INSEMINARE 53

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

gabi_ducu - sincer eu as zice sa mai astepti putin dupa cum spuneam voi puteti face IA in z 1 dar sa ovulati deabia in z2. Si deci acum ai fi deabia z11. Deci prea devreme pentru test de urina. Ai putea incerca un test de sange dar numai la un laborator bun cum ar fi Babes sau Giulesti care lucreaza zilnic beta. Stiu cum e cu asteptare.
Si apropo sunt multe femei care nu au nici un semn luni de zile dar 12 zile ? Deci eu zic sa aveti incredere ca sepoate sa fie bebe !

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sensibila din pacate n-am cum sa ajung la babes, ca e dezastru ce e pe la serviciu, cred ca la 10 o sa plec, ca ieri...asta e, o sa-mi fac maine dimineata inca un sure check, si daca tot asa iese, poate merg iar la bios sa-mi fac un beta, ca biosul chiar e in drumul meu...poate mai fac unu si diseara, sa vedem...acum cred ca ar trebui sa ma linistesc ca simt ca o iau razna...nu am curaj sa sper, fiindca nu mai vreau sa fiu iar dezamagita...cel mai probabil testul de sange de luni din presupusa zi 10 a fost facut prea devreme, poate eram abia in ziua 9 atunci...eu a doua zi dupa IA am simtit niste dureri ca de ovulatie, deci e totusi posibil sa fi ovulat mai tarziu, si chiar imi era ciuda ca dupa IA nu am mai putut presta si ma si gandeam ca am facut IA-ul prea devreme...sa vedem...bine macar ca am mult de lucru si ma mentin ocupata, ca sa nu ma mai gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

aaa, si apropo de uitat la teste, nu numai ca scot surecheck-ul la fiecare 10 minute si ma uit la el, mi le-am luat cu mine si pe alea doua de dimineata, ca sa le admir, ca doar sunt fata desteapta si am stiut ca o sa vreau sa le analizez toata ziua, cum era sa le las acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

gabi_ducu, eu nu am avut nici un simptom...mersul la pipi des poate fi si psihologic....

abia dupa ziua 14 au inceput sa ma doara sanii. Adorm pe la 20.30-21.00 insa la 4.30-5.00 bantui prin casa. Recunosc, si ovarele ma dor...cand dreptul, cand stangul...dar max 1 min dupa care, ma lasa durerea.....in rest...mai nimic...

Peta, si eu cand am facut primul test si m-ati certat, se vedea ffffff pala (dar se vedea)....si la 36 ore de la testul de urina, am facut un beta care arata 58 ! asa ca....tinem pumnii sa fie cat mai mare beta !

4+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Mda...deci ma doare capul...mi-e greata...nu mai pot de cald...Incepem sa preparam niste simptome acum de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Peta, am niste emotii pt tine. Doamne ajuta sa fie bine! Trebuie sa fie bine, cu liniutele alea. Sa pui progesteron in continuare.
Eu nu am vazut in viata mea nici cea mai mica urma de a II-a liniuta, la nici un fel de test de sarcina.
Sensibila, degeaba ne spui de atatea ori sa asteptam cu testele de sarcina. Fetele nu se invata minte si uite prin ce momente grele, de nesiguranta, trec...stiu ca este ffffff greu, dar trebuie sa avem putina rabdare...
Anna, te inteleg cu banii, insa imi mentin parerea ca ar trebui sa faci IA. Mie mi-a parut tare rau cand n-am putut sa fac IA intr-o luna, pt ca nu vreau sa fac stimulari asa, degeaba...iar endometrul poate creste. In plus, ajuta la asta si progesteronul dupa ovulatie...oricum, orice decizie iei, sau ai luat, iti doresc sa fie cea buna
Fetele, m-am intors si eu de la monitorizare. In ziua 7, stimulare cu gonal F, situatia se prezinta astfel:
E = 7.4
OD = 13.6
OS = 15.4
Eu am vazut multi foliculi pe ecran, insa dnul dr. i-a notat numai pe astia 2. Deci probabil ca erau multi si mici, nesemnificativi.
Oricum, este prima luna dupa multe (cred ca 8-9 luni), in care foliculul dominant s-a format pe OS. Bine ca l-au scos din ameteala stimularile astea...
Ma mai duc la monitorizare vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Peta, eu cred ca tu esti graviduta dar iti inteleg si frica.Oricum a doua liniuta e acolo.Cat o fi ea de pala dar e.Teste fals negative au mai fost dar fals pozitive si inca shure c....da-o incolo asa ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Araceli multa bafta la foliculi si la inseminare!
Peta m-as bucura tare mult daca ne -ai da o veste buna,si sincer cred ca ne-o vei da!nu cred ca iti iesea si shurecheckul pozitiv daca nu era beta crescut!deci invatare de minte pt toata lumea sa nu mai facem teste inainte de ziua 14!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Voua vi-s-au umflat sanii in ziua 6 de la IA?eu ii am umflati dar nu ma dor si mi-e teama sa nu fie simptoma de CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

Araceli, ai un enometru fff frumos iar foliculul de le stangul, este excelent pentru ziua 7 !!! Eu zic ca si la tine o sa fie cu II la 14 zile de la IA !

Tinem pumnii. Peta, cand faci beta ? Toate fetele stam cu sufletul la gura sa ne spui valoarea !

4+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput