Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Laura ... pupici multi pt Maya sa treaca sacaiala asta cu nasucul si maraiala...

Ely..saru-mana....dar nu era nici un deranj.Aia e o poza de pe 1 noiembrie....cand am nasit si noi o fetita...imi pare rau ca deja o schimbasem pe fi-mea...mi-ar fi placut poza aia cu rochita,nu in hainele de scandal (blugi si body).

Fetele...cam multe lipsiti de la apel....(eu vorbesc care...se intampla si cate o saptamana sa nu scriu).

Mi-am adus aminte...Philip ... ma bucur ca te-ai relaxat...si am vazut toate pozele...in continuare ma termina freza lui N,iar P e ditamai flacaul...ce frumos se imbratiseaza ei

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

carla:ff frumoase pozicile...c emult a crescut LARI..cat despre SABY,intotdeauna surprinzatoare...canta ff bine...la varsta ei...intelege deja cuvintele,sensul lor in lb engleza?

danabanana:felicitari si de la noi pt lupta,mai ales pt rezultatul final!sunteti 2 luptatoare!

cris.acum am vz mai bn k e scaun de masina!arata altfel decat ceea ce am vz eu pe aici...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ramona, felicitari si multumim pentru capitol

cris, foarte energica printesa ta; si a mea iubeste sa stea cu piciorusele goale si ar fi in stare sa si le puna dupa cap

philip, bine ai revenit, sa va fie de bine excursia

maraie

sper sa revin

of doamne

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello,

offf, intru si eu o data la 2 sapt si atunci cu prb, chiar nu stiu ce sa mai fac cu fata mea, de 2 nopti stau si o pazesc ca face febra, nu are mucisori nu e infundata, doar febra, azi am fost cu ea la dr si mi-a spus sa-i dau alternativ nurofen si panadol la 6 ore, dar ei dupa 2 ore ii urca iarasi la 39 si in caz de nevoie novocalmin, dar parca nu prea-mi vine sa-i dau
Ely bine ai revenit
merg sa-i mai iau temp si poate mai revin sa mai scriu cate ceva

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

dana.mi.multumimmulta sanatate micutei,ce bn imi pare sa te "revad"....incearca cu sosetutele inmuiate in otet,si ceva supozitor.aici ii spune tachipirina...nush ce sfat sa-t dau mai ales sa-ti fie de folos!febra e destul de maricik...

laura.o:multumim...felicitari pt masuratori!ma duc sa arunc o privire la pozici,sa-mi clatesc okiisorii...

daniella,cris:cine seamana,se-aduna...asa k tineti-o tot asa,animati forum-ul....miruna e bestiala..!

lauraaa:bun gasit!ce bn imi pare sa te "citesc"

nush ce se intampla dar pagina de forum la mine e f lata,ma enerveaza asa de tareeeee.....

philip:te vad mereu pe msn...ccu reusesti sa fi cu toate la zi?sa va fie de bn vacanta!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Dana ... imi pare tare rau sa citesc vesti proaste despre tiza fetii mele...Imi dau si eu cu parerea...poate gresesc...dar nu poate face febra din cauza dintisorilor?! Sper ca urmatoarea ta postare sa ne anunte ca nu mai are febra!Multa sanatate!!!!

Ely...multumesc...sunt fff mandra ca am reusit sa schimb capitolul...nu ca ar fi ff greu,dar...

Ca tot e trecut de 12 noaptea...:

La multe lunite cu sanatate si voiosie!!!

bebe Aaron de Sarmisa

bebe Ania Elena de Mh

bebe Larisa Elena de Voicu_bebi

bebe Robert Andrei de Mara-i

bebe Bianca Maria de gabi78

Hmmmm...acum vad cate mamici lipsesc...Sarmisa,Mh,Mare_i,Gabi .... va asteptam cu noutati...

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

fetelor nu mai stiu ce sa fac , are 39,4, i-am pus supozitor si l-a scos afara, i-am pus altul la fel , acum i-am pus sosetele cu otet , sper sa-i scada ca ma termina imi vine sa plang langa ea

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Fetele va pup

ely tare ma bucur ca s-a rezolvat

eu sunt in curatenie asa ca nu stiu cand mai intru ca la mine e dezastru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Dana, cum sunteti? I-a scazut febra micutei? Un mare de la noi si sanatate multa!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Ely, welcome back! Nu te-a uitat nimeni

Danabanana, bine ai venit!

Ce pozici frumoase am vazut eu la Andreea (frumos pe-acolo pe unde ati fost voi), Deea (ce flacau mare ai, vad ca s-a ridicat deja in picioare), Cris (pup terorista mica), Dani3lla (foarte frumoase pozele de la botez, si voi aratati foarte bine, imi pare rau ca ati trecut prin sperietura aia, sper sa-si revina si mama ta), Laurraa (frumoasa nasica ), Elena (waw, ce ochi frumosi are fatuca ta si imi place tare cum arati tu, ti-ai revenit foarte bine), si nu mai stiu ... da' le-am vazut pe toate

Ioana, pe unde umbli? Sper ca e totul ok

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput