Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mariucasara, super tati ai tu acolo. daca tot e asa tati, ar fi pacat sa nu bneficiezi de el in momentele alea, mai ales daca tie iti face bine. tot ce iti doresti tu are raspuns pozitiv la o maternitate particulara.
nu puteti face efortul financiar pentru a avea toate astea? (eu d-aia il fac, ptr. grija ptr bebe, pt. psihicul si demnitatea mea, pentru a reduce stresul la minim, sa am conditii ptr laptic, etc, etc). nu vreau sa pun paie pe foc cu municipalul, acolo am mers eu in sapt. 6 la seful de sectie, cu gandul de a ma urmari/naste acolo. nu vreau sa enumar toate motivele pentru care am renuntzat rapid, dar mult au atarnat "problemele" de la neonato; anul acesta, nepotzelul unei rude care este asist. medicala acolo a fost dus dupa nashtere (3 zile dupa) direct la Gr. Alexandrescu, cu infectie la ochi, contactata in maternitate...
Off, sper sa nu avem deloc probleme nici noi, nici bbii nostri, indiferent unde nastem. Din pacate, la noi, sanatatea si serviciile medicale sunt mai mult o chestiune de noroc, decat de profesionalism...

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

larisel, Vi4i, Daria-Stefania

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ratusca_mica.....la mn bebica era deja intoarsa la cea de trim 2 si i-am vazut caputul si fatzuca..akm sa vad dk o mai fac pe aia de 3,a zs med gineco k sa vdm dk mai e necesar..k e totul in regula momentan

cris.dogarel aiurea intamplari in maternitatile noastre.....dar cred k la oricare dintre ele s-au intamplat lucruri rele si urate

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Nik0le merci frumos, dar tu ai intrat ne-ai zis la toata lumea cate o vorba buna si despre tine? ???

29+ Yannis

alexutzzza, draga mea, esti o dulce ca intrebi de mine, dar din pacate n-am ce povesti... sunt un incubator viu pentru puiul meu si ma dedic total scopului astuia nobil. Stau in continuare numai in pat si imi iau cuminte pumnul de medicamente tari (cu efecte adverse neplacute) impotriva contractiilor si trebuie sa rezist asa inca vreo doua luni cel putin, ca mi-e clar ca la termen n-o sa ajung...

cris_mario, sper sa-ti treaca si sa nu te mai supere deloc!

ratusca, sigur o sa se uite dr si la capsor, doar ca nu cred ca-i mai face echo 3d sa-i vezi si trasaturile.

sagetutza

Nico de Isabela si 27+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cris.dogarel sa stii ca de vreo saptamana numai la asta ma gandesc. Ma bate gandul sa merg la Medlife si sa scap de stres. Nu stiu de unde politica asta la maternitatile de stat ca sotul sa astepte pe hol...Nu e si copilul lui?

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

ratusca_mica Mai..sa stii ca eu la 28-29 de sapt cand am aut eco si bb era deja cu capu in jos am vazut f putin din caputz ca avea fatza acoperitade un "norisor" care e ori vezica ori ...ceva pe acolo de la mine ca-s multe jos , deci poate tu esti mai norocoasa. Andrelina are niste poze superbe de la 30 si ceva de sapt. Off si Cris mario a zis ca e scump pai restu ce am vazt pe net sunt 2000 comoda si 2000 patu nma pali, erbesi, micuna si toate firmele italienesti eu de aia si iau de la mothercare ca mi se pare super ieftin comparativ cu altele. Stiti voi altceva? Mai sunt la 300 ron patu prin hipermarketuri da mie alea-mi arata a betze de chibrit sau surcele ptr foc (f fragile) sau la ikea si mobexpert la 500 ron din pfl nu lemn iar eu stiu ca PFL e toxic ca are resturi d elemn cu cleiuri si etc....

29+ Yannis

Mergi la inceput

cris/mariucasara si la mine sotul(ex) a asteptat tot in hol

nik0le si eu sper sa scap....ma bucur ca asculti cu sfintenie ceea ce ti-a zs medicul..lasa sa ne sacrificam noi akm si sa fie ei bine

Mergi la inceput

alexutzzza tu ai verificat piata mai bine si stii mai bine..ai dreptate cu cele cu resturi din lemn cu clei si etc......horror ptr bebe..akm eu sper ca al meu sa fie ok

fetelor abia astept sa vina tati aks k mor de de KIWI.......mooooorrrrr,parca nu am mai patit asa cv pana akm..sa am asa o pofta anume.....off ce aiurea e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Nik0le merci frumos, dar tu ai intrat ne-ai zis la toata lumea cate o vorba buna si despre tine? ???

29+ Yannis

alexutzzza, draga mea, esti o dulce ca intrebi de mine, dar din pacate n-am ce povesti... sunt un incubator viu pentru puiul meu si ma dedic total scopului astuia nobil. Stau in continuare numai in pat si imi iau cuminte pumnul de medicamente tari (cu efecte adverse neplacute) impotriva contractiilor si trebuie sa rezist asa inca vreo doua luni cel putin, ca mi-e clar ca la termen n-o sa ajung...

Nico de Isabela si 27+ cu Irina

"incubator viu" , cred ca toate suntem cam la fel si facem tot ptr bebeii nostrii, eu una de 2 zile beau suc de sfecla ca asa au zis doctorii desi nu prea-mi place. Eee chiar daca stai mai mult in pat ne poti spune ce visezi ce citesti ce nazdravenii-ti mai trec prin cap

29+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

elefantica.
Scuze pt intarziere!
eu acu recuperez din capitolul trecut...

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput