O noua eroare medicala

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyita spune:

E groaznic ce se intampla in spitalele din Romania! Nici la sectiile de adulti situatia nu e roz dar macar la copii si in special la noi nascuti sa fie ceva mai mult profesionalism. Nu te joci cu viata si viitorul unor copii!Acel copil va ramane cu sechele toata viata.As innebuni sa fiu mama lui cred k i-as strange pe toti din spital de gat. Ma doare numai gandul k ar fi putut fi copilul meu si al orcareia dintre noi la urma urmei pentru k sunt multe asistente care nu isi iau meseria in serios.Sper k in urma celor intampalte se va schimba ceva si k toata suferinta micutului nu e in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olina87

pai nu am cum sa ajung pacienta ta daca nu esti cadru medical

si pot comenta inainte de a ajunge pe mina unui medic daca imi doresc sau nu sa merg la el. Mai bine inainte decit dupa, cind poate fi prea tirziu.

Inca nu sunt , mai am putin. Si nu poti comenta prestatia mea dpdv medical atata timp cat tu nu ai fost pacienta mea.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui Olina87

pai nu am cum sa ajung pacienta ta daca nu esti cadru medical

si pot comenta inainte de a ajunge pe mina unui medic daca imi doresc sau nu sa merg la el. Mai bine inainte decit dupa, cind poate fi prea tirziu.

Inca nu sunt , mai am putin. Si nu poti comenta prestatia mea dpdv medical atata timp cat tu nu ai fost pacienta mea.

ba pot, ba nu poti, ba pot, ba nu poti, ba pot, ba nu poti...

pot comenta caracterul tau si imi da cu virgula si pot comenta si sfaturile tale medicale de pe aici, care m-ar pune pe ginduri daca sa bat sau nu la usa cabinetului tau, fie si unul virtual, dar intrucit cu tine nu se poate purta un dialog constructiv prefer sa cedez si sa-ti las locul liber, sa zburzi in voie si nederanjata de nimeni pe topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

XIO, nu voi raspunde provocarii anterioare fiindca, dincolo de caracterul tau de 2 bani, intr-o disputa cel mai destept cedeaza....

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am vazut-o ieri la televizor pe NESIMTITA. Ma bucur ca s-au decis, in sfarsit, sa-i dea numele si sa o si filmeze.

Am fost pur si simplu socata de nesimtirea femeii. Nu mi-a venit sa cred ca cineva poate vorbi asa dupa ce a facut un copil sa sufere. Nu mi-a venit sa cred ca a fost ani de zile cadru medical. De fapt, am mai vazut la televizor criminali care vorbeau fara pic de remuscari despre crima lor, dar intotdeauna i-am considerat "o alta categorie", mai putin oameni. Femeia aia vorbea fara pic de bun-simt, nu a zis ca ii pare rau, ca ar vrea sa ceara iertare familiei, ca doreste sanatate bebelusului. A spus ca NU E VINOVATA. Dar pe ce ton!!!! Daca nu ati auzit-o, nu pot descrie. Parea de-a dreptul revoltata ca este intrebata, ca este acuzata de ceva. Ca si cand ea ar fi fost victima. O femeie oribila, absolut oribila.

Acum imi dau seama ca, de revolta, nici nu imi amintesc exact ce a spus. Ceva despre sistem...Vorbea ca si cand ceea ce s-a intamplat ar fi normal. Nu sunt o persoana violenta, dar serios, cand am auzit-o, i-as fi dat palme.

Sper din tot sufletul ca va face inchisoare. Multa. (Dar, nu stiu de ce, cred ca nu va face...) Si sper sa faca macar ce au spus, sa nu-i mai dea niciodata dreptul sa fie asistenta medicala...Sistemul sanitar este...cum este. Dar macar daca justitia si-ar face datoria in tara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Off-topic. Stau si ma intreb de ce a degenerat acest topic...Nu ma apuc sa citesc de la inceput, chiar l-am urmarit...Dar nu-mi dau seama de ce a degenerat.

Poate primul mesaj al lui Xio a fost ambiguu. Ulterior a revenit si a spus clar ca asistenta este vinovata si a tot repetat-o.

A mai spus ca pe langa asistenta este vinovat si sistemul. Asta nu o face mai putin vinovata pe asistenta, dar, daca sistemul ar fi functionat NORMAL, nu s-ar fi intamplat nenorocirea. Este cineva de alta parere? Teoretic vorbind, asistenta putea sa moara subit sau sa lesine inainte de a putea anunta pe cineva. Putea sa-i cada ceva in cap sau putea sa fie injunghiata de concubin. Cineva trebuia sa "o dubleze". Exista un medic neonatolog de garda? Daca nu exista fiindca nu sunt destui medici sau fiindca nu exista bani sa fie platiti suficienti medici - este vina sistemului. Daca exista unul, trebuia cu siguranta sa verifice activitatea asistentei. Daca nu exista medic neonatolog de garda, cu siguranta un alt medic raspundea si de nou-nascuti. Nu se poate ca o asistenta sa raspunda exclusiv pentru nou-nascuti - oricand se poate intampla ceva neprevazut.

Apoi, aparatul...S-a scris aici ca nou-nascutii trebuiau intorsi la un anume interval de timp. Normal era ca aparatul sa se opreasca dupa acel interval sau macar sa scoata niste sunete...Peretii aparatului nu ar fi trebuit sa fie fierbinti. Cineva avea cu siguranta responsabilitatea controlarii aparaturii...

Nu vad ce li se pare unora nepotrivit in afirmatiile lui Xio: asistenta este vinovata, dar mai exista si alti factori. E ca si cand am spune "Criminalul este vinovat de crima lui, dar daca nu ar fi fost eliberat conditionat din inchisoare, nu ar fi ucis." Asta nu-l face pe criminal mai putin vinovat.

Nu as zice ca Xio a aparat sistemul (acum ma refer strict la acest subiect). As zice ca mai degraba l-a criticat, a afirmat ca cei din interiorul sistemului ar trebui sa ia masuri. Sincer, mi se pare un punct de vedere idealist...Cine din interiorul sistemului indrazneste sa critice sistemul sau, mai mult, sa se revolte impotriva lui? O asemenea afirmatie din partea cuiva din sistem mi se pare remarcabila si plina de curaj. Si aici nu ma gandesc numai la sistemul sanitar. Ma gandesc la orice institutie - poate fiecare dintre voi ar trebui sa se gandeasca daca are curajul sa-si critice public locul de munca, sa afirme "Noi, cei din interior ar trebui sa sesizam neregulile si sa facem greva..."

De unde se deduce ca Xio nu va fi un medic bun? Raspunde tot timpul la intrebari medicale puse pe forum. Daca stie atat de multe, e demna de admirat. Daca nu stie, dar se straduieste sa afle pentru noi, mamicile de pe forum, este de asemenea demna de admiratia noastra...

Daca intr-o zi va pleca de pe acest forum, eu ii voi duce lipsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://adevarul.ro/actualitate/eveniment/Asistenta_acuzata_da_vina_pe_lipsa_dotarilor_0_156584900.html
ii arata poza si ii spune numele.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Citat:
citat din mesajul lui miriama

XIO, nu voi raspunde provocarii anterioare fiindca, dincolo de caracterul tau de 2 bani, intr-o disputa cel mai destept cedeaza....

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Asemenea etichetari ale celorlalti useri nu sunt permise de regulament.
Avertisment rosu pentru 30 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Nu o sa inteleg nici intr-o mie de ani cum de medicii si asistentele, in loc sa pretuiasca mai mult viata decat ceilalti oameni , cand vad zi de zi ce fragila e fiinta umana, s-au imunizat complet la durere si suferinta celor din jur. Sunt unii in stare sa nu mai lupte pentru viata unui om ca doar are 65 de ani sau peste si ce mai vrea, cat vrea sa traiasca sau sa spuna unei mame ca e tanara si are timp sa faca alti copii in locul celui mort. Iar de tratamentul suferintei umane nu mai vorbesc... nici de murdaria in care se complac.
Si stiu ce vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui UnPacatos

Nu o sa inteleg nici intr-o mie de ani cum de medicii si asistentele, in loc sa pretuiasca mai mult viata decat ceilalti oameni , cand vad zi de zi ce fragila e fiinta umana, s-au imunizat complet la durere si suferinta celor din jur.

Tu ai vazut ce figura avea asistenta aia ? Un monstru rece, fara constiinta. In loc sa aiba mila de fiintele fragile cum sunt nou-nascutii, se abrutizase.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput