Aspirator- de care??

Aspirator- de care?? | Autor: ginutaC

Link direct la acest mesaj

Buna,
Vreau sa ma sfatuiti si pe mine ce fel de aspirator sa imi iau.O sa ma mut intr-o casa in care o sa predomine mocheta.Gresia doar la bucatarie,baie si hol.Pina acum am avut aspiratoare normale...care nu m-au multumit,adica dai de doua ori intr-un loc...si daca te uiti mai bine tot ramine o scama.Ce fel de aspiratoare va multumesc pe voi??Ce putere trebuie sa aibe?Stiu ca sint si aspiratoare cu apa...sint bune?
Astept cu nerabdare sfaturile voastre,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Noi avem aspirator "normal" Dyson de care suntem foarte multumiti. Astept si eu impresii de la persoane care folosesc alte tipuri de aspiratoare (cu apa, de ex).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

Intre timp a mers si functia cautare si am gasit mai multe pareri. Mai m-am luminat.Eu am avut numai aspiratoare cu saci...de aceea am zis ca erau normale.Intr-una din zile o sa ajung si in magazine si o sa ma lamuresc mult mai bine.
Toate cele bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

nu mai caut subiecul...
vreu sa multumesc fetelor care au postat din experienta lor!
edit: deus si gogosel, mersi mult!
am cumparat de curand philips FC 6844, care are si functie de spalare si sunt f. multumita
pana acum am folosit tot philips normal, cu sac
cel nou nu e asa usor de manevrat ca e mare si pt. spalare nu trebuie sa dai repede cu peria, dar rezultatele merita efortul
am dar intai cu peria turbo deci uscat pe mocheta care arata curatica chiar de e culoare alben dar e in dormitor, nu mi-a venit sa cred ca am scos numai din perie 2 pumni de par!!!! plus ce era in cuva! ca nu am pus sacul
am spalat apoi mocheta mai folosita si inchisa la culoare deci nu realizezi cat e de murdara, a iesit apa mai neagra ca in santuri!
a urmat gresia, aici zic eu ca a durat cel mai mult dar chiar se vede si nu mai spun iar ce apa era in cuva!
pt. aspirare in uscat am incercat si fara si cu apa in cuva, cu apa mi se pare mai bine
speli ceva la aspirator dupa folosire dar merita
eu una nu as avea puterea sa dau saptamanal cu el, la 2-3 sapt cred ca e ok, si eventual cu un aspirator/mop normal pt. intretinere, stiu ca erau fete care il foloseau si de 2 ori pe sapt., mi se pare greu dar probabil e chestie de obisnuinta si ma gandesc ca nu mai trebuie sa mergi la sala in ziua respectiva
uitam: pe la colturi la gresie trebuie sa mai dai cu mana, gresia se usuca in ceva timp dar nu cu urme, peria de spalare e fixa, nu poti curata sub.., ca la mop, nu l-am incercat inca la parchet.
l-am cumparat de pe net, nu l-am gasit in magazinele specializate, din franta, livrarea a durat f. mult, cost 299 euro
succes la decizii!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

http://www.neomax.ro/rezultat_cautare.php

Exista niste aspiratoare de la firma POLTI ...am inteles ca ar fi f bune, mai ales ca sunt cu apa, cu spalare, cu aburi.

Nu am auzit de la nimeni o parere obiectiva, asa ca inca mai navighez poate, poate ma hotarasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu am Delphin, nemtesc, de un an, care are ca filtru numai apa (am un copil alergic la praf). Nu va inchipuiti ce iese la fiecare aspirare (este foarte puternic)! Dar tot ce iese este aruncat, nu ramane in el! Are putere foarte mare de aspirare, si are si accesoriu de spalat covoare, daca vrei asta. Eu nu mai am covoare, dar am accesoriul, pe care il tin... degeaba. In fine, imi voi cumpara sper setul de spalat geamuri si atunci il voi folosi.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dupa o gramada de bani cheltuiti pe aspiratoare care mai de care mai sofisticate, cu multe functii, mari, greu de depozitat, am ajuns la concluzia ca cel mai bun aspirator este cel mai mic care trage bine, fara fir si cel mai ieftin. Mi-am luat ditamai darabana de aspirator cu toate functiile, spalat geamuri, gresie, draperii, covoare, canapele, credeti-ma am dat o gramada de bani pe el si nu am folosit decat o singura data functia de spalat gresia si atat, il folosesc numai la aspirat. E greu, ma chinui cu el pe scari...Parchetul il sterg cu carpa, am renuntat la diferitele mopuri care indiferent cat sunt de scumpe, ieftine din hartie din lalala, lasa urme... Bani cheltuiti de pomana.

Mergi la inceput