupa ce nasc stiu sigur ca n-am nicio sansa.Ma enerveaza conceptiile sau de fapt interpretarile pe care le fac unii preoti invataturilor bisericesti vis-a-vis de femeia gravida sau lehuza,dar cred ca preotul de aici de la biserica ma va impartasi.Ca eu nu inteleg de ce suntem considerate cu pacatCand merg la manastirea din oras,unul din preoti nici macar nu ma miruieste.

_
Laura37+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

iubita nu te enerva pe preoti...au dreptate...nu te pot impartasi...asa e dogma...si exista si o explicatie...insa te poti spovedi si iti poate da binecuvantarea...
ACU EXPLICATIA:
stii faza cu adam si eva si marul cel vestit...treaba sta cam asa..muscatul din mar e interpretat ca activitatea de a face sex...pe scurt...cei doi s-au umplut de pacat prin activitatea desfasurata......singura femeie neprihanita este Sfanta Fecioara...stii de ce...deci pana nu iti face molifta tie...si nu il boteaza pe bebe...va aflati in pacat..got it?

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

siiiiim.... faci pls capitol nou? sau monis... daca esti pe aici

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dankutza din cate stiu eu fibrinogenul marit poate fi indus de sarcina,precis te va lamuri dl.Doctor.Aia cu leucocitoza habar nu am ce inseamna.
M-ai amuzat tare cu mesajele tale "haiducesti" si ma bucur mult ca faci tot posibilul sa nu te mai stresezi cu greutatea sau evolutia Cezarei echografic vorbind.Chiar nu are de ce sa nu fie absolut perfecta printesa ta.

Ralu s-a facut dolofan tare Remus ,cred ca este normal sa haraie un pic, dar pentru linistea ta cheama pediatra sa il vada.

Lavinia chiar nu ai de ce sa iti ceri scuze ,DAR regret nespus ca e plangacios micutul Rares.Chiar nu stiu ce sa iti zic,doar ca sper dinb inima sa-i treaca toate neplacerile. si aveti grija de voi.

Ramo ai fost foarte tare ,asa cum ne-ai obisnuit de altfel, cu modelatul de plastilina.
Nu stiu daca e bine sa o comiti cu un breezer ca pe langa alcool mai are si acid,cred ca mergea mai bine in sarcina decat acum.Mai asteapta si tu pana dupa 3 luni macar cand nu mai sunt frecvente balonarile la bebici.
Ma bucur ca e bine Domi si curand se va servi singur cu siguranta de la sanul tau.Va

Andre stiu ca nimic din ce ti-as spune nu te-ar face sa te simti mai bine .
Dar STIU ca veti fi bine amandoua ,fara absolut nici o problema de sanatate si abia astept sa iti spun ca ti-ai facut griji inutil chiar daca acum nu te incalzesc cu nimic cuvintele mele.

Lumi de ce spui ca raul a fost facut cand vorbesti despre Infacol?
Vreau poze cu dolofana care a depasit 4 kg.Va pup.
Cu harait/mucozitati cred ca este perfect normal .Batista trage tot ce gaseste ,parca la 1400W trebuie folosit aspiratorul... daca nu ma insel.Ai masurat umiditatea din camera ?Nu mai retin daca ati luat umidificator pana la urma .Noi la Stefi numai cu el am scapat de fornaiala continua.

Zuza zuzi te trec cu placere in listuta ,ne vom gandi la tine,sper sa ne tii la curent si sa stii ca 20 nov .e o zi de nastere super

Miany uite ca nu stiam de glanda asta,mi se pare o explicatie tare buna pt harait atata vreme cat nu sunt mucisorii de vina.

LauraB am prins pupicul special si eu va trimit cate unul la toate trei.Sunt sigura ca in curand va veni mai mult laptic care sa o sature pe micuta Sophia.
Mi se pare foarte util ce ai scris acolo despre plansul bebeilor.

Lauradi uau ce eroare mare la echograf.
Multumim ca ne tii la curent cu starea ei,ii doresc sa se refaca tare repede.
Noi suntem bine,adica asa si asa ,mergem inainte.
Eu nu pot sa tin post,rar o faceam si inainte ,doar miercuri si vineri.Cat despre preoti ma abtin de la comentarii,nu pot sa inteleg si mai bine tac ,ma depasesc cu mult teoriile lor.
pentru mami si pentru Ducu.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitolul 167

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

LauraB,asa si la Annabelle,zgomotul cu pricina se aude cand o tin in anumite pozitii...in unele zile e mai accentuat,in unele zile aproape inexistent.
Avem si pompita de la Chicco...dar s-ar parea ca o chinui rau cu aia,la `batista bebelusului` nu plange deloc,ba chiar imi da impresia ca ii place!

Lauradi,avem program artistic la greu. Am inceput sa invat catecele de pe youtube sa o distrez cand nu poate dormi,deci fac program artistic la propriu!
Si eu invart capatul popitei in toate directiile,doar ca narile sunt perfect curate,eu vroiam sa extrag din `adancuri`

Miany,multumesc de explicatie...cred ca o sa o las mai moale cu extractiile,ca ma stresez aiurea! Ma bucur mult ca mai ai laptic si te chinui sa-l pastrezi,eu o sa regret toata viata ca l-am pierdut.Atat de mult imi doream sa alaptez!!! O am in brate si parca mi-e dor de ea,o vreau mai aproape...si atunci ma gandesc ce fericita as fi fost daca aveam laptic si o tineam sa pape la pieptul meu...
Ma bucur ca nu e atat de rau cu colicii la David! Crestere frumoasa si multa sanatate!

Shtephy-raul a fost facut cu Infacolul in sensul ca l-am oprit un pic,am luat o pauza....acum tragem ponoasele!

Nu am mai facut poze de cand a facut o lunita.Mi s-a stricat telefonul,iar aparatul si camera tot uit sa le pun la incarcat...

Voi ce mai faceti? A mai aflat Stefitza ce cadouri primeste? A mai convins pe cineva ca e domnisoara si are nevoie de cadouri multe?
Va pupic dulce,aveti grija de voi!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#

Mergi la inceput