Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 11
popbianca spune:
buna dimineataaaaa!
mai fetele ...cam slabuta activitate p-aci! a fost un we incarcat....cu cumparaturi de la baby expo?
ellis , am vazut pozele Alessiei....tare frumoasa sarbatorita...si tinuta ..superrrr ....erau lacrimi de emotii,nu?![]()
pussi...pozele voastre nu mi se arata!aaa si noi avem masuta de cosmetice(masa de toaleta)....dar de cand cu bucataria ...nu mai prezinta interes...poate daca ar fi cu cosmetice ...nu numai cu butaforie!
RGE....LA MULTI ANI !...

si din partea mea!(retroactiv)![]()
acum ma duc pe net....ca de lucru....ca-n palma!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi POZE CU ... 2 TUSTE DE 2 ANI!! http://community.webshots.com/album/575640542ouWWUA PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
Foarte frumoase fetele,picturile si jucariile.Sa fiti sanatoase

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
Adalia Charisa LA MULTI ANI!!!!!
Cezar Rares LA MULTI ANI!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
pussi spune:
salutiii
ellis suntei tare frumoase si inaltute! ce m-a socat a fost silueta ta! nu te cunosc personal dar fata de imaginea ce o aveam eu despre tine inainte mi se pare o diferenta enorma! In nprimul rand ai o vointa de fier! Cu Alba ca Zapada, nici Ana n-ar fi gustat-o, e sceptica la tot ce e artificial sau comercial! Am primit cadou un sarpe si un flaqmingo care canta si danseaza... nu-i suporta!
bianca nu stiu de ce nu le poti vedea! am vrut sa-ti zic demult... am trcut pe Dorna cu 3,5 si imi cer ele lapte seara uneori... asa ca bem intre 300-600 ml/zi!
ancutaD cum a fost la gradi? si ce face laptopul Mariucai? ca acum nu stiu eu ce sa mai iau de Mos!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pai este f bine la gradi,Maria se sinte f bine acolo si azi au sedinta foto imbracati in craciunei si craciunite![]()
Laptopul are 30 de activitati,invata sa scrie litere si cifre,sa asocieze cate 2 imagini ,caraoke si multe altele dar nu l-am studiat f bine ca este ascuns![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
pussi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai este f bine la gradi,Maria se sinte f bine acolo si azi au sedinta foto imbracati in craciunei si craciunite Laptopul are 30 de activitati,invata sa scrie litere si cifre,sa asocieze cate 2 imagini ,caraoke si multe altele dar nu l-am studiat f bine ca este ascuns anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
ce laptop e?
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Asta chiar nu mai stiu,era unu de la Disney dar era cam roz pentru gusturile mele.Ma uit si iti spun maine...uite asta Speak Right http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=005
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
pussi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Asta chiar nu mai stiu,era unu de la Disney dar era cam roz pentru gusturile mele.Ma uit si iti spun maine...uite asta Speak Right http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=005 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
frumos! La anul ce le mai cumpar????
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
neata!![]()
am vazut si eu tustele la 2 anisori...ce se mai zbenguiau ele pe acolo si ce haioase sunt...cred ca e minunat sa iti vezi copilasii jucandu-se impreuna...
am vazut-o si pe Alessia la gradi inconjurata de colegi...ce emotionant...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
alt laptop?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii