Teodor = Dar de la Dumnezeu
![](images/user_woman.png)
Asa i-am ales numele baiatului nostru, pentru ca asa a si fost: un dar de la Dumnezeu.
Incercam de mai bine de doi ani sa avem un copil, dar fara succes.
Dupa multe vizite la doctor, tratamente si analize, intr-un final m-am lasat pagubasa. Dar nu am renuntat la speranta. In fiecare luna cumparam teste de sarcina si le faceam. Neavand ciclu regulat, niciodata nu stiam cand trebuie sa-mi vina menstra. Si uite asa, luna de luna, eram cu sufletul la gura. In ultimul timp le faceam pe ascuns, sa nu mai vada sotul meu ca iar sunt dezamagita.
Numai ca intr-o luna, in octombrie 2008, m-am gandit sa fac iar un test. Era un test ieftin, de vreo 2 lei, cuparat de la o farmacie de "cartier". Si vad o liniuta mica, mica si firava, rozalie de daca nu m-as fi uitat cu atentie n-as fi vazut-o. Ii spun sotului meu care-mi raspunde ca mi se pare. Eu nimic, o tineam pe a mea. Dupa alte doua zile am refacut testul, intr-o seara. Acum a iesit ditamai linia groasa si rosie din prima. Sotul meu era la dus si eu eram tot in baie. I-am aratat testul cu inima la gat. A dat din umeri si mi-a zis ca pana nu mergem la doctor, sa nu-mi fac mari sperante. E foarte precaut din fire, eu din contra – ma arunc cu capul inainte de fiecare data. Culmea e ca-mi merge mereu!
Dupa ce am discutat putin, m-am dus sa ma intind in pat, ca dee – eram gravida si trebuia sa ma protejez... Imediat m-a luat si senzatia de greata! Autosugestia functioneaza la parametri incredibili!
Voi sari peste partea cu teste, analize, controale lunare la doctor, inclusiv peste partea cu amniocenteza pe care am facut-o pentru a elimina suspiciunea de malformatii care aparuse la un moment dat.
Pe 13 mai 2009 ni s-a nascut feciorul. O frumusete de baiat, dee e "puiul meu de cioara" !
Mi l-au aratat imediat, cand l-am vazut era cu ochii larg deschisi, cred ca n-am sa uit in viata mea senzatia traita atunci: un amestec de bucurie imensa, liniste sufleteasca si o mandrie de-mi plesnea inima. Am inceput sa rad. O asistenta spune in gluma ca "uite in sfarsit o mamica care rade cand naste".
Fie vorba intre noi, am avut si de ce sa rad: am nascut in 15 minute de la momentul in care mi s-a rupt apa. Contractiile le-am avut abia dupa ce mi s-a rupt apa si, dupa ce m-au urcat pe masa de nasteri nici n-a fost nevoie sa imping, ca a iesit singur
Acum am o mandrete de baiat care tocmai a facut 6 luni, unul dintre cei mai cuminti copii pe care i-am vazut vreodata. Si nu spun asta ca-i al meu, dar e genul de copil care-mi doarme toata noaptea, mananca la ore fixe, nu plange aproape niciodata, e vesel si jucaus tot timpul, nu se supara cand il lasam singurel in camera si e in culmea fericirii cand este bagat in seama.
Am scris povestea asta pentru toate viitoarele mamici care-si doresc cu disperare un copil si nu-l au inca. Stiu cum e, am trecut prin asta.
Sa nu pierdeti speranta. Nu sunt o persoana foarte religioasa, dar cred cu tarie ca TOATE SE INTAMPLA ATUNCI CAND TREBUIE SA SE INTAMPLE.
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
NicoletaB spune:
Frumoasa poveste!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de micul Teo
Speranta moare ultima!8+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Frumoasa poveste, mamica norocoasa!
Sa va traiasca si sa fiti fericiti alaturi de Teodor cel cumintel!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)