Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

mai fetelor voi chiar vreti sa schimbati capitolul

in legatura cu AMR-ul eu deja incep a planta morcovii...am trecut de saptamana 30 si deci finish-ul e aproape...asa ca va inteleg pe cele care au 33+ sau mai mult

-----------------------------------------
30+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonyca spune:

symonyca:DN:19.10.1978,UM:25.03.2009,dpn:29.12.2009,dr.Constantinescu, Spitalul Universitar, Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

'Neata! Astazi facem noi cinste cu tot ce va doriti voi. Am intrat in trimestrul 3, iar ieri la ecograf am vazut o fetita frumoasa tare, de 1350g, jucausa si sanatoasa, asa ca suntem in al noualea cer, de ieri dupa-amiaza nu ma pot gandi la altceva, nu mai conteaza nici durerile de rinichi, nici durerile de bazin, am un pui sanatos, mare si frumos.
Merg sa citesc din urma si revin

27+

Felicictari!!! Si eu abia astept s-o vad pe-a mea...poate sapt asta sau daca nu cealalta sigur!

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

"Isi ia un urs ultimul tip de marcedes si o intalneste pe vulpe .
El ii spune:-Ia vin-o bai vulpeo sa vezi ce masina am!
Ea baga capul pe geam
iar ursul ii prinde capul si o f**e.
Iepurele fiind martor la acest viol sa gandeste:Ba` bani de masina n-am dar o usa tot imi iau!"

31+

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

voi aveti pofta de bauturi alcoolice?. eu nu beau de obicei cam deloc (sunt cam alergica la alcool..), dar imi placea bailey's, crema de whiskey... si ma cam gandesc la ea de ceva timp. o sa-mi iau ceva cu caramel, da' ma intriga/distreaza pofta asta....

iti recomand sa mergi intr-un bar sa bei o gura daca ti-e pofta.
ideea e sa nu cumva sa-ti cumperi o sticla, sigur o bei toata daca o ai la indemana, (nu ma intelege gresit, e vb de senzatia de pofta) si nu-i bine pt bb...alcoolul ajunge si la el.
Mie mi-e pofta de vin rosu de tara.. si am mai baut cate jum de pahar la ocazii

25+

Mergi la inceput