Aerosoli, cat de des?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

il iei in poala cu tv aprins la desene animate.
il tii cu spatele la tine si fata la tv. cu mana stanga il imobilizezi usor, cu palma ii tii capul si cu cotul ii tii pieptul. cu dreapta ii tii masca pe fata, insa nu lipita ci la vreo 2 cm distanta. un dr mi-a zis ca au instinct sa isi smulga lucruri de pe fata si de aia se supara asa rau.
primele 2 sedinte se va zbate, tu insa il batzai pe picioare si ii canti. daca esti consecventa a treia sedinta ar trebui sa fie o placere
odata ce se prinde ca nu ii fura nimeni spiritul cu aerosolii o sa fie ok, dar dupa o pauza de cateva luni uita evident si trebuie sa o iei de la capat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Sau, daca nu se uita la desene cum era al nostru, vine tati + ajutoare, tu il tii cum spunea alra, si cantati si bataiti cat mai caraghios cu totii. Noi aveam cantecul cu broscuta care are la refren Oac, oac, diri-diri-dam.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Multumesc mult pt sfaturi O sa mai incercam.Noi i-am pus filmuletele preferate,dar cand a simtit masca pe fata,a uitat si de filme si de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La noi mergea uneori cu reclame..ca e innebunit dupa reclame...sau venea tati,daca era acasa si dansa,batea din palme,canta..Insa de cele mai multe ori s-a lasat cu urlete,plansete,zbatut,dat din picioare etc etc.Degeaba ii cantam eu in ureche si-l leganam..nu functiona.Depinde de copil.
Multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

si la noi numai cu reclame merge sau sa ma scalambai in toate felurile si tati sa-l tina.
noi am facut mai multe feluri de aerosoli:cu ventolin si ser, flixotede, gentamicina si ser, acc si ser, adrenalina si ser. cam astea si nu am facut niciodata numai cu ser sau preventiv iar maxim a fost de 7 zile a cate 2 sedinte pe zi.

Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

fetele care ati folosit nebulizatorul:
e mai eficient decat medicatia data pe gura ?
care sunt avantajele ?
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

se zbat mult mai putin daca tineti masca la 2 cm de fata si nu lipita si efectul este acelasi.

aysha, prin aerosoli medicamentele intra in aburi fini in plamani, adica exact acolo unde e nevoie. ce si cum prescrie doctorul dupa caz.

aerosolii cu ser doar desfunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

AYSHA sa stii ca la copii meu au avut efect mult mai bunaerosolii decat medicamentele pe gura si nici nu-i mai soliciti ficatul cu toate medicamentele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

AYSHA sa stii ca la copii meu au avut efect mult mai bunaerosolii decat medicamentele pe gura si nici nu-i mai soliciti ficatul cu toate medicamentele

da, niciun sirop nu a fost asa de eficient ca aparatul de aerosoli. am avut multe, multe episoade de tuse anul asta si de fiec data le-am rezolvat cu aerosoli cu ser fiziologic. nu a mai primit niciun sirop de tuse din luna ianuarie de cand avem acest aparat.

edit: ca metoda de convingere sa accepte aparatul, noi am folosit propriul exemplu. la noi merge de f multe ori, acum e clar ca depinde de copil. avea 2 ani fara o luna cand a facut cunostinta prima data cu acest aparat, deci destul de marisor. dar mai intai, asa, "fara sa il bagam in seama" am luat aparatul, am facut aerosl eu, pe urma tati. el tragea de noi ca vrea si el, l-am facut sa astepte un pic pana terminam noi bla bla. pe urma era fericit ca isi face si el... a se uita la desene in timpul sedintelor, altfel nu are rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciccolina spune:

aysha,
din punctul meu de vedere avantajul este ca acei aburi umezesc mucozitatile, le poti scoate mult mai usor cu batista sugarului sau alte metode, in fct de varsta copilului si in acest fel eviti otite, laringite si alte boli pt care se administreaza antibiotic.
Eu l-am folosit pt cea mica inca de cand avea cateva luni si sunt multumita pt ca evitam pastile si alte chimicale pluc ca parca scapa destul de repede de raceala.
buna inventie :)

Mergi la inceput