Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (351)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
cu pampersul de noapte, progrese?

Io nu-s pregatita sa incep.. Tu?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina nici eu nu sunt, mai ales psihic plus ca trebuie sa caut o husa absorbanta pentru saltea.
Stie cineva unde pot gasi una buna?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mari, sper sa reusiti sa gasiti un loc cat mai repede pentru fata. Stiu cum este sa ai doi nazdravani langa tine, asa ca te pupic si iti doresc sa fii in forma pentru a le putea face fata.
Ana, frumoase pozele, dar mai frumosi protagonistii!
Simona, sanatate multa tatalui tau! Multi tie!
Celia, sanatate multa fetii si sotului!
Yaia, felicitari pentru caruciorul roz! Noi le-am facut Varilix-ul la ambii copii.Totul a mers bine, nu au avut reactii negative. Intr-adevar este vaccinul contra varsatului de vant. Ori nu mai face boala,ori o face dar intr-o forma foarte usoara! Noua medicul de familie nu ne-a spus de nici un efect secundar.
Adi, multa putere amicei sa treaca peste aceasta incercare!Tinem pumnii stansi sa fie totul bine!
Erina, ne bucuram de vestile bune.Ai grija cu amenia si papa multe fructe ,legume verzi, carne rosie si daca poti bea suc de sfecla. Este ideal in tratarea ameniei( in special a cele feriprive - de-asta am si eu)
Nana, multa, multa, multa sanatate lui Andrei. Insanatosire grabnica. Multa putere si tie!
Gabriela, sanatat nepotelii. Ce dulce este Sara, mi-o si inchipui cum alerga pe culoarele clinicii!
Roxana, sanatate atomicei si fratiorului ei. Refacere rapida puilor si tie!
Ema, vacanta placuta!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Carpatina,Erina
Carpatina m-am programat si eu, astept sa-mi vina randul. Puteam foarte bine sa merg la una privata, dar situatia mea este una mai speciala, sunt luata in evidenta la Centrul de Hematologie din Bucuresti asa ca am preferat sa imi astept randul. Acum si cu greva asta de la ei s-a tot lungit lista de asteptare. Pana una alta ma tot chinui sa ajung sa-mi fac si un copro, insa picii mei au se pare alte planuri cu mine. Cum ei sunt pe primul loc, astept si eu la rand.
Erina, acum vreo ora si ceva,am venit si noi de la spital. Noroc ca drumul a fost liber si am ajuns relativ repede. Chirurgul a consultat-o ,aparent totul este ok, am discutat cu ea mai multe aspecte care ma ingrijoreaza si a ramasa sa ne vedem saptamana viitoare,pentru o internare ambulatorie.Ii vor face un examen cu bariu(se gandesc Doamne fereste sa nu fie vreun mat strangulat pe acolo pe la stomac) plus analizele de sange, inclusiv cele hepatice. La Alex exista oricand pericolul unei ocluzii interstinale. La graninita nu are antipatii se intelege bine cu toata lumea, totusi refuza sistematic mancarea, ajunge uneori sa-si faca sila singura.. Ca supliment nutritiv ii dau Cavit junior. Pana acum o luna nu aveam nici o problema cu ea si dintr-o data astea. Este foarte palida,foarte incercanata, iar dupa prima jumatate a zilei arata de zici ca nu a dormit 3 zile, desi doarme foarte bine atat noaptea cat si ziua la pranz.Doamne ajuta sa fie bine.
Fug la pustii sa ii pregatesc de somnic.
O seara buna va doresc,la toata lumea!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara.
nana, rox - insanatosire grabnica puilor.
valentina - cum a fost la dr?ce mai face alexandra?
piciu - mie alex imi place...
si eu le-am facut la amandoi vaccinul varilrix, stef a facut varicela cat eram eu insarcinata, dar a facut foarma foarte usoara,a avut 4 bube, fara febra, fara nimic.care au trecut relativ repede, nu s-a scarpinat, n-au ramas semne.asa ca m-am felicitat ca l-am facut.ca baietii nasilor au facut foarme urate, cu bube peste tot, si in gura, de bietii de ei nu putea manca nimic.eu sunt provaccin.
celia - la multi ani, sanatate si noroc.
pupici dulci tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cecilia, pai ia da te usor bolnava sa vezi cum te tin ei acasa.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Roxana, s-ar putea sa ai dreptate, dar am ultima inspectie pe 9 Dec...pt mine orice ora pierduta e ffff greu de recuperat, din punctul meu de vedere si asa e materie multa in ore putine, pt ei sigur s-ar bucura......oricum ma gandesc serios sa-mi iau un concediu prelungit dupa sarbatori, zau daca merita sa ma agit atat, incep sa-i dau dreptatae sotului, mai bine stau acasa.....dar o sa pot??????

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, sanatate multa Alexandrei, la tine parca nu se mai termina.....si eu voiam sa-ti propun sa ne vedem zile acestea......vb.

Celia, la multi ani, sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi, ai de la cine.

Eu suparata, cred ca v-ati dat seama, dar imi trece repede cand il aud pe Cristi scotand o noua expresie.........azi mi-am terminat de facut treaba si am spus " treaba asta e rezolvata", vorbeam cu mine cuuu voce tare si mai taiam din lunga mea lista, Cristi desena, il vad ca strange cariocile si hartiile si spune "gata,teaba asta e lezolvata".........imi venea sa-l mananc, nu numai ca retinuse ce am zis dar a si spus in contextul corect...ca sa nu spun ca a mai folosit expresia de cateva ori... ce o fi in capusorul lui...noroc cu el ca imi ridica moralul, e suficient sa-l aud si gata uita de toate supararile mele...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:

Dimineata am fost cu copiii la doctor, am plecat cu concluzia ca nu e mare lucru. Alexandra a primit totusi antibiotic pentru ca are tuse profunda, desi nu are febra si nici o alta problema (tuseste foarte foarte rar dar pare profund). Pare de bronsita, totusi plamanii se aud curat. Pana sa ajunga bona acasa cu Andrei facuse 39.2, de bine ce plecasem de la doctor cu diagnosticul de aproape sanatos cu tuse usoara de la muci. Am sunat din nou sa intreb si cica sa nu ma agit, ca poate e ceva razlet. Eu o tineam pe a mea cu porcina si mi s-a zis ca si daca ar fi tot nu e cine stie ce tratament si oricum nu imi recomanda sa ma duc sa ii fac vreun test. In fine, sa speram ca totul va fi ok cu ei. Nu stiu daca sa il bag si pe el pe antibiotic cu de la mine putere sau nu.

Rox , mamica

Despre porcina cam asta e ideea. Mult zgomot, tratament ca si inexistent si neputinta la greu. Am si eu doua cunostinte care s-au dus speriate cu copiii pentru teste. Se sta la niste cozi infernale, se fac programari pentru a doua sau a treia zi. Intre timp te trimit acasa. Lol. Sunt sigura ca nu-i nimic grav la Andrei. Sanatate multa copiilor si tie.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Buna

Slippers , tare frumosi veveritii. Pana la urma cate frunze incap ?

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Muuulteee!

Zbor linisitit si distractie placuta la Viena

Mergi la inceput

Citat:

Vazut si veveritii frumosi foc si petrecareti! Se vede de la o posta ca s-au distrat, focul ala de tabara ma tenta si pe mine. Dar par tare cuminti in poze, cel putin de Miruna as zice ca e muuult mai linistita decat zapauca mea. Sau doar pare. Micul vorbaret (pfiii ce va invidiez) mi-a lasat impresia de mai multa energie.

Rox , mamica

Miruna chiar a fost mai cuminte decat de obicei. Cred ca din cauza ca au fost mai multi copii mai mari ca ea si si-a gasit alte preocupari, mai "elevate" Vlad in schimb a fost titirez. N-a stat locului decat la somn. Si-a mai si incasat un freesbee in ochi si e vanat-negru, zici ca-i pirat. Si a disperat toti cainii si tot pasaretul din curte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Am ajuns de la vaccin, s-a comportat foarte bine Sara, cooperanta si vesela, nu a plans deloc, desi aveam emotii, trecuse o vesnicie de la ultimul vaccin. Pregatisem o punguta cu o cafea si cioco pt dr si a insistat sa i-o dea ea si apoi tot striga pe acolo, dotorita cadou cafea, trebuie sa fiu mai atenta la aspectele astea, acum ca e guraliva

Ana, asa eram si eu decisa sa nu-i fac Sarei decat vaccinurile obligatorii, la Varilix insa m-am decis acum sa-l fac, nu stiu daca e bine sau rau, decizia e luata si aplicata, asa ca nu pot spera decat sa fie totul bine!

Carpatina, toate bune la voi? Ce face Ioana? Cum e la gradi? cu pampersul de noapte, progrese?

Zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 29 +

http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Eu ce sa mai zic? Ca zgatia mea a' mare avea sase ani azi primavara si tot fara cenzura vorbea. Cat a stat la mama inainte de Paste, o luna, au dus-o ai mei la Clubul Copiilor la cercul de arte plastice. Si profesoara era o draguta si mama a zis sa se duca si ea cu ceva, ca na, a luat-o si peste inscrieri, se ocupa de ea, etc. Si l-a trimis pe tata cu un pachetel de cafea. Tata s-a gandit sa ia altul mai consistent, ca parca prea era mic. Si Miru l-a dat pe goarna: "Doamna, v-am adus cafea, dar sa stiti ca am schimbat-o pe drum ca era prea mica!". Va dati seama ce fetze a facut tata

De vaccin, ce sa zic, sa va fie de folos Pupam vaccinata si pe mamica ei

Mergi la inceput