Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 4
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis neata! vorbesc singurica...nu mai e nimeni... LA MULTI ANI, ANA SI ENI! SANATATE, VOIOSIE SI NOROC! VA PUPAM CU DRAG! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
multumim frumos!!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
sa fac si onorurile:

In primul rand vreau sa va multumesc ca ati fost toti acesti ani(pentru prima data vb de ani la dublu) alaturi de noi. Vremea trece, am deja domnisoare mari sanatoase, destepte, frumoase si pline de personalitate. Sunt omuleti in adevata putere a cuvantului! A fost un an plin de achizitii pt. ele si de surprize pt. mine, multe care m-au deranjat pe o parte, ca-mi dadeau de lucru, si ma bucurau pe cealalta parte, ca le-a dus mintea sa faca si asta! Imi amintesc ca acum 2 ani inainte sa merg la spital mi-am taiat unghiile sa nu fac vreo prostie cu ele, acum ascund ojele ca nu am timp sa-mi manichiurez toata ziua fetele.... totul s-a schimbat! Asa de iubita cum sunt acum n-am fost toata viata mea...
noi plecam la 10 la frezat!
Bia pozeleeeeeeeee
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
popbianca spune:
buna dimineata!
LA MULTI ANI!!!!PT. ANA SI ENI!!!....SA FIE FERICITE SI IMPLINITE IN ACEASTA VIATA!
daaaa...pussi...nu am apucat sa le pun....fiica-mea aseara , inainte de culcare a gasit pansoralul undeva prin sertare..si a inceput sa se unga pe picioare ...."doaie pitoiu"....invatatura de la bunicu....care se tot plange ca il dor picioarele ...asa ca fata mea toata era o dulce si o lipicioasa...asa ca a trebuit sa umplem cadita, sa facem dus,sa ne spalam pe cap....iesitul din apa a fost destul de nasol...apoi , a adormit destul de greu......daaar azi pun..promit..la amiaz cand doarme Ana ....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
bb_yasmi spune:
LA MULTI ANI PT PRINTESELE ANA SI ENI!!!!! SA VA OCROTEASCA DOAMNE-DOAMNE DE TOT CE E RAU PE LUMEA ASTA SI SA VA DEA INTELEPCIUNE SI CURAJ!! IAR VOI SA AVETI MULTA DRAGOSTE SI RESPECT PENTRU PARINTII VOSTRII!! SUNTETI DOUA PRINTESE MINUNATE!!
LA MULTI ANI CU SANATATE!!!!!! 

IAR PT MAMI DE PRINTESE , PUSSI , MULTI PUPICI DIN PARTEA MEA, ESTI O MAMICA DEOSEBITA!! 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

ancadragoman spune:
Neata
LA MULTI ANI ANA SI ELENA !!!!!!!!!!!SA CRESTETI MARI ,SANATOASE SI NOROCOASE IAR MAMI SI TATI SA VA MAI FACA UN FRATIOR!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
popbianca spune:
bb...deci tu chiar te-ai suparat?hai mai p-aci !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
ancadragoman spune:
Lavinia treci aici sa vb ca acum chiar te-ai suparat degeaba
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
slimatei spune:
neatza

La multi ani fericiti Elena si Ana! sa cresteti mari si frumoase si sa aveti parte de multe bucurii in viata!
elli
pana la urma cum s-a terminat cu ruptura de pampers?
offf ce copiatori avem dar si deducatatori mai ales...stefi l-a auzit pe ta'su ca se rupe ceva... si a dedus ca lu' mami i se rupe _uta
clar tre sa-i cumpar dopuri pt urechi ![]()
cele mai multe prostioare le invata de afara..noi ne'am invatat minte sa ne controlam cuvintele...
da' ce te faci cand trecem pe strada si mai ales se nimereste cate o doamna bine si ea repeta inconstient "toanta" foarte clar si raspicat...nu stie ce inseamna exact cum faci sa-i explici?
dar ea auzit,ii place si repeta pe afara..ce-i spun lui "tanti" cand se intoarce si se uita urat la mine?
eu de ce-i zic de ce insista sa pronunte pt ca ei ii place cuvantul...mai rau insa cand se intampla cu "zozza" (imputita,murdara) pai ce zic oare astia..ca am invatat-o eu?
mai era una pe care am rezolvat-o zic eu..cea cu stronzo(prost) tot asa mergeam pe strada si ea repeta si va dati seama ca se intampla cam acelasi lucru, cand treceam pe langa vre-un baiat sau barbat... pana cand mi'a venit in minte sa port cu mine o carticica cu un strutz..si de cate ori repeta..eu ii zic uite mama struzzu..asa daca se repeta faza pe strada..arat si eu ca zice struzu'![]()
s-o fi chemand manipulare pan' la urma asta... dar n'am alte idei mai stralucite momentan..ideea mi-a venit de la mama cand fii'mea a auzit de undeva de pi** si mama ii confunda ideile cu pizza..si acum inca mai mergem sa cumparam mereu![]()
ehe...va trece ea perioada asta ,probabil imi voi aminti doar de ea razand..cine stie micute problemute urmeaza sa ma mai preocup...
momentan prob o vad cam nasoala, ca nu-mi vin in minte alte idei ...
o zi frumoasa tuturor!
foto noi de aici...
iote'o si pe mama broasca ![]()
[/quote]
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ELENA!
LA MULTI ANI ANA!
Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase! 
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ancadragoman spune:
Stefania dar nuj poti sa umbli tot timpul cu cate o carte dupa tine nu?Eu zic sa inveti fata sa injure in romaneste ca asa nu se mai ataca aia pe strada
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii