Care din gelurile de dus de la Avon din gama Senses vi se pare cel mai misto? Vreau sa iau pentru o prietena la care ai plac mirosurile puternice si persistente....
Geluri de dus fff bune sunt la SABON. Au ingrediente naturale. Stiu despre cele de la AVON ca-s pline de chimicale....99.99 %...
Sau OCCITANE...ORICUM sunt mai blande cu pielea si miros f frumos..
Ascent, Amazon - chiar daca sunt "for men" miros puternic si placut, aroma persista pe piele
Lazy Daze, Lagoon, Jardin
Exista si cateva geluri de dus cremoase in gama Senses, dar nu intotdeauna apar in catalog.
Off-topic : or fi bune, nu zic, produsele de la Sabon si L'Occitane, dar costa o caruta de bani, nu cred ca isi poate permite oricine sa le cumpere...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Eu mi-am luat de la Avon gelul de dus "Sunset" din gama Senses. Miroase puternic a portocale, o placere.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
am luat si eu ,dar nu mai stiu cum se chema era mov, si mirosea hmmm ,tare bine si lasa si pielea hidratata
am o intrebare,batonul corector tot de la avon care este pt virsta de 15 ani e bun ,ati incercat, clearskin parca se numeste