Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

Salutare,

multumim frumos de urari.

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

http://www.totsites.com/tot/karina-ioana09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Multumesc de urari
Dupa problema cu inimioara puiului pentru mine e o adevarata realizare ca am ajuns pana aici fara niciun incident neplacut. Asta ma face sa cred ca intradevar s-a rezolvat, a trecut de la sine, a fost doar ceva fiziologic.Abia astept sa treaca si saptamana asta si sa ajungem la cardiologul care ne va confirma ca suntem bine.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
[br
Iulik M-a salvat Andra: Uite, mami, bebelusul asta seamana cu Radu!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

neata la voi..ia bagå tu vreo 2 poze noi cu radulesco sa vad eu daca e adevårat ce spui..

ioanna sa vå fie de bine botezul frumosilor..niste poze, ceva?!si felicitåri pt bebe cuminte si fårå colicei..

suede nu te speria.esti .. de fapt Mihnea e cam la ''varsta'' la care coliceii isi cam spun cuvantul chiar si pt putin timp..sa vezi ca ii va trece repejor

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Pazza felicitari pentru grasunel.
DenysaB, Ioanna81 felicitari pentru botez.
Delia79 mi-a placut foarte mult ideea cu costumul traditional cu opincute cu tot.
Maria bine ca ai prins soricelul.
La Multe lunite Tudorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Marianna Tu ai pus Cutiuta muzicala...si in semn de solidaritate cu tine...i-am pus si eu Cutiuta spalatoare=masina de spalat. Sotul meu cand l-a vazut cum doarme ficioru bustean, i s-au aprins becurile si-mi zice suav: "De-acum cand urla, dam drumu la masina de spalat si-l asezam si pe el de-asupra ca sa aiba si vibratii la popou!" Numai prostii are si el in cap! Parca ar fi chiar sotul meu

Doamne ca rad cu lacrimi!!!!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

angelli ai incercat sa-l pui in cradle position, ca si cu mar sta la sanul tau? eu inca imi astept slingul ca am pus wrapul la spalat si pentru ca am avut shoarece, a trebuit sa spal mult,e multe inaintea lui si am ramas in urma.

liliacule esti dementiala, zau asa. rad si rad si-l zgudui pe fiu-meu care-si face siesta la pipetul meu, ca doar na, patul e rece si trist.

monis treaba cu plansul si sanul am patit-o eu doua seri la rand cand ma gandeam ca s-a dus laptele. daca strangeam curgea, dar nu suficient sa-i tasneasca lui fantana arteziana in gura, puturosul. dar si-a revenit. nu dispera. se mai intampla si la altii, dupa cum vezi. puseu de crestere? hai sa dam vina pe el. eu ma incapatanez sa nu-i dau suzeta pentru ca inca nu vad o reala nevoie. e adevarat ca uneori suge 2-3 minute pana adoarme si gata. dar aseara a adormti si s-a trezit urland de 3 ori. pana la urma l-a adormit ta-su si i-0ma gasit latitit in pat...de fapt unul latit pe pieptul celuilalt. cand l-am luat sa-l pun in patut a inceput circul si a trebuit sa-i mai dau san vreo 5 minute. dar a dormit de pe la 11 la 2...deci a fost lapte...si inca din ala bun si cu multe calorii.

liliacule si noi ducem suta de scutece la sp. . de unde atata kk nu inteleg, zau. ca doar nu0i dau fripturi.

raportez ca mi-a venit rochita. si imi vine ok. as fi vrut-o mai lunga sa nu se vada butucii, dar pun o cizma cu toc si gata. nu prea prestez tocuri de obicei ca Sergiu e cu foarte putin mai inalt decat mine...dar o data e botezul lui fiu-meu.

apropo de cantece pentru copii, Aidan adoarme cu vreo 3 cd-uri facute de ta-su...lullabies englezesti, irladenze (my favourite - adorm eu inaintea lui) si ceva sud americane, daca nu ma insel. si nu mai spun, ultima gaselnita, a aparut un cd cu Western lullabies...gen John Wayne. (asa s-o fi scriind?). mare gaselnita. si ce i-am mai cumpaat, la insistentele lui ta-su este asta. poza mare o vedeti in josul paginii. iarasi, un gadget sa ne adoarma pe noi. dar surprinzator...a sesizat stelutele de pe pereti si dulap...cele mai aproape.

de mai bine de o sp gangureste in toata regula, zambeste si-mi povesteste de toate. avem cam o ora buna pe dupa amiaza cand stam lungiti in pat si discutam despre toate cele.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ziua buna dragelor

ma chinui de vreo ora jumate sa va scriu..cum ajungeam langa calculator, cum incepea sa maraie domnita; ne-am invatat prost (vorba vine "prost"..)..ne place sa o simtim pe mami aproape pana adormim profund! (stam amandoua intr-o parte, ea cu piciorusele goale pe burtica mea..cateodata o alaptez, cateodata doar stam si ne sorbim din ochisori)
eee, si astazi am avut tupeul sa nu am rabdare pana sa adoarma ea ..cum vedeam ca sunt grele pleoapele, cum dam sa ma ridic din pat...Ana deschidea ochii strengareste, ceva de genul "te-am prins!" asa ca n-am avut de ales..aproape ca adormisem si eu langa ea

Multumesc mamicilor care mi-au dat detalii despre vacinuri! speram sa luam si noi decizia cea mai buna;

Vik plimbare placuta! ma bucur ca a fost ok mamaruta!
astazi ma gandeam ca nu ar fi rau sa-mi achizitionez un antitermic, sa avem si noi in casa, in caz de nevoie..voi ce ati ales?

Delia ce idee minunata ati avut cu costumasul national! super!!! o amintire pe cinste! dar cum ati reusit sa gasiti un costumas atat de micut? si opincutele
Felicitari pt Botez!

Tudorita sa fii sanatos si voios! sa cresti mare, mare!

Liliacule imi pare rau pt buricutul lui Radulescu si pt frenul lingual..dar important este ca se rezolva!
un apasat pe obrajori..pt ca ne inveselesti atat de bine diminetile!
cu slingul..am facut-o de oaie..desi aseara, cu ajutorul barbatului, am reusit sa pozitionam corect si frumos copila, astazi cand am incercat aceeasi operatiune singura..s-a ales praful! atat am manevrat puiul ca mi-a regurgitat si vomat tot ce a mancat de azi dimineata de la 6
astept sa vina heroul meu de la servici..sa ne descurce cumva!
imi pare rau ca am ratat plimbarea de dimineata..pare o zi placuta in Cluj; (bine totusi ca a reusit sa adoarma)
Maria ma bucur ca a trecut faza cu sanii moi si tristi; si ca ati killarit soarecul...mami, da' l-ati aspirat cu aspiratorul?! intreb si eu, dar daca este o manevra , nu vreau sa stiu..

oare ce mai era?
aa..cu ceaiul de chimen...nu stiu ce sa zic daca da sau nu constipatie..ca eu de cand am nascut tot a doua zi "imi permit" sa citesc presa la baie (adica ziarul de la Kaufland/cora/ carrefour); nu m-am gandit ca s-ar datora ceaiului de chimen

ieri seara, am ridicat-o pe Ana la raga pe umar..si mi-a regurgitat in coama mea suvitata...dimineata, cine avea parul incurcat ca o matura?!!
azi noaptea am visat-o pe Selen cu freza ei tinereasca..se facea ca ma tunsesem si eu scurt, dar nu-mi statea bine deloc..si muream de ciuda! (dar, parca...parca tot m-as tunde)

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mdaa cu ce se ocupå eu?!l-am lasat nitel pe pici pe pat ca så ma duc si eu så ma fac oleak fremoaså si apoi så iesim la o plimbare din aia lunga( vb aia mi-am incarcat ipodul cu colinde) si el a adormit busten..nu i trezesc sa il introc pe dos cu imbracatul..astept sa se trezeasca si apoi iesim.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello mamici! si burtici, ca stiu ca e si Andrecluj pe undeva in umbra si ne citeste

La multe lunite si multi ani Tudorita!

La multi ani D_Vivi poate mai intri si pe la noi

Felicitari pt botez Delia si Ioanna!

Delia f originala ideea cu costumul popular, si eu sunt curioasa unde ati gasit costumas asa mic si dragutz
Ioanna tu ai copilasul ideal acolo din cate vad...am vizionat si poze frumoase cu cumintenia intruchipata??

Vik eu ceai de chimen am inceput sa beau doar de ieri, si ieri am facut NO 2 o sa mai vad dupa cateva zile cum ma mai prezint...

Monica si Crocodana multumesc pt raspunsurile legate de CIC...ce mi-ar conveni si mie sa se ia de doua ori luna iulie (ca am luat al 13-lea salariu atunci ) dar nu cred eu sa fiu asa norocoasa...oricum si pe august e bine, ca am luat salariul brut...

Maria ce bine ca l-ati prins pe Jerry!! desi in desene animate imi place de el, nici nu vreau sa aud de asa ceva la mine in casa...brrr...eu cred ca as fi stat cocotata in varful patului pana l-ar fi prins, asa fobie am de ei...

Liliac si pe noi ne-a pus dr sa-i prindem buricutzul, in primele sapt, tot asa pt ca era suspecta de hernie ombilicala...nici eu n-am reusit operatiunea, s-a ocupat sotz....sa stii ca pe ei nu-i doare, cel putin n-am vazut s-o fi deranjat cumva pe Ebru...atat doar ca tb plasture antialergic, si chiar si asa, tot se irita putin locul unde e lipit....centura am luat si noi, nu e greu de pus, dar noua ne-a fost mare (sunt pe marimi, dupa circumferinta burticii, dar noi eram cumva intre marimi..), si numai pe buric nu statea ...noi am luat de la o farmacie Dona (cauta pe net ca iti arata daca au pe stoc) si e doar 9 lei....e de la Sano parca...
iar cu masina de spalat sa stii ca zice bine sotzul tau ce zice, ca in cartea dr Spock chiar ne sugereaza ca daca nu se linisteste copilul din plans, sa-l pui pe uscator sau masina de spalat

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Uite, mai Iuliko una bucata poza . Deocamdata dormind, ca in stare de veghe inca nu reusesc sa imortalizez momente. Lasa-ne un pic sa crestem.

Nela nu rade! Iti dai seama ca tre sa stau cu ochiul pe el (pe sotz), ca e in stare la disperare sa caute solutii extreme.
Aseara, dupa ce ficioru mi-a golit tzatzucile, l-am trimis sa isi legene mostenitorul si dupa vreo ora de agitat vine disperat la mine: "eu il las sa urle ca mi-au amortit si bratele si picioarele din sold! Ce-am putea sa-i facem sa mai taca??" Eheee, daca ar fi descoperit masina de spalat era in stare sa dea o spalare pe gol!! Asaaaa, m-am prezentat eu la apel cu "frunze-n buze, lapte-n tzatze, malaies in calcaies" si-am potolit bestia

Am si eu o intrebare pentru fetele mai putin "dotate" (daca vreti sa va desconspirati ): cum alaptati copilasii ca pe mine deja m-a cocarjat de spate? Ca sa intelegeti...eu inainte de Radu eram la stadiul de...platfus...acum am inaintare dar mameloanele in loc sa se supuna gravitatiei vor sa ma priveasca in ochi. Deci eu cand alaptez il tin pe baiat in brate ca sa stau cu spatele drept. Daca il sprijin pe picioare stau cocosata la 90'j de grade. Daca stau culcata, adorm si mi-e frica sa nu-l sufoc...
Mi-e ca s-o face si-al meu la un mom dat de 10 kile si n-o sa-l mai pot tine sa-i dau laptic.
Oricum am sa o rog pe maica-mea sa-mi puna niste ventuze ca nu mai pot de spate!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput