Fulgusori(165)Bravo Dienutze&Smaranditza&Rgagapie!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tocmai m-am intors de la eco. A ramas tot fetita. Are 2224 g. Este in regula fetita doar ca s-a schimbat DPN-ul. De la 23 dec a ajuns 30 dec. La concluzia asta a ajuns in urma masuratorilor si a diferitelor rapoarte. Mi-a zis ca nu da semn de suferinta fetala, ca toate rapoartele si masuratorile sunt bune. Dar eu, tot m-am ingrijorat. Ea mi-a spus ca nu crede ca o sa mai creasca prea mult. O estimeaza la 2800-2900g la termen. Mi-a zis ca o sa fie mai micuta si cum am bazinul lat si copilul mic, ar trebui sa nasc natural.
Ma scuzati ca nu imi mai aduc bine aminte, dar are sau a avut vreuna dintre voi decalaj asa de mare? Parca Ramonika?
Conform calcluatorului Bim Bam Bum, in spatmana 35 ar trebui sa iaba cam 2383g si in spatmana 36 ar trebui sa aiba 2622g. Eu la 35 sapt si 2 zile unde ar trebui sa fiu? Nu prea mai pot sa gandesc bine la ora asta. M-am ingrijorat.
Eu ma gandesc ca nu a crescut prea mult pt ca sunt eu supraponderala si ca mananc zorele si alte tampenii (nu prea mananc carne, nu imi mai place)
Eu sunt cam ingrijorata. Are un decalaj de 10 zile. Dr a zis ca e ok ca nu am motive de ingrijorare, ca si adultii sunt diferiti (mai slabi, mai grasi, mai inalti, mai scunzi). Joi este The Doc in garda si de abia astept sa ajung la el, sa imi spuna parerea lui.
La placenta a spus gr 2 de maturare si "echostructura cu microcalcificari si lacuri sangvine in interior". Asta ce naibii, mai inseamna?
Va rog sa imi spuneti parerea voastra.
Mama spune ca o sa fac o pisica de copil.

35+ moi si Cezara Maria
AMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

shtephy e absolut normal sa-ti fi trecut prin cap gandul asta...la fel mi-ar fi trecut si mie daca era vb de altcineva....dar vb cuiva "e istorie',deci mergem mai departe si ne bucuram de fiecare zi...

Monis frumoasa povestea de la un capat la celalalt ..iti multumim ca ai impartasit-o cu noi..

Simina emotionanta povestea ;sa fiti sanatoase si sa va bucurati mereu una de cealalta!

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

My_Lady, parca tu ai fost initiatoarea "povestilor cu 2 liniute", in urma cu cateva capitole. Nu mai stiu, ne-ai spus povestea ta?

_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutzaEste in regula fetita doar ca s-a schimbat DPN-ul. De la 23 dec a ajuns 30 dec. Ma scuzati ca nu imi mai aduc bine aminte, dar are sau a avut vreuna dintre voi decalaj asa de mare? Parca Ramonika? Eu ma gandesc ca nu a crescut prea mult pt ca sunt eu supraponderala si ca mananc zorele si alte tampenii (nu prea mananc carne, nu imi mai place)
Si la mine decalajul este tot asa, 10 zile, insa medicul spune ca nu are relevanta, nu va fi un copil mare. In grafic sa fie. Nu are nicio legatura cu kilogramele si nici cu ceea ce mananci, si eu m-am plans ca nu pot manca, am primit vitamine si atat. Nu cred ca e cazul sa iti faci griji, copila sa fie sanatoasa, nu conteaza la cate kilograme vine pe lume. Va recupera in timp. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

HAI LYLY !

Simina ti-am trimit PM.

Floricik 37+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Pe la noi se zice un "matzuc" de bb. Cred ca asa o sa fac si eu.

Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Si la mine pana acuma bb era mai mare cu 1-2 zile fata de data UM, iar la ultima eco era mai mic cu 4 zile. Eu am observat ca depinde foarte mult de "mana" doctorului. Depinde cum misca mouse-ul. Tinanad cont ca sunt mai multe masuratori, cap, femur etc, iar greutatea depinde de ele, mie nu mi se pare o masuratoare exacta (vezi si ce eroare mare are).

Si la urma urmei ai o domnisoara...

CRIS 35+ , Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Tocmai m-am intors de la eco. A ramas tot fetita. Are 2224 g. Este in regula fetita doar ca s-a schimbat DPN-ul. De la 23 dec a ajuns 30 dec. La concluzia asta a ajuns in urma masuratorilor si a diferitelor rapoarte. Mi-a zis ca nu da semn de suferinta fetala, ca toate rapoartele si masuratorile sunt bune. Dar eu, tot m-am ingrijorat. Ea mi-a spus ca nu crede ca o sa mai creasca prea mult. O estimeaza la 2800-2900g la termen. Mi-a zis ca o sa fie mai micuta si cum am bazinul lat si copilul mic, ar trebui sa nasc natural.
Ma scuzati ca nu imi mai aduc bine aminte, dar are sau a avut vreuna dintre voi decalaj asa de mare? Parca Ramonika?
Conform calcluatorului Bim Bam Bum, in spatmana 35 ar trebui sa iaba cam 2383g si in spatmana 36 ar trebui sa aiba 2622g. Eu la 35 sapt si 2 zile unde ar trebui sa fiu? Nu prea mai pot sa gandesc bine la ora asta. M-am ingrijorat.
Eu ma gandesc ca nu a crescut prea mult pt ca sunt eu supraponderala si ca mananc zorele si alte tampenii (nu prea mananc carne, nu imi mai place)
Eu sunt cam ingrijorata. Are un decalaj de 10 zile. Dr a zis ca e ok ca nu am motive de ingrijorare, ca si adultii sunt diferiti (mai slabi, mai grasi, mai inalti, mai scunzi). Joi este The Doc in garda si de abia astept sa ajung la el, sa imi spuna parerea lui.
La placenta a spus gr 2 de maturare si "echostructura cu microcalcificari si lacuri sangvine in interior". Asta ce naibii, mai inseamna?
Va rog sa imi spuneti parerea voastra.

35+ moi si Cezara Maria
AMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

IUBITA...si mie mi-a decalat DPN de la 08 dec. la 28 nov. tot pe baza masuratorilor facute la bebe.insa ieri la maternitate, parerea 3 a doc de garda a fost ca nu are legatura DPN cu cat de matur e bebe la masuratori...asa ca stai linistita.ce-i drept bebe nu va mai creste mult din sapt. 36...insa organele lui bebe trebuie sa se mai maturizeze...deci e inca bine la mami in burtica.parerea mea

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebebebe spune:

Buna fetele! Insfarsit am ajuns si eu cu cititul la zi.
Felicitari tuturor celor care au devenit mamicute si Curaj celor care vor deveni cat de curand.
Extraordinara povestea micutului Santiago!Am cititi cu sufletul la gura pana la sfarsit. Bravo mamico!

Eu am patit-o saptamana trcuta la fel ca My -lady , cu contractii si "ceva" umezeala, totusi nu am mers la spital am astptat sa vad ce se intampla, desi eram cu sacosa de morcovi langa pat. A fost ok si mi-am revenit...Azinoapte am avut o criza de fiere si chiar ca am zis ca intru in travaliu, dar scapai si de data asta. Am 35 de saptamani...
Sper sa reusesc sa scriu si eu mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

magda...eu am reinitiat-o....cica fetele mai vechi ar fi spus-o pe a lor...insa au fost destule si acum care au relatat povestea celor 2 liniutze
apoi m-am decis sa o scriu...am scris-o dar cand sa o transmit s-a blocat DC si m-a scos pe tusa...enervandu-ma rau
dupa aia a fost ocupata sa ma cert cu lumea...ce mai eram justitiarul pe aici...acum imi pare rau...ca am gresit locatia.am promis ca nu mai fac...cu scuze cu tot
acu..deja s-a trecut peste subiect...to late nu-i bai...
CINE VREA CREMA DE ZAHAR ARS????
DUPA SPERIETURA DE IERI
cand am facut bagajul la foc automat...azi am spalat toate hainele lui bebe...mai am o tura...cele roz...iar maine sau poimaine le si calc

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Simina Emotionanta povestea ta, ai fost o curajoasa si ti-ai primit rasplata. Sa-ti traiasca Maya in multa multa dragoste, sa nu mai ajungi la spital cu ea niciodata. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput