Fulgusori(165)Bravo Dienutze&Smaranditza&Rgagapie!
Raspunsuri - Pagina 4
nov.dec2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika monis - chiar nu prea am incredere cu acupunctura / homeopatia asta. plus ca e cam tarzior, nu mai e loc de intors, lichidul e putin, asta e! am uitat sa zic de ionela ca are laptic pt. bebe, n-a avut nici o problema cu sanii, nici furia laptelui, e totul ok. Ramonika si Vladutz |
Imi pare rau ca nu ai incredere. Cu acupunctura se poate intoarce si in ziua nasterii, e o chestie de minute... dar tu stii cel mai bine ce e pentru tine si ce nu
Monis sunt, si sunt la oi, am uitat cu ce user sunt, scuzati mama nedormita bine
shtephy spune:
Mussica cu siguranta iti vom tine pumnii...poate reusesti sa intri mai des sa mai vorbesti cu noi.
Imi pare rau de lucrurile acelea "gri" dar important e ca sunteti bine,tu si Bebi.
Numai bine va doresc
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin
shtephy spune:
Ancutza cu toate ca ai trecut prin momente grele in timpul travaliului,nasterii si urmatoarele zile de dupa ,important este ca sunteti bine amandoua,sanatoase si frumoase
betty78 spune:
Fetelor hai ca ma intrat ca sa va raspund repede
Laurairina13 inca este mica si nu ar trebui sa te iei dupa pediatra....o sa vezi ca in jur de 3 luni isi va face singura un program de supt...uite al meu azi a supt cam in jur de 1 ora si ceva la fiecare masa, si eram sigura ca ar fi satul iar apoi a cerut dupa 1/2 ora si m-a tinut din nou 1 ora...in seara asta in schimb cu toate ca pana acum i-am dat in fiecare seara lapte praf, nu a mai fost necesar....a supt cam 30 de minute si s-a culcat....intradevar are dreptate ca laptele nu se formeaza mai repede, dar e bine sa nu stresezi copilul, mai ales ca are perioade in care creste mai mult si atunci mananca cu mult, chiar f mult mai mult decat in mod normal...o sa vezi ca o sa fie zile in care o sa vrea sa suga non stop. In plus e bine de evitat sa procedam astfel cum iti recomanda pediatra ta ca nu cumva copilul sa faca vreo hipoglicemie si atunci chiar ca nu este bine. Deci eu nu as incerca inca sa distantez mesele.
dienutze pe langa suplimenti daca ai probleme cu laptele e bine sa bagi si niste galactogil..oricum fierul e necesar.
Camy pai e f bine ce faci tu acolo si in plus e f bien ca scoti 30 de ml...copilul suge cu mult mai mult decat scoti tu singurica din san...si la Mario era la fel cu dormitul...nu dormea deloc ziua, sau daca motaia o facea ptr maxim 30 de minute si apoi incepea show-ul....dar noaptea se culca la 22-23 si se trezea in jur de 8, dar asta abia dupa prima luna...cat a luat in greutate pana acum de la scaderea pe care a avut-o?
Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
miany75 spune:
Ancutza frumoasa povestea voastra...mai ales finalul!!
cand ai avut timp sa scrii ? eu tot imi propun sa scriu povestea noastra,dar pana reusesc eu asta nasc toate fetele....
shtephy ceva probleme? sau doar cele inerente perioadei?
miany
fericita mami de DAVID ANDREI
shtephy spune:
citat din mesajul lui miany75 Shtephy am uitat sa iti multumesc de incurajari (privind alaptarea)..mi-as dori din toata inima sa il alaptez exclusiv ..nu stiu daca o sa si reusesc...e cam lenes la tzitzi (s-a obisnuit cu tetina,fir-ar sa fie de politici spitalicesti),cat timp ii vine bine trage ,dupa care pauza .Daca il pun din nou se enerveaza sau sta si molfaie ..la noi o masa dureaza in medie cam o ora... miany fericita mami de DAVID ANDREI |
O sa reusiti,sunt sigura de asta.Cu mult calm ,rabdare si incredere din partea ta.Cu cat se mareste va avea mai multa forta sa munceasca la san si ii va fi suficient pana la urma.
lauradi spune:
Ancutza, m-a impresionat povestea ta,ca tare te-ai chinuit.Ai fost f curajoasa,dupa parerea mea(eu sigur acceptam operatia cd a zis dr )Bine ca s-a terminat frumos si acum ai o papusica superba langa tine.
Toate povestile sunt frumoase si eu abia astept mamicile sa le posteze.Pe-a lui Monis,cel putin,am asteptat-o cu sufletul la gura,ca deh,are ea un stil asa,de zici ca eram acolo de fata si traiam totul impreuna cu ea
_
Laura36+ Raluca Magdalena si Radu Mihai
Mussica spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Mussica iti doresc sa ai parte de un 2010 exact asa cum iti doresti...cu multa liniste si multe bucurii de la copilasul tau...despre nastere...stai linistita...dureaza o zi si apoi trece si poate ai noroc sa scapi repede si usor Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA MI-AM DESCOPERIT POZE |
Multumesc Ancutza. Sa dea Domnul. Tu ai facut epidurala? sau a fost 100% natural?
Eu trebuie sa recunosc ca-s asa de fricoasa ca de deja visez de vreo 2 saptamani incoace ba ca uita doctorul de mine, ba ca anestezistul mi-a facut epidurala prea devrme si cand au inceput contrcatiile alea nasoale ii trecuse efectul...
36 saptamani
shtephy spune:
citat din mesajul lui miany75 shtephy ceva probleme? sau doar cele inerente perioadei? miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Multumesc de intrebare ...fizic asa si asa ,de-astea normale pt sapt 38 ...cu psihicul incep sa cedez ,nu sunt in stare sa povestesc foarte amanuntit asta ... ma rog ma ajuta foarte mult la asta si tatal meu si soacra .Cred ca din cauza unor stari proaste de ale mele ,Stefi are niste manifestari ciudate ,e foarte agitata uneori si ma innebuneste si mai rau asta bineinteles.
Va fi bine,trec toate la un moment dat
Ancutza_Bro spune:
lylyana tinem pumnii pt joi si dupa aia schimbam tura...de la schimbul 3 la oricare o sa se nimereasca...timp sa ai
Stephy, miany, lauradi asa e , important e ca suntem bine...am scris in seara asta printre sughiturile Sabinei , odata ce am inceput a mers totul de la sine si am terminat repejor...
monis a postat povestea ei? oare am sarit-o eu? tare as vrea sa o citesc...in ultima vreme citesc forumul mai mult pe diagonala
Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT
POZE