nu se gaseste vaccinul ror???
Dragele mele, baietelului meu trebuia de 3 luni sa i fac ultimul vaccin pana la varsta de 4 ani...adica R.O.R.-UL, iar acesta nu e de gasit.Medicul de familie imi spune sa mai astept poate luna asta apare.Voi stiti de unde sa -l procurati in afara de medicul de familie? acesta este de stat si am inteles ca in farmacii nu se gaseste!!!
Raspunsuri
anya spune:
S-a schimbat schema? Ror la 4 ani? Eu le-am facut baietilor la 1 an si 1 luna si la 7 ani mai trebuie rapelul. De fapt, cel mic abia a implinit 4 si nu stiam ca trebuie vre-un vaccin.
Eu m-am interesat acum 1 luna pt pustiul cel mare (clasa 1) si ce-mi trebuia mie, Priorix-ul, exista si la farmacii si in clinici. Nu stiu Trimovax-ul daca exista pe piata. S-ar putea de asta sa fie vorba la voi.
lorellay spune:
mie mi-a zis dr de fam ca il face comanda..ca tre sa-l platesc..vreo 60 lei..de ror vb..diana are 1 an
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lorellay spune:
nu sunt mamici care au facut picilor vaccinul de 1 an din schema sa ne spuna cineva cum sta treaba?
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
ary_v spune:
Daca e vorba de schema de vaccinare la un an se face cel obisnuit si ROR. Acum se fac amandoua odata, unul la picior si ROR-ul la manuta.
Legat de vaccinarea la 4 ani. Depinde ce schema de vaccinare a facut copilul. Daca a facut vaccin la 2 ani jumate nu mai face nici un alt vaccin pana la scoala, daca nu a facut la 2ani jumate va face la 4 ani. Practic s-a mutat varsta de vaccinare de la 2ani jumate.
beshter spune:
Fi-miu a facut ROR saptamana trecuta. Are 1 an si 6 luni si pediatra mea m-a sfatuit sa nu-i fac ROR in acelasi timp cu Infanrix-ul de la 1 an. Am asteptat o luna, dupa care ba a avut muci, ba am plecat la mare, ba mi-a fost frica, ba etc. Vaccinul era la mine in frigider de 6 luni - adus de pediatra (care e si medicul lui de familie).
Cand i-a facut vaccinul, mi-a spus ca nu-l mai are gratis si ca ar fi trebuit sa-l cumpar (daca nu mi l-ar fi adus ea de acum 6 luni).
De gasit, se gaseste in farmacii. Costa vreo 60-70 RON. Barbatu-meu a cerut Priorix din greseala si l-a primit. Noroc ca si-a dat seama la timp:D.
Trouve avant de chercher
lorellay spune:
pana acum diana a facut tetraxim
acum la 1 an nici nu stiu ce vaccin trebuie sa faca...
dar sunt mamici care spun ca au facut vaccinul gratuit!