Pestisori... pestisori... (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

'neata!
Cryna, Robertelul frumoselul, poznasul si vorbaretul. Hai c-am ras de dimineata.
-ici dulci si tie sa treaca durerea si starea nasparlie
Danuta, sa va fie de bine petrecerea, serviciu usor si te mai asteptam la povesti.
Baby, ma bucur ca sunteti bine si ca papa fructe.
Cand era Diana mica aveam si noi un pic de bataie de cap cu scaunele si citisem in Jurnalul national de sanatate despre ceaiul de soc, asa ca îi dadeam si se rezolvase problema. Ea oricum era mare bautoare de ceaiuri si inca mai cere sa-i fac ceai. Poate am mai scris dar deh, tanti screloza...
Andanii, cum a fost la concurs?
Nicoll, unde-i tortul...eu astept sa servesc asa virtual.

La noi e soare, facem un pic de ordine prin casa si apoi iesim la o plimbare.Azi am de corectat o parte din culegeri si testele la romana ca tot e sarbatoare si nu strencanesc nimic.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mihaela si Diana/ 22.11.2004

...de la croitorie, la bucatarie

SArut mana< Nu stiam de ceaiul de soc. O sa cumpar si eu ca sa fie in casa in caz de nevoie. de cateva zile face in fiecare dimineatza cum se trezeste. Uite asa s-a invata cu program de olita. Cand se trezeste ii spun " hai la olita" si el zice. "nu'. Atunci ii spun ca vorbeam cu mine , ca eu o sa ma asez pe olita. Binenteles ca lucrul lui e al lui si se repede la olita "Bonan a oita" si asa rezolvam problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

in sfarsit pot sa va scriu cateva randuri .... ne-am intors bucurosi de la Turda .. au urcat pe podium ... au luat locul II .... cupa, medalie , diploma, bucurie mare mare
revin cu poze si filmulete cand reusesc sa le pun
cu ocazia sf Andrei e casa plina, si ieri si azi si maine probabil
am facut ieri tortul diplomat despre care vorbeam vineri pe aici ... a iesit bestial , si va vine sa credeti ca am uitat sa-i fac pozici /??? si mi-a zis sotul fa-i repede pana nu se mananca , da cum de sfinti nu se sufa-n lumanarile e tort ...nah asta e ... o sa mai fac

vorbim cand ma mai eliberez de musamfiri
multumesc de pumnii stransi la concurs si de gandurile bune , cred ca functioneaza gandurile pozitive de la voi

multumesc pentru urarile de sf Andrei

La multi ani transmit si eu tuturor sarbatoritilor de Sf Andrei .... va pupacesc pe toti si toate de la mine si copilul meu

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Felicitari! Gata , acum au spart gheatza. La cat mai multe cupe si locuri fruntase.

Mergi la inceput

Acum mergi si eu la somnic.
La ora asta pot sa spun si Buna dimineatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata!La Multi Ani Romania!!!
Fetele eu azi sarbatoresc prin munca,asa ca va ofer dis de dimineata.
Dana multumim de aprecieri.
Baby un dulce Bogdanel,bine ca ati rezolvat problema.
Azi mi-ar fi placut sa stau si eu acasa,la mine e santier,se toarna ceva ciment prin curte,cred ca ce o fi de capul mandrelor mele...Saraca mama,nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi sa aiba si grija de ele si cu oamenii prin curte.
Gata,va ,pe mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuulti ani Andreelor si Andreilor!
... cu intarziere si scuzele de rigoare

Multumim muuuult pt. urari.

Nu stiu cum sa fac sa am mai mult timp... pt. toate ... nu reusesc deloc

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata si de la mine!

"La multi ani Romania!" .

Nicoll, multam de cafea si de pozicile faine cu doua supermandrete ! Sa-ti traiasca harnicutele ! Eh, s-o descurca mamaie cumva si cu nazdravanele si cu muncitorii ... le-o pune si pe ele la treaba ... servici usor sa ai .

Io, nik nou de raportat ...

la toate sirenele si s-aveti o zi buna si frumoasa!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, ROMANILOR!

'neata!
Baby, e tare faza cu olitaEeeee, cum gasim noi tot felul de modalitati sa-i pacalim.

Nicoll, am admirat pozele...s-au inaltat fetele tale si-s niste frumoase. Hai ca-i frumos tortul si-mi imaginez ca a fost foarte gustos.

Daca sunteti interesate de o glazura de cioco super, fiti atente aici...200 g cioco cu lapte, 125ml frisca lichida. Ciocolata se rupe bucati, se amesteca cu frisca lichida si se pune pe baia de aburi la topit. Cand s-a omogenizat si da sa fiarba, luati vasul de pe foc si turnati peste tort sau prajitura, intindeti usor si lasati sa se intareasca.Am invatat-o de la o forumista si-i cea mai buna glazura pe care am mancat-o, plus ca straluceste pe prajitura/tort...ca oglinda.
Ely, poate gasesti sa cumperi niste timp pe la vreun superm,arket si ma anunti si pe mine
Cryna, si sa pluteasca corabia in ape line.

Eu am framantat un aluat de gogosi si imediat trec sa ma afum.
Daca-mi reuseste noua reteta va servesc si pe voi, de nu asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Miha si mie mi se pare ca au mai crescut,cat despre tort,sigur a fost bun.Voi incerca si eu glazura,dar sa inceapa fata sa pape si lapte ca altfel nu mere.
Ca sa fiu sincera aseara i-am dat niste branza de oaie cu mamaliga.Putina,sa se acomodeze incet incet.Deocamdata nu are nimic.Peste doua trei zile mai incercam,cu inca putina.Nu vom forta cu produse de cumparat sau cu ce le da la gradi.Sper sa fie bine si sa nu mai avem probl.
Asteptam gogosile,yami-yam!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cine doreste sa-mi vada cioara in finala uitati aici http://www.youtube.com/watch?v=8zYyCyuYqcc
si urcand pe podiumul mult visat aici http://www.youtube.com/watch?v=aann_C4x6s8 sa vedeti ce emotii si ce sentimente i-au incercat dragii de ei si cum filmam eu tremurat de emotiile care m-au incercat

o zi faina sa aveti

pe mine ma doare inca umar, mana , gat ... ma ung cu diclofenac si beau paduden da parca nu simt nici o ameliorare , parca ma doare din ce in ce mai tare ,,,, dumnezeu stie ce am

nu va iau pe rand ca ma doare mana la scris ... va pup pe taote insa neconditionat

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Andanii, multumim fain de videoclipuri ! Fain tare ! Muuulta sanatate & !

Nicoll, mult succes la schimbat regimul Codrutei & . Tinem pumnii sa fie totul bine .

Miha, multumesc . Io fac -ing!!! ... incerc sa ma mentin pe val dar, mai iau si cate-o tranta sanatoasa ... balbadac, balbadac ... eh, ... asta e... de amu, astept furtunile viitoare ... hi, hi, hi... hmmmhhh, hmmmhhh...
Asteptam gogosile ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput