Puiuti de Randunici! (332)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

MAma Bubu prin ce ai trecut.
Noi la Spataru am avut trimitere de la IOMC, de la dr Avram Paula, si l-am sunat pe mobil si i-am zis ca vrem la budimex, nu la medlife, si nu am dat niciun ban.

Clau, eu am vazut mai de mult filmul si nu l-am uitat nici acum, f f f tare.

Vladut a dormit f bine, adica nu a zis nimic, si acum e bine.

Naty
, multa sanatate si imi pare tare rau.

Ramo, Bitza

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
cafea tare mai este? am avut o noapte maraita non stop si plina de plangaceli..nu stiu de ce, nasul nu era infundat rau, cred ca sapa maseaua aia, e numa cu mainile in gura intr-una! o sa ma culc si eu odata cu Muf acum...
si vremea asta inchisa, ma deprima maxim ma uitam mai devreme pe ofertele de Revelion din Bucuresti si m-au luat nervii!
clau, stela
ma duc sa ma ascund nitel

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

SALUTARE!
Multumesc frumos pentru uarari si incurajari.

M-am prezentat dimineatza cu sot, cu sora, cu bagajel, cu trusa de ceule stem....si am fost trimisa acasa.
Dr. a zis ca e f aglomerat azi si ca deoarece colul este inchis bine si bebe e bine-merci si nu da semne ca vrea sa iasa sa mai stam nitelus si sa ma intorc luni de dimineatza dar tot cu bagajel.
Asa ca asta e. Totul e sa fie cat mai bine pentru bebe. Ieri am implinit 38 de saptamani asa ca timp mai am numai sa stau cumintica, sa ma odihnesc in pat si sa nu fac efort.

Va pup si va urez numai bine tuturor si puisorilor vostri.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si 27s cu Matei Catalin
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neatza!!

Ah,Elara-pentru tine si Monica,intrasem
Daca s-a amanat pentru Luni,atunci ii fac galerie lui BB Matei,sa stea cumintel in burtica 38 de saptamani!! Mama,mama!! Hai pune si tu o pozica burtoasa,te rooog

Hai Monica!!

fetele!! Trebuia sa-i mai spun si ursulicii vreo 2 vorbulite,si lui clau,si Olgai,Irinei,Andreei..dar credeti-ma ca nu am voie sa stau in apropierea calculatorului-deja face ca goanga,copilul meu zapacitDoaaamneee!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Am avut si eu o noapte Pe la 3 jumate m-am culcat, Vlad se trezea si plangea ca-l doare rau in gat, se freca, se enerva, nu putea sa doarma...i-am pus cartofi la gat, i-am facut ceai...nu mai stiam ce sa-i fac...bine ca nu face febra si nu tuseste!
Dimineata s-a trezit ca o floare, acum tipa si se joaca cu Stef
Eu am frecat aragazul si cuptorul vreo ora si vreau sa ma apuc si de frigider

Pupici!

Edit: ieri i-am dat homeogene la o ora, tantum verde in gat...ce sa-i mai dau????

Elara, tinem pumnii pt. luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cum spuneam,Sam nu prea mananca dar vad ca are alt metabolism decat David,ca diferenta intre ei la nastere nu a fost asa mare,doar 200 de grame in plus pt Sam.Si David acum are 26 de kg.
Cuscra,sa nu se sperie Nora,ca este si inalt !Si la ce fete-fete face la mancare,cine stie daca va mai evoula in ritmul asta.Ca daca el nu vrea sa pape,eu degeba insist ca nu vrea si pace.
Naty,multa sanatate.Sa ai grija de tine
Oana,ce sperietura ai tras.Daomne!Bine ca ai rezolvat !Eu asa ma pierd cu firea..off,sunt mai panicoasa

Sam nu a mai facut deloc febra de luni dimineata,si daca nu a facut ,nici antitermice nu i-am dat.Maine il duc la control,desi arata uimitor de bine,doarme ca inainte,nu mai prezinta nici un simptom de boala..atat ca nu mananca.
Oana,mie dr mi-a zis sa ii pun intr-o lingurita putina miere si cateva picaturi de albastru de metil,plus tantum verde sau bioparox.Daar asa scandal a facut cand i-am dat cu spray-ul ca nu mai imi vine sa ma apropii de el cu ceva.E de groaza copilu asta !

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Simo, mersi ca mi-ai zis de albastru de metil, am niste pastilute de gat si isi face limba albastra de la ele...uitasem de ele, ma duc sa le caut.
De miere, stiu ca nu e bine sa o ia goala, ca irita, doar pusa in ceai caldut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

A IESIT BINE BIOPSIA MAMEI!!! SUNT FERICITA!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

A IESIT BINE BIOPSIA MAMEI!!! SUNT FERICITA!!!

Doamne-ajuta!! Ma bucur tare mult!! Sanatate muuulta,multa!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Ursulico, deci Spataru e in Budimex. Si trebuie bilet de trimitere de lapediatru? se face programare? e ortoped, chirurg?

Mergi la inceput