Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
Tanaion spune:
Alexutzza eu zic sa nu stai asa. Du-te acasa sa stai in pat. Si sa suni dr poate iti mai recomanda sa iei ceva.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
32+ 
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Felicitari Haircut si multumim de tratatie! Simteam nevoie de ceva dulce. Da Mamidepuiuti, si Vikinga lipseste, si Plateea ne-a abandonat, pe Simonette n-am mai vazut-o de-un secol si inca o gramada de fete care nu ne mai baga in seama. Tanaion, ai dreptate cu nascutul de sarbatori... dar ce putem face? Daca pufuletii vor sa vina atunci, sa fie sanatosi si vedem noi cum ne-om descurca. 31+![]() |

neuronul meu de gravida 

...uitasem de plateea ce minunatii de bunatati ne pregatea...

... simonette stiu ca inca lucreaza(?!?),ea scrie la odiseea vecina...mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
32+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
alexutzzza draga...la doctor cu tine!
... asteptam vesti ! 

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
32+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
deci am voie sa mai iau un nospa asa rpd? Nu sun dr ptr atata lucru offf
ca ala sigur imi zice sa merg acasa da cum? stiti ce e afara? eu nu ma pot concentra sa scriu 3 randuri dar sa conduc? din Dorobanti in Alba Iulia? o iau astia pe contrasens pe unde nu-ti vine a crede treb sa fii capacitata sa te aventurezi in trafic, dimineata abia m-am strecurat (am luat-o si pe vro 3 interzisuri)
si apoi am interviuri programate ptr secretara aia.
am sunat candidatii as-i rog sa vina in alta zi am motivat nebunia de trafic ca na e mai bine si ptr ei etc, dar sunt cativa candidati plecati deja de acasa, aia de trebuia sa ajunga la 11 e de 2 ore in trafic si cik mai are vro ora dupa parerea ei da vine. aia de la 1 a plecat deja de acasa ca sa ajunga la timp
toata lumea asta se omoara sa ajunga nu le pot lasa cu ochii in soare nu-s de vina ca-s io gravida off Doamne
am mai luat un nospa
sper sa treaca.
Lipsa fetelor am observat-o si eu. Vikinga a mai lipsit o data cand a fost in concediu, cine stie...simionette am vazut ca scrie la nov-dec. Palteea chiar nu stiu.
Planuri de Sarbatori? Noi vroiam sa dam o fuga pana in Salonic de Craciun ![]()
29+
Yannis
Tanaion spune:
Haircut felicitari pentru vestile bune. Pupam printesa grasunica si frumoasa.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
32+ 
mariucasara spune:
alexutzzza ce descri tu acolo par contractii dureroase. Daca nu cedeaza la al 2 lea no spa fugi la spital. Roaga pe cineva sa te duca. 
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
29+
Sebastian Petru
cristies spune:
Alexutzzza, nimeni nu e vinovat ca tu esti gravidutza, dar acum tu esti cea mai importanta. Roaga pe cineva sa te duca acasa sau ia un taxi! Ai de gand sa mai stai trei ore cu durerile astea?
Si daca vrei sa fiu rea, adu-ti aminte ca tu ai cerut sa intri in prenatal mai devreme, asa-i? Asa ca nu tine cu nimeni n-are nici o vina. Trebuie sa te inteleaga si ei!
Oricum sper sa treaca durerile.
31+
Ofe_27 spune:
Hello burtici! Eu nu v-am abandonat, doar ca am fost prins cu tot felul in ultimele zile si nu am mai reusit nici sa va citesc , nici sa va scriu.
Vad ca a-ti fost harnicutze ca de obicei, asa ca o sa-mi ia ceva timp sa recuperez tot.
Eu joia trecuta am fost foarte ocupata la servici, iar seara am plecat la socrii la Hunedoara. Tot weekendul ni l-am petrecut acolo, a fost frumos dar si obositor. Ieri din nou nebunie la servici, iar aseara am fost rupta de oboseala.
In rest toate bune cu noi, nu ne mai doare dantura,speram sa ne tina mult si bine asa
. Am intrat si noi in trimestrul 3 asa ca facem cinste cu 
sau orice poftiti la ora asta. Maine mergem la control si deja nu mai am rabdare. Sper ca bebitza sa fie cuminte si sa ne arate tot - si fatuca, si manutze si picioruse si putza
.
Tati spune ca sigur va avea in jur de 1500 gr. pt ca eu m-am cam ingrasat. 11,5 kg avem la activ
si tati ne striga mai nou Gloria (hipopotamitza din Madagascar
).
Ma bag sa citesc din urma si sper sa reusesc sa mai intru azi inca o data, pt ca dupa servici mergem la Auchan la cumparaturi. Sper sa gasesc chestii faine pt bebe.
28+
Bogdan Christian
evyme spune:
Doctora de la Municipal este Alina Al Moushaly; cu aceeasi dr a nascut si sora mea acum 4 ani jumatate; ce nu mi-a placut mie la ea a fost ca era cam din topor (la consultatii, la recoltari, parca isi folosea toata forta, nu avea pic de finete), si , in plus, nu mi s-a parut ca ar fi foarte interesata de pacienta (lucru pe care mi l-a confirmat si prietena mea, care mi-a spus ca daca nu deschide ea gura la controale este liniste in cabinet, dr nu o intreaba nimic si nici nu-i spune nimic)... Nu vreau sa-i fac reclama negativa, poate cu alte fete s-a purtat altfel, dar asta este experienta mea cu ea...
Cat despre soacra mea... asa face cu toata lumea din casa, si cu sotul meu, si cu fratii lui (intra peste ei si cand se spala - baieti la 19 ani, iar sotul are 28)...
Asta e, nu avem cum s-o schimbam, desi toti i-am atras atentia ca la baie ar trebui sa fim si noi singuri...
Si nici nu este de acord sa punem o incuietoare la baie

27+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
alexutzzza spune:
off merci, dupa al doilea No-Spa a trecut. Mai stau sa astept fetele care ziceau ca sunt pe drum si sper pe la 2-3 sa plec acasa sa ma bag in patutz. Acum ma simt cam zombie asa
si f
.
Ofe bine ai revenit!
Am vazut si hainu frumuu la Vi4I ati vazut? 
29+
Yannis