Retete cu morcovi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Foarte interesant articolul Mindy. Si noi mancam o gramada de morcovi( ca nu prea avem alte legume pe-aici)dar si ptr ca ne plac. In Mongolia e traditionala o reteta de morcovi rasi( pe razatoare mica) cu putina maioneza si o gramada de usturoi macinat, cam la un morcov, un catel jumate d eusturoi. Eu mai pun putina zeama de lamaie si sare. E deosebit de buna.
Si noi facem garnitura de morcovi, un fel de sote. Morcovii taiati rondele, caliti in ulei de masline sau unt, apoi in plus eu pun niste usturoi, mai pe la sfarsit, o lingura de zahar, sare, piper.
Si ce am mancat nu demult, legume coapte...morcovi, pastarnac, dovlecei, cartofi...si ce va mai trece prin cap, intr-o tava cu putin ulei de masline si sare, dati la cuptor cam juma de ora..ies foarte buni. Si suc de morcovi, noi il combinam cu sfecla rosie si marul.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Am inteles, Manon. Vorbim deci despre mustarul "popular" , ala simplu si bun de are gustul ca-n copilarie.
Inseambna ca pot da hreanul pe razatoarea robotului, aia de-l face mii farame (ca pe razatoarea aia clasica imi pierd nasul si ochii pana dau o radacina de hrea....da, stiu ca face bine la sinusuri, dar iese salata prea sarata de la lacrimi ).

Multumesc de sfaturi, te-anunt cum iese!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput