Avon ===geluri de dus!

Avon ===geluri de dus! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Care din gelurile de dus de la Avon din gama Senses vi se pare cel mai misto? Vreau sa iau pentru o prietena la care ai plac mirosurile puternice si persistente....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

eu l=am cumparat pe ala verde si nu am fost multumita, imi usca pielea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Geluri de dus fff bune sunt la SABON. Au ingrediente naturale. Stiu despre cele de la AVON ca-s pline de chimicale....99.99 %...
Sau OCCITANE...ORICUM sunt mai blande cu pielea si miros f frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Ascent, Amazon - chiar daca sunt "for men" miros puternic si placut, aroma persista pe piele

Lazy Daze, Lagoon, Jardin

Exista si cateva geluri de dus cremoase in gama Senses, dar nu intotdeauna apar in catalog.

Off-topic : or fi bune, nu zic, produsele de la Sabon si L'Occitane, dar costa o caruta de bani, nu cred ca isi poate permite oricine sa le cumpere...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu mi-am luat de la Avon gelul de dus "Sunset" din gama Senses. Miroase puternic a portocale, o placere.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

am luat si eu ,dar nu mai stiu cum se chema era mov, si mirosea hmmm ,tare bine si lasa si pielea hidratata
am o intrebare,batonul corector tot de la avon care este pt virsta de 15 ani e bun ,ati incercat, clearskin parca se numeste

Mergi la inceput