Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

nah ca am ramas tot pe contul comun sunt deea, please help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Buna din nou, fetele!

nicuratze Multumim de aprecieri! Le intoarcem inzecit, ca ai niste minuni de copilasi! Cel putin Andra m-a topit cu ochii si cu perisorul ei cel lung (ce rau imi pare ca nu-l are si Sabina mai lung...)

danabanana Bine ati venit si tu si Ilincuta ta! Chiar imi place mult numele asta!

roxi Fiecare bebel are ritmul sau de crestere, deci nu are cum sa faca totul "ca la carte". Aici depinde si de carte! Important e sa fie sanatoasa, ca in rest vin toate de la sine.

Eu Sabinutei ma fac ca-i pap burtica si picioarele, si ea, prapadindu-se de ras, isi baga mainile in parul meu si ma cheleste toata!

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cris, ce activa-i miruna!
elena, super poze, radu iti seamana leit iar micuta e de film.

a, neata
multumim de complimente, sunteti cu toate niste dragute. azi am programare la dentist si-l iau pe N cu mine. e doar un curatat, sper sa stea cuminte. s-a intors de la munte cu tuse si nu's daca sa ma ingrijorez.
la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

deea, cred ca era andata, sper sa nu ma-nsel

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

badriana cum a fost carnita?A papat bb?
voicu bebi bine ai revenitCe umflatica frumusica si cretulina am vazut eu
yuppi asa e si sa stii ca eu gust tot ce-i dau inclusiv glicerina cu nistadin am gustat-o si e asa naspaaaaaaDa ,daca stiam, faceam mai mult ca tare bun a fost
cuscra pai sa stii ca trebuie sa ne aranjam la vreun azil de batrani nebuni de acum ca in baza lor....astia ne da peste baston de ne da cu cracii in sus
cris ala e scaun?....e fotoliu prezidential cred.Si mai cred ca foarte confortabil pt nora'mea
roxy daca ne luam dupa ce scrie la carte de luna viitoare ar trebui sa-l trimit pe fi'miu sa faca piata
nicuratze vazui poze cu pletoasa mica....wooooow ce ochi frumosi areda cu cine seamana?Si ce de cadouri a primit Raducu.Auzi stii ceva...ia zi-i tu bebelinei un Tatal Nostru ceva ca m-am mirat cam 10 minute de ochisorii ei
alic sa-l stapaneasca cu placere...se vede ca e incantata de el
danabanana bine ai venit ,sa-ti traiasca piticuta sa va bucurati de ea.Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare
deea ,andata era dar am vazut ca e pe lista...sau acum ai trecut-o?

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Asa, am un mic ragaz sa va mai spun despre noi.
Larisa inca are muci, dar mi se pare cu 10% mai bine, probabil ca in vreo saptamana scapam de ei. A avut o noapte in care a dormit de la 19:30 la 6:30, evident eu n-am putut profita de asa o pomana, am fost mai mult in stare de veghe ca nu stiam de ce doarme atata. "Pomana" nu s-a repetat .
De cateva zile a inceput sa ne pupe, aseara i-am luat eu manuta si am pupat-o si mi-a luat si ea degetul, am crezut ca vrea sa mi-l roada, dar ea m-a pupat , cu pupic din acela perfect, ca la carte. Azi cand a luat-o tati in brate, s-a lipit de el si l-a pupat pe gat si l-a mangaiat pe fatza. In rest, toata ziua vrea atentie, rade cu pofta mai ales la sora-sa, invata tot de la ea, vrea doar in fundulet dar nu o las decat putin, a inceput sa se joace cu jucariile Sabinei... Cel mai mult ii place o jucarioara cu butoane, pe care daca apesi incepe sa cante si sa lumineze.
Vad ca incepe tot mai mult sa o deranjeze gingia, sper sa nu apara dintii atat de repede, Sabinei i-a iesit primul la 7 luni si 2 zile si tot mi s-a parut prea repede. Peste o luna ii dau un morcov sa-l capseze .

Am vazut toate pozele si filmuletele, nashicile cele sexy, casa Laurei, copii frumosi si destepti.

Dani3lla, bine ca s-a terminat cu bine . Daca-mi permiti o idee: incearca sa nu mai amesteci fructele cu legume, macar pentru copil, fiindca au timp de digerare diferit si incep sa fermenteze.
Dici, superbe perlele, bine ca le scrii, eu m-am lenevit. Pe Saby vad ca a apucat-o romantismul, imi canta ca Alba ca Zapada: "one day, my prince will come, one day, we'll meet again...". Nu stiu exact dupa cine suspina, am o banuiala care sper sa nu fie buna . Si o mai aud cu "I'm wishing, I'm wishing, for the one I love..."
Yuppi, felicitari pentru pampers nr. 4. Noi il folosim de pe la 3 luni, ca are fata niste bulaneeee (vorba lui Cris ), celalalt o strangea prea tare.
Ramona, multumim pentru capitol!
Maria, unde esti?
Andata, Marcela, Ely, Deea

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Danabanana, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare si sa apara mesajele in timp real.
Si pe fetita mea o cheama si Ilinca (a fost prima alegere), dar de cand am luat-o prima data in brate ii spun Cezara.

Dani3lla, ce mi-a placut asta cu dusul la piata super tare.

A mea e maraita rau, o fi de la dinti?! Azi m-a terminat.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Am uitat sa o laud si eu pe fi-mea : din ziua in care a facut 5 luni a inceput si puturoasa mea sa se intoarca de pe spate pe burtica ....si inca perfect ca isi scoate manuta repede...rar se intampla sa ramana blocata.

Carla ... ai fata mare daca iti fredoneaza cantece din astea...

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Dani3lla, strunfita multumesc! nu am trecut-o eu dar cum nu a anuntat nimeni ca e pe listuta am zis sa nu ramana treaba nefacuta.

danabanana Bine ati venit! scrie repede inca 7 mesaje sa putem vedea mesajele tale in timp real. Pentru listuta te rog frumos sa ne spui si ora la care s-a nascut printesa, greutatea si inaltimea la nastere si modul in care ai nascut.

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Danabanana.....felicitari pentru puterea de a trece peste o asa nastere!Si multi si multe pentru micuta luptatoare.Sper sa nu te superi ca vreau sa le arat si fetelor povestea voastra. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139622

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#

Mergi la inceput