Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Felicitari Lyly si Mihamora!!!

My_lady, si eu sunt racita, nu stiu cum am reusit ca am stat in casa special sa nu iau vreun virus!!! asa ca iti recomand mult mult ceai cald cu lamaie si miere/zahar si paracetamol simplu, nu sinus!!! vezi ca paracetamol mi-a zis dr sa iau 1 la 6 ore, dar eu iau unu pe zi ca nu e chiar asa nasoala raceala si nici febra nu am! hai curaj ca trece si raceala! ai grija de tine!

36+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lumi ce mai imi face nora? se lupta cu colicile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Camelia ok,am inteles...dar pot sa te intreb cine este doctorita ta? Eu nu stiam pe nimeni in Bv care sa nu asiste nasteri naturale.

[
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Cea care mi-a urmarit sarcina este dr. Solonari Loreta, ea nu are intrare in maternitatea Bv, adica lucreaza la stat doar la maternitatea din Zarnesti (orasul in care locuiesc eu, 20 minute de Bv)unde nu serveste sa vina la nasteri normale, vine doar la nasteri prin cezariana(ca acolo ies banii). in schimb imi da varianta sa nasc normal la clinica ei particulara la Sfantul Gheorghe, unde nu ma duc pentru ca este prea departe si destul de scump. asa am ajuns la varianta cezariana pentru ca vreau sa nasc in orasul meu sa am familia aproape si ca sa recunosc acum si de frica durerii.
shtephy

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

roxaly...bine ai revenit...felicitari pentru bebe...
romanitza...saru-mana...si eu am stat in casa mai multe...
dar m-au vizitat doua ,,mucioase,,....mama si sor-mea,iar sor-mea ,,m-a sfintit,, cu niste virusi mici...care au plonjat spre moaca mea...s-au infiltrat...au stat la dospit si acu ,,ma calaresc,,
culmea...mi s-a crapat si o masea si nu vrea sa iasa...e rupta in jumatate
m-a apucat o (SUZATI-MA VA ROG) o diaree crunta...
am contractii dureroase combinate cu nedureroase...si bebe e angajat si coborat ca il simt in zona pelviana....si ma dor rau muschii burtii....am si observat pe absorbant o chestie gelatinoasa insa foarte moale...asa ca un albus de ou...exact asa arata
si...ca sa inchei in glorie..imi curge nasul la greu...dar nu mai am febra

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

stati fara grija...pana nu urlu de dureri crunte si regulate...nu mai plec la maternitate.....IAR

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

hi hi hi My Lady cred ca ti se apropie sorocul, cel putin eu stiu ca diareea este semn ce anunta travaliul

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

My-Lady, pai daca e vorba de masele ...sa imi zici ce leac i-ai gasit tu ca eu am o masea care de o sapt a inceput sa ma sicaneze, suportabil si nu continuu , dar cand stiu ca nu avem voie anestezie , iar eu cu dentistul nu empatizez deloc .....ma apuca disperarea!ma rog si eu sa mai reziste pana nasc ....ca alternativa nu vad!

37+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Roxyaly bine ati venit acasa!Sa iti traiasca micutul brunetel si sa fiti sanatosi,pup

Camelia da,parca doctorita ta are cabinet la Hiperdia si stiam ca in Bv nu lucreaza la maternitate.pup

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebebebe spune:

Si pe mine ma supara o masea, cand ma ia durerea fac gargara cu tuica(rachiu) si mai frec si gingia cu un betisor imuiat in aceeasi licoare...La mine a dat rezultate pana acum.Sper sa mai rezist inca o luna...ca la mine e si masea de minte si crescuta aiurea .

My lady, tu o sa fii ca "Nitu cu oile"..., vezi sa nu nasti acasa....Eu asa era sa fac la prima sarcina...Eu asteptam durerile cele mari si regulate...Noroc cu barbatu-meu ca m-a dus la spital.Aveam dilatatie 7 si eram cu zambetul pe buze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

felicitari lylyana

bun venit acasa ionela si andrutza

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput