Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Noi suntem la a 3-a tura de bronsita intr-o luna jumatate. Am schimbat medicul de familie, e primul care nu ne-a dat antibiotic. Sper sa trecem cu bine peste. Vom incepe sa luam si bronhovaxom. A mai luat cineva ? Ar fi deja a 3-a tura pentru imunitate. Luam si echinaceea si abia am terminat viusidul. :(

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Noi suntem la a 3-a tura de bronsita intr-o luna jumatate. Am schimbat medicul de familie, e primul care nu ne-a dat antibiotic. Sper sa trecem cu bine peste. Vom incepe sa luam si bronhovaxom. A mai luat cineva ? Ar fi deja a 3-a tura pentru imunitate. Luam si echinaceea si abia am terminat viusidul. :(

Primul orice

Eu i-am dat lui Bogdan 3 ani in fiecare toamna/primavara. Din lungul sir de "intaritoare" asta a fost categoric singurul ce a functionat la noi. Incepe sa-i dai deja.
Teoretic se da din septembrie. 10 zile pe luna septembrie/octombrie/noiembrie apoi 10 zile pe luna martie/aprilie/mai.

Multa sanatate.
Cam mult ati tras cu virozele astea .Ufff.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

LA MULTI ANI PRINTESE DE TUSTE SA CRESTETI MARI FRUMOASE SI SANATOASE, SA VA CINSTITI PARINTII SI SA-I ASCULTATI TOATA VIATA!

Pussic sa-ti traiasca fetele mari si sanatoase, sa-ti aduca numa baieti frumosi acasa ! Da' sa fie cuminti!

Shery +4 si inimioara Alesia (30.10.2007)

LAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUULTI AAAAAAAANI!!! CU MARE DRAG DIN PARTEA NOASTRA GEMENASELOR FRUMOASE!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am vazut poze cu Ana dulcica...ce de jucarii...pe tot anul viitor...si tortulete minunate! mica sarbatorita!

am vazut-o si pe Stefi, o gongutza smecherutza...imi plac ochisorii ei zglobii..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

STEFANIA - cred ca a retinut de la vreun copil cu bataia la pampers...

ref la prostioare, azi am fost cu fata in vizita la serv la colegi, si una din colege a zis "p...ma-sii" si a zis si Alessia...stalcit, dar a zis

noi azi nu am fost la gradi, din cauza de muci, din nou, si am preferat sa nu o duc azi, pt a o duce maine...

BIANCA - tare fruumos tortul ,mama, dar e imens! cate kg a avut???

ALINA - noi luam broncho vaxom, dar sA STII CA POATE DA REACTII CA UN VACCIN, ADICA MUCI, FEBRA....cica efectele se vad mai tarziu...dar ii dai si echinaceea???e ok cu broncho vaxomul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IMPLINIRI PENTRU GEMANUTELE NOASTRE DRAGI, ENI SI ANA! SA FITI SANATOASE SI VOIOASE SI NAZDRAVANE!
PUSSI, FELICITARI PENTRU CELE 2 MICUTE MINUNI ALE VOASTRE!

Paula 6+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lala, multumim. Sincer nu ma asteptam la asa frecventa a racelilor.
Ellis, am sunat acum homeopata si a zis ca putem sa-i dam odata cu echinaceea. De ce, stiai altceva ?

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
Ana cam tuseste....sec...scurt de vreo 2-3 ori pe zi...de maine voi incepe cu stodal
vasari...da cadouri "mici"!insa in tot raul si-un bine....am strans restul de jucarii si a ramas numai cu astea mari...pai"palaria "a fost cu ciocolata alba si crema de lamaie cu fructe iar celalat de caramel cu nuca prajita...
eu i-am dat o tura de bronhovaxom...de maine incep a-II-a...nu pot sa ma pronunt...e prima data cand ii dau....nu am avut reactii adverse de care pomeneste ellis...sper sa nici nu aiba
eladea!
ellis...torturile nu au fost deloc imense..."palaria"4 kg (pt.24 pers.)si "caramelul" cca 3,5(pt 16 pers)....nu a ramas mai nimic din nici unul.......
ma duc pe la odisee...sa vad daca stie cineva ceva de problema mea....pana in 15 dec la ctrl...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ALINA - cred ca pe vreun forum citisem ceva; de fapt si eu ii dau si polen, de exemplu...

am o prietena cu baiatul de 3 ani si a facut reactie alergia de la broncho vaxom, doar 3 zile a apucat sa ia si era plin tot de bubite; noi nu am avut nimic...bine, dar aproape toata perioada a fost racita, ce mai...

BIANCA - ale mele, amandoua au 4 kg, au fost imense ale voastre, dar si muulti invitati...se justifica...la gradi noi avem 10 copii, iar acsa tot vreo 10 adulti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI FERICITI FRUMOASA ALESSIA!!!!

Bia superbe pozele! si torturile si jucariile, dar mai ales sarbatorita! Poate pun si eu poze de aseara ca s-a lasat cu chef!
vasari mersi de retete! si multa sanatate!

pupici

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput