Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 21
ale1212xa spune:
mai fetelor voi chiar vreti sa schimbati capitolul![]()
in legatura cu AMR-ul eu deja incep a planta morcovii...am trecut de saptamana 30 si deci finish-ul e aproape...asa ca va inteleg pe cele care au 33+ sau mai mult
-----------------------------------------
30+ cu
Dragos-Andrei
simonyca spune:
symonyca:DN:19.10.1978,UM:25.03.2009,dpn:29.12.2009,dr.Constantinescu, Spitalul Universitar, Bucuresti
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut 'Neata! Astazi facem noi cinste ![]() ![]() ![]() ![]() cu tot ce va doriti voi , de ieri dupa-amiaza nu ma pot gandi la altceva, nu mai conteaza nici durerile de rinichi, nici durerile de bazin, am un pui sanatos, mare si frumos![]() .Merg sa citesc din urma si revin ![]() 27+ ![]() |
Felicictari!!! Si eu abia astept s-o vad pe-a mea...poate sapt asta sau daca nu cealalta sigur!
25+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies "Isi ia un urs ultimul tip de marcedes si o intalneste pe vulpe . El ii spune:-Ia vin-o bai vulpeo sa vezi ce masina am! Ea baga capul pe geam iar ursul ii prinde capul si o f**e. Iepurele fiind martor la acest viol sa gandeste:Ba` bani de masina n-am dar o usa tot imi iau!" 31+![]() |

25+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel![]() ?. eu nu beau de obicei cam deloc (sunt cam alergica la alcool..), dar imi placea bailey's, crema de whiskey... si ma cam gandesc la ea de ceva timp. o sa-mi iau ceva cu caramel, da' ma intriga/distreaza pofta asta.... |
iti recomand sa mergi intr-un bar sa bei o gura daca ti-e pofta.
ideea e sa nu cumva sa-ti cumperi o sticla, sigur o bei toata daca o ai la indemana,
Mie mi-e pofta de vin rosu de tara..
si am mai baut cate jum de pahar la ocazii
25+ 

cu tot ce va doriti voi
, de ieri dupa-amiaza nu ma pot gandi la altceva, nu mai conteaza nici durerile de rinichi, nici durerile de bazin, am un pui sanatos, mare si frumos