Puiuti de Randunici! (332)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
vai mama, naty
ce sa mai zic cu spitelele..pana la urma, la Liviu e asa: de luni o spatamana acasa, adica doar o tura nelucrata, la fel luna viitoare..insa descarcerarea si ambulantele lucreaza normal...maine el e detasar la descarcerare la Fundeni, ca asa asigura aia permanenta, luand si de prin alte parti..desi daca s elucreaza normal, nu inteleg detasdarile aiuristice, mai ales ca el nu are decat un servant pe masina, ala nici el nu e de acolo, iub nu are nicio treaba cu descarcerarea deci nu are experienta, noroc ca e sofer si mare lucru nu ar trebui sa fie..insa ca idee, sa dea domnul sa nu aiba ei maine interventii, ca e vai si amar
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Bai, nene, ce traffiiiicccc azi!!!Pe un traseu de maxim 30 de minute dimineata am facut aproape 2 ore!!!!!!

Cu tot cu copil in masina...copil care a fost super cuminte: am cantat, ne-am jucat, am vorbit..diverse. Cand am ajuns la gradi, eram deja terminata de oboseala.

Maine nu stiu cum voi face, ca trebuie sa ajung la serviciu. NASPA, NASPA, NASPA!!!!!

Mimo, iti trimit PM cu adresa de mess si cand ai nevoie, zici!
Valentina cu
Matei si
28+ cu Luca
bubu05 spune:
Pfiu...gata si la mine baitele, eu plus doi pitici, doftoricit, povesti, joaca si acum sunt la nani. E greu singurica!! Trebuie sa stau cu gura pe ei, cateodata nici nu mai am aer de cat vorbesc
Vlad nu sari, Stef nu te da jos din pat, Vlad ai grija etc 
Daca ti sti cat m-am speriat azi cu Vlad...am zis ca mor, efectiv!!!
I-am luat noi o corabie facute din piese puzzle si avea niste chestii mici, cat unghia mica care se prindeau pe-acolo si el se chinuia sa le desfaca. Si a pus gura sa le desfaca cu dintii
Si eram langa el! i-am atras atentia ca isi rupe dintii si in secunda urmatoare face la fel si ii scapa o de-aia pe gat
Am zis ca mor! aproape ca se sufoca! i-am bagat degetul pe gat si strigam la el sa vomite, sa tuseasca..pana la urma a cazut pe covor! le-am aruncat toate la gunoi! tremuram toata! el a inceput apoi sa planga sa nu-l cert...ce s-a speriat si el!
Mda...
Naty, am inteles 

Eu iti tin pumnii sa fie totul bine!
Vali, maine nu cred sa mai fie nebunie, azi a fost cu greva de la metrou...
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Vali, maine nu cred sa mai fie nebunie, azi a fost cu greva de la metrou... Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
E si maine greva la metrou!!!!!

Si continua, daca nu-si rezolva astia plangerile!!!
Mama, ce nasol cu sperietura!
Naty,

Elara., La multi ani si nastere usoara!!!!

Valentina cu
Matei si
28+ cu Luca
natynic spune:
Inchipuie-ti Bubu ca eu am patit asta cu Iulia cand avea vreo 6 luni, cu o piesa de puzzle de cauciuc si nici macar n-am observat cand a inghitit-o...noroc ca a varsat-o dar la fel, puzzle-ul a disparut pt muuulta vreme din raza de actiune.
Nu stiam ca si maine e greva la metrou...Eu am maaare noroc ca merg pe jos la serviciu dar azi s-a intarziat la greu...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Salut.
Naty, multa sanatate, sa nu se ajunga acolo, sa te refaci cumva... Am vazut-o si eu pe hlizita ta! 
Simo, mare e barosanelul tau!!! Stefan are 23 si eu sunt fericita!
Elara, LA MULTI ANI si nastere usoara! 
Luny, ma bucur ca nu ajunge la operatie sotul tau!
Imi pare rau de cei care fac "munca voluntara pe ogorul tarii", ca sunt greve si e aglomerat transportul si mai rau...
La noi... A tuseste, este extrem de ocupat la serviciu... Matei e iar mucios, iar mie imi suna a laringita de data asta
... Ma asteapta o noapte grea... Sunt cam in butoi... As fi vrut sa avem masina sa ajungem mai usor la medic. Birocratia luŽ Peste!!!!
Va pup pe toate si ma retrag spre dormitor, in speranta ca voi putea dormi de sforaituri
... (apropo, am pus o ceapa taiata in multe bucati pe pervaz, in ideea ca ii va desfunda nasul lui Matei, ati mai auzit de asa ceva?)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
zozela spune:
Nasteri usoare Elara si Monica!!
luny-iti arat maine-pe mess![]()
Noapte usoara,Nicoleta si muuulta sanatate baietilor!
Maama,Oana,ce sperietura trebuie sa fi tras!!Of,bine ca nu a patit nimic..Bietul pui!
Intrasem sa va spun ceva..dar am uitat

Sanatate tuturor,drum liber maine spre munci,putina voie buna de la mine pt.voi
si..si gata ca iar aberez

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
zozela spune:
Colonelul viziteaza infirmeria regimentului, curios sa vada cum sunt ingrijiti bolnavii. Langa unul din paturi, colonelul intreaba:
- Ce ai soldat?
- Hemoroizi, sa traiti!
- Si cum te trateaza?
- Badijonari cu albastru de metil.
- Ai vreo dorinta?
- Nu, sa traiti!
Dupa alti 5-6 pacienti cu aceeasi boala, tratati la fel si fara dorinte speciale de formulat, vine randul lui Bula:
- Tu de ce suferi?
- De amigdalita, sa traiti!
- Si cum te trateaza?
- Badijonari cu albastru de metil.
- Ai vreo dorinta?
- Da, sa traiti-sa schimbe shomoiogul!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
bubu05 spune:
La mine miroase pana in sufragerie aparatul olinth, l-am bagat la ei in camera...are Vlad niste muci galbui, nu multi, dar adanc in nas si e si infundat...vad ca au iesit repede cu apa de mare...am uitat sa-l dau cu tantum in gat...ca a adormit!
Nico, sanatate baietilor tai! mi se sbarleste parul cand aug de laringita!
Vali, nu am stiut ca si maine e greva...ce nasol...
Nicoleta spune:
Bubule, eu sper sa nu fie laringita... dar uite ca ma pasc cele mai negre ganduri... mama lor de viroze!!!
Zoze, hai arata-ne cum te-ai tuns!! Ce barbatel ai tu acolo ma! E inalt tare! Bravo lui! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 

Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)