Dragi mamici din Ploiesti,
Am aflat intamplator despre existenta acestei gradinite in Ploiesti.
Pe site-ul oficial prezentarea suna bine, au inclusiv supraveghere video, parintii se pot loga cu o parola pentru a vizualiza imagini cu copilasii lor.
Sunt pe forum mamici care au avut sau au copiii la aceasta gradinita ? Care sunt impresiile voastre ? Ce preturi sunt ?
Intreb pentru ca am o fetita de 2 ani si 5 luni, intentionez s-o inscriu la gradinita anul viitor si am inteles ca de pe acum ar trebui sa incep cautarile sau chiar inscrierea, sunt foarte multe solicitari (si la gradi de stat, si la cele particulare). Mi-ar fi foarte utile sfaturile si recomandarile voastre, nu neaparat despre aceasta gradinita, ci si despre cele pe care le cunoasteti voi si sunteti multumite.
Multumesc anticipat pentru informatii
.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Da eu am fetita la aceasta gradi de un an, a renuntat la pampers, vorbeste, stie multe poezii. Gradi are in permanenta asistenta medicala iar miercurea e o dna doctor foarte buna la gradi. Mancarea e buna, fetita nu a avut probl niciodata. Deci suntem foarte multumiti!