Aerosoli, cat de des?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Eu ii fac aeosoli lui H in somn, asa nu ne mai stresam nici unul dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui SoriLea

Ce varsta are copilul tau, ca eu am intrebat de inhalant la farmacie si mi-a spus ca nu se da la copii pana in 2 ani si m-ar fi interesa si pe mn, al meu pui are doar 11 lunite.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT

http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"

Aaaa....da, posibil. Al meu are 6 si 10 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

noi cand facem cu dexametazona...doar 3 zile..seara..si nu mai mult de 0,5 ml
cu ser...facem cam o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

lorellayce varsta are copilasul tau, de-i dai doar 0.5, ca se da in functie de vasta si greutate. Eu 0.5 i-am dat la 7 luni acum mergem pe 1 ml DEXA+ 2ml ser

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT

http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

si eu le fac aerosoli in somn, ca altfel nu merge. e indicat insa sa stea copilul usor ridicat, pe o perna sau in bouncer in timpul operatiunii. insa depinde de afectiune, unele substante fluidifica si trebuie aspirat nasul dupa sesiunea de aerosoli, si atunci daca doarme, n-am facut mare branza...

noi n-am facut aerosoli preventiv, n-am auzit de asta. doar la recomandarea dr, nu mai mult de 5 zile (2 sedinte pe zi) cu diferite substante (adrenalina, dexametazona, Flixotide etc). si alte 5 zile doar cu ser, apoi aspirat, asta in caz de mucisori.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

5 ani si 23 kg dar tot nu-i pun mai mult dexa ca mi-e frica...
si daca am vazut ca merge asa compozitia asta si 3 zile...mergem asa inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Geniest mercic pt pontul cu inhalantul din farmacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui kita

Geniest mercic pt pontul cu inhalantul din farmacii

KITA
si fratiorii: Vlad Stefan (27.11.2008) si Andrei (10.02.2005)

Cu placere. Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La noi aerosolii nu-si prea faca efectul, cel putin nu la fata. Nici nu am schimbat prea multe substante, fiindca noua vesnic ni se recomanda ser cu ACC si/sau dexa. SI nu functioneaza la ea. In schimb, la ultima raceala, i-a venit sotului ideea sa punem inhalant in aparat si sa-l deschidem de cateva ori pe noapte in camera, sa o ajute sa respire. Si a functionat.

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruanama spune:

Buna, eu pe al meu copilas il tin in brate ca pe un bebe cu o mana, iar cu cealalta tin mascuta si in acelasi timp il legan ca si cum as vrea sa il adorm. Ptr ca nici la mine nu statea daca vroiam sa ii pun mascuta cat el statea in scaun singur. Dar de cand il tin in brate si il legan merge.

Mergi la inceput