Huse canapele la comanda in Bucuresti?

Huse canapele la comanda in Bucuresti? | Autor: larissa_79

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o sursa unde se fac huse de canapea la comanda. Ideea e urmatoarea. Pentru living vrem canapea extensibila mov insa nu gasim in comert ceva sa ne placa si sa fie si comod. In cazul asta as opta pentru un model din Ikea foarte comod doar ca are husa detasabila alta culoare. As vrea sa fac husa mov inchis pentru acele canapele. Stiti undeva un loc in Bucuresti unde fac asa ceva. Normal ca e nevoie si de calitate sa arate cat mai bine.

Multumesc mult de raspunsuri!

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si 3+

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si pe mine ma intereseaza, eventual sa mi le fac singura, dar cum nu prea am experienta as vrea sa stiu de unde pot lua niste tipare si cateva idei,ce tip de material se preteaza mai bine, am vazut ca au la Quelle niste huse pentru canapele dar nu stiu cum arata ca le-am vazut doar in poze, a cumparat cineva de la ei, cum sunt?

Eu as vrea sa asortez husele de la canapele cu draperiile(astea se fac mai usor)asa ca daca aveti experiente scrieti va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Nu stiu daca chiar o sa gasesti tipare, pentru ca fiecare canapea are forma si dimensiunea ei...

Ai putea lua o husa care se potriveste, ii desfaci cusaturile, si faci alta luand ca tipare bucatile din prima sau daca ai ceva experienta si/sau curaj, poti sa te ghidezi doar dupa cusaturile uneia gata facute care se potriveste, fara sa o mai desfaci, si mai pui ceva in plus pe fiecare latura in functie de modul in care vor veni imbinate; le surfilezi si le cosi una de alta Bafta!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Diana cu tiparele ai dreptate, nu cred ca as gasi, ma gandeam sa-mi fac eu dar nu prea stiu cum sa fac, iar varianta sa cumpar huse si sa sa le desfac numai ca sa-mi fac tipare nu se merita, ca sunt destul de scumpe, am vazut la Ikea numai de fotoliu e vreo 70 euro, iar pentru canapea vreo 150 euro, deci nu se merita.

Material daca as lua cred ca m-ar costa in jur de 70-100 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Larissa,

cum ai rezolvat cu husele pana la urma? Noi am gasit acum 4 ani un set in Carrefour insa trebuie sa il schimbam si speram sa gasesc gata facute. Nu vreau Quelle, am gasit comentarii ca sunt de proasta calitate si mai ales ca intra la apa cand le speli.

Gasesc articole in reviste/portaluri despre amenajarea casei insa nu si locurile unde le pot gasi. Normal ca prefer si accesibile ca pret, max 300 lei pt canapea.

Multumesc

Mergi la inceput