Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Claudia sunteti de revista ! E superba Isabella in rochita aceea

La multi ani sarbatoritilor de ieri, Alex,Rares si Ana Elisa !

Pupam Brucu si AnaM sa treaca buba de la intepatura

Nu mai stau azi ca trebuie sa iesim,il pun in masina si mergem la cump.

Pup fetele,poate revin pe mai diseara.

A,ca mi-am adus aminte,sa-mi spun si eu parerea cu pozele pe prima pagina.S-a mai discutat despre asta si am lasat-o balta pt ca avand in vedere ca e un forum public pozele acelea sunt vazute nu numai de noi cele din grup...ci de..nu se stie cine.De aceea exista contul comun de poze,tocmai pt a posta poze cu copilasii nostri si sa poata fi vazute doar de noi.Cine vrea sa-si faca albumul public si nu are o problema cu asta ok,foarte bine,dar eu cel putin nu o sa-mi pun link pe prima pagina tocmai din motive de privacy
Stiu ca alte grupuri au link la poze pe prima pagina si inteleg sentimentul asta de mandrie ca avem copilasi frumosi,insa va rog sa va ganditi ca si la faptul ca nu toata lumea care umbla pe un forum public e bine intentionata si nu obligatoriu toti au copii(hai ca evit de vreo cateva paragrafe cuvantul pedofil dar uite ca l-am scris).Sper ca nu mi-o luati in nume de rau,e doar o idee...mie mi se pare arhisuficient un cont comun de poze

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Raluk16 uite ca mi-a amintit Kawaichan, asa e, sotul ii dadea laptele meu lui Peter din biberon cu tetina nr.1 ca sa pot face o baie/iesi la aer . L-am trecut la nr. 2 pe la vreo 6 luni si la nr. acela am ramas. Muncea din greu la biberon, dar de foame manca, pe cand la san curgea mult mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Eu sunt suparata tare, a iceput de dupaamiaza sa ma doara sanul stang tare si safrcul,mi-e frica de mastita ,astept sa vad ce se intampla pana maine daca nu va trece voi fi nevoita sa merg la doctor.Dar imi doresc tare mult sa o mai pot alapta pe isabella mai ales ca ma lapte,acu sunt cu nervii la pamant.
Am sa va pun linkul cu Isabella imbracata in rochita de botez.
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/rochita%20de%20botez/
Carina, nici eu nu pot vedea pozele.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Neata fetele mele!! Primiti si de la mine o ca taaaare de multa vreme n-am mai trecut pe la ibric.

Claudia Speram sa nu fie mastita. Incearca sa o pui pe Isabella sa traga din sanul respectiv. Poate ca ea trage mai greu de la el si-o fi vreun canal infundat. Speram sa nu fie nimic grav si sa se rezolve prin supt.

Moama, ce rochita de botez fantastica!!! Isabella e o papusica numai buna de jucat cu ea

Edit ca mi-am amintit ceva ce ma tineam de multa vreme sa intreb: Am vazut ca Iulia are o superbitate de par, lung si frumos! Intrebare: cum faci sa il ingrijesti zilnic?? Pe mine pieptanatul si impletitul ma aduce la disperare, ca de cate ori bag pieptanul de-atatea ori e jalanie mare cu toate ca folosim balsam la fiecare spalat. I se incurca parul monstruos de mult si daca prind vreo "incalcitura" ne stie tot blocul (si stau la unul cu 10 etaje!!)

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Sa incerc si eu sa ma organizez un pic...

Despre poze publice...si eu am rezervele mele ca si Mihaela asa ca deocamdata sunt rezervata in a face publice prea multe poze plus ca nu pun niciodata la "vedere" poze cu bebe sau copilasi sumar imbracati. Am si eu stolurile mele asa ca va rog sa nu ma certati prea tare.

Nela Cum sunteti dupa vaccinel?? Speram sa fie totul in regula si sa treceti peste fara temperaturi si alte uratenii de-astea. Am si eu o curiozitate: de ce 2 intepaturi?? Asa se face??? Eu am sters din memorie tot ce-a fost in trecutul meu de mamica Asa o sa patim si noi?

pazza V-ati acomodat?? Ati reusit sa faceti vreun programel lui bb Darius sau sunteti tot ca noi, intr-o agitatie browniana??

Diana Chestia cu feminitatea... sa stii ca nu tine neaparat de faptul ca ai fata sau nu. Pai noi avem deja o don'shoara si iesitul afara se face tot in blugi si adidasi. Dar imi amintesc de diminetile de urlat continuu cand fata mea voia sa fie ca mami...adica machiata, rujata, cu unghii facute si cu dresuri fine si pantofi cu toc. Stii cand o apuca??? Nuuu, nu atunci cand aveam timp de psihologii "copilaresti" ci cand eram contra cronometru. Ei, si sa te tii cand incepea sa se dea cu capul de pereti ca ea "vrea" si eu n-aveam timp nici sa respir...asa ca incetul cu incetul tinuta mea de "toate zilele" a devenit atat de baieteasca tocmai ca sa evitam scandalurile si eventualele comparatii.

Hai sa va spun si eu ce mama de 2 lei sunt
Am reusit in cele din urma sa-mi "oparesc" bebelul la fundulet Cu toate cremele din casa si cu tot spalatul nostru...am evitat vreo 2 nopti sa-l schimb si...tanaaaaam, suntem "neam de babuin". Urla ficioru' ca din gura de sarpe si eu, mama nebuna, da-i sa pape Termina si iar urla...
Alta chestie "extraordinara" pe care am reusit-o...l-am transpirat in asa fel incat l-am umplut de bubite. V-am spus de faza cu caciulita...ei, de fapt avem o problema si cu ciorapeii, si cu hainutele dar si cu paturicile. Eu il las in voia lui...tat-su il infofoleste...sa nu-i fie frig flacaului, ca are mainile reci asa ca dintr-o oarecare solidaritate cu consoarta am pus si eu copilul la infofolit. Bine ca nu l-am pus la vreun incubator si sa-l uit pe-acolo
Azi incerc sa-mi reintru in program normal. Am trimis ploada mare la gradi ca a reusit sa ma "faca cu capu'" dar se pare ca mandra functioneaza extraordinar pe sistemul" vreau acasa sa iti pun nervii pe bigudiuri" ca aseara a inceput sa tuseasca!!! Mai, cum naiba sa tusesti stand in casa si fara sa ai contact cu mediul ostil?? Pentru mine este o enigma.
Dupa-amiaza, daca o sa se poata, as vrea sa ma duc cu plozii la medic. Pe Andra sa o vada si sa vedem daca ne da aviz epidemiologic pentru gradi, pe Radu sa-l verifice la...aproape o luna. Sa vedem daca va fi cazul...dar planul este deja facut.

Va pupilez si va doresc o zi usoara!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neata si de la noi!

Ralucule drag
(altceva nu stiu...)

Claudia este superba fetita voastra in rochita de printesa
Liliacule pupam mamica, Radulescul si pe Andra nazdravana..spune-i mandrei ca noi o iubim si o indragim tare..si asta numai din cate ne-a povestit mami despre ea;

Aseara am fost si noi la medicul de familie...printre altele:
- cf masuratorilor asistentei, copila noastra are cu 2 cm mai putin, adica s-a nascut cu 55 cm, dar aseara la ei in cabinet, avea 53 cm..zice medicul: "sigur nu v-au masurat-o astia bine la maternitate"..ok,zic, se poate..ne ducem acasa, masuram copila din crestet la calcai (cu piciorusul intins)...57 cm! (sa ne traiasca)
-intreb de vacinul de la 2 luni: si se apuca doamna dr sa-mi insire "n"- spe mii de vacinuri (la care imi atasa si pretul rapid..am facut un calcul in mintea mea obosita..vreo 7oo ron); cu gura uscata de uimire mai apuc sa intreb "toate sunt necesare?" "da, da..peste tot in lume se fac aceste vaccinuri";
eee, lasa ca pana data viitoare ne documentam noi mai bine!
cel mai tare m-a enervat urmatoarea fraza "toti parintii fac aceste vaccinuri copilasilor lor..bine, cei care nu isi permit, aleg varianta de la stat" pai nu asa se pune problema tanti!!! daca imi permit sau nu!
in fine...voi ati facut vaccinul pt pneumococ la 2 luni?

hai ca va tzuc! ma duc sa fac un dus ca imediat se trezeste mandra!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

[quote]citat din mesajul lui liliac1
Hai sa va spun si eu ce mama de 2 lei sunt
Am reusit in cele din urma sa-mi "oparesc" bebelul la fundulet Cu toate cremele din casa si cu tot spalatul nostru...am evitat vreo 2 nopti sa-l schimb si...tanaaaaam, suntem "neam de babuin". Urla ficioru' ca din gura de sarpe si eu, mama nebuna, da-i sa pape Termina si iar urla...
Alta chestie "extraordinara" pe care am reusit-o...l-am transpirat in asa fel incat l-am umplut de bubite. V-am spus de faza cu caciulita...ei, de fapt avem o problema si cu ciorapeii, si cu hainutele dar si cu paturicile. Eu il las in voia lui...tat-su il infofoleste...sa nu-i fie frig flacaului, ca are mainile reci asa ca dintr-o oarecare solidaritate cu consoarta am pus si eu copilul la infofolit. Bine ca nu l-am pus la vreun incubator si sa-l uit pe-acolo
Azi incerc sa-mi reintru in program normal. Am trimis ploada mare la gradi ca a reusit sa ma "faca cu capu'" dar se pare ca mandra functioneaza extraordinar pe sistemul" vreau acasa sa iti pun nervii pe bigudiuri" ca aseara a inceput sa tuseasca!!! Mai, cum naiba sa tusesti stand in casa si fara sa ai contact cu mediul ostil?? Pentru mine este o enigma.
Dupa-amiaza, daca o sa se poata, as vrea sa ma duc cu plozii la medic. Pe Andra sa o vada si sa vedem daca ne da aviz epidemiologic pentru gradi, pe Radu sa-l verifice la...aproape o luna. Sa vedem daca va fi cazul...dar planul este deja facut.

Va pupilez si va doresc o zi usoara!

[quote]

Ce mi-a placut asta, cu pupilatul!
ufff..cred ca stii deja solutia pentru "funduletul de babuin" si bubite; uite ca azi noapte nici eu nu am schimbat-o deloc (si am auzit destule partzuri "umede") si cred ca ar trebui sa o fac cat mai repede..dar doarme atat de frumos!
pupilez si eu , ca s-a trezit..revin

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

ma intriga cum de nu schimbati copilul?.... sincer

eu il schimb la fiecare masa sau in caz de urgenta: pipilica care a iesit din scutec sau caca.
o singura data am facut ceva roseatza la fundulez cand nu m-am prins ca trebuie sa il sterg si noaptea prin zona aia. si ma miram singura de dimineatza de ce are fundul rosu

acu de dimineatza astept sa termine soacra'mea la bucatarie sa intru sa imi fac o mancare de vinete cu vitel.
si mai de dimineatza, dupa ce papa piticul, spalai baia ca nu se mai putea!

va

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Rares intre doua plansete va multumeste pentru toate urarile de bine. Cu ocazia asta uram si noi cu intarziere la multi ani toti bebeilor sarbatoriti in fiecare zi pt ca se pare ca nu mai putem sa facem prezenta in fiecare zi aici. E tare agitat. Nu e chiar asa cum descria Raluk saraca dar e pe aproape.

Nu am apucat sa citesc foarte atent ce s-a mai scris asa ca raspunsuri lipsa.

Oricum, Liliac da copilul la fund cu Reviken. E 90 de mii si face minuni. Mie mi-a recomandat-o Monica si a dat roade din prima zi. Al meu avea pielea luata de pe fundulet si in 24 de ore nu mai avea aproape nimic.

Raluk, nu pot decat sa te incurajez sa speri ca pe viitor va fi mai bine. Si noi numaram zilele pana la 6 sapt si tot asa. Speram sa ne revenim si noi candva. Oricum, ai incredere te rog ca va fi bine.

Crocodana, da, am fost la baby expo si am luat carutul cum ai zis tu. Din pacate nu imi aduc aminte de tine. Si multumi pt aprecieri.

Claudia, frumoasa rochita.

Iulika, ce grasunel ai tu acolo. Sa-ti traiasca.

Eu am inceput sa ii dau debridat pt colici. Sa vedem ce se intampla. Am auzit ca e medicament dar chiar nu mai stiu cum sa-l potolesc. Sper sa reactioneze si sa mai inchida si el un ochi. Oricum Raluk al meu mai doarme cam 5 ore din 24. Acum imi dau seama ce realizare.

Ieri am fost si noi la dr ca doar am implinit o luna si avem 4,400 gr cu 900 mai mult decat la nastere si 53 de cm cu 3 mai mult decat la nastere. Ce sa mai suntem mari.

Cam atat ca iar se agita puiul si sigur mai vomita putin.

Va pup pe toate si sper sa ne auzim cu vesti bune.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Danuta Reusit-ai sa faci un dusulet?? Eu...daaaaa, si ma simt ca un bebelus (cred ca asta-i sentimentul lor cand le facem baita)
Da, stim ce avem de facut, dar mi-e ciuda, ca doar stiam ca exista si "riscuri".
Cum, mai, sa va insire o lista de vaccinuri??? Pai noi facem experiente pe copilasii nostri??? Chiar mi se pare stupid. Eu inteleg sa iti puna la dispozitie niste informatii, tu stai sa le digeri si actionezi in cunostinta de cauza, dar asa impuse??? Si nici suma de bani nu este deloc de neglijat cel putin in cazul nostru
Cat despre masuratori...ehehe...si eu sunt patita. Andra s-a nascut lunga de...46 cm dar pe fisa din maternitate ea trecut 50 cm. Noi cand am ajuns acasa, primul lucru care l-a facut hazbandu (dupa ce-am stat ca mamelucii si-am privit-o juma de ora fara sa avem curajul sa scoatem vreun sunet), a scos ruleta. Deh, defect profesional. Si oricat am intins-o noi, mai mult de 46 n-a iesit. Cand am dus-o la masuratori la o luna...se uita dr in fisa, masura fata, iar se uita in fisa iar o masura, ca intrasem la banuieli. Nu-i ieseau decat 48 cm. Noi atunci am mustacit in barba si tat-su multumit de sine i-a spus: "Stiam, ca am vazut-o din ochi ca n-are cum sa aiba 50 cm" Si-a tras dr sufletul.
Hai, noi pupam lungana!
Al meu flacaul nu cred ca s-a lungit prea tare. Am incercat eu sa-l masor cu metrul de croitorie dar cred ca a dat rateuri. Tre sa-l pun tot pe sot sa verifice cu ruleta aia cu laser...dar el din ochi a zis ca are cam 54 cm.

Monikus Reviken chiar nu am in casa dar imi voi completa listuta de cremute, cu siguranta. Multam de pont! Sincera sa fiu nici nu auzisem de medicamentul asta minune. Sar'mana

luhtien Si pe mine ma intriga muuuulte lucruri, dar stii tu, fiecare cred ca incearca sa fie o mama buna. Ca unele dintre noi mai gresim...se mai intampla. Cat despre schimbat noaptea...pai sa-ti explic ca Andra avea scutecul curat dimineata, nici pipi nu facea dar am descoperit ca nu toti copiii sunt la fel.
Pe Radu cand il schimb in secunda 2 ii zboara somnul...ii vad ochisorii cum stralucesc in intuneric...si stam juma de noapte sa o luam de la capat cu toate. Dimineata Andra ma ia de fresh si se tavaleste de "durere" ca pe ea n-o iubeste nimeni si ca este cel mai amarat copil de pe planeta si ca vrea sa-i cada lustra-n cap ca sa scape de chin, si-mi numara orele in care stau cu Radu si vrea si ea atentie!!
Poate reusesti sa-ti faci o idee asupra atmosferei si sa-mi dai un pont cum sa fac sa iasa totul bine?!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimi,

Cred ca am rezolvat problema cu pozele si se vad acum. Sper. Daca nu mai incerc.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

POZE

Mergi la inceput