Soacra soacra poama acra
Raspunsuri - Pagina 13
Delia21 spune:
Atunci cand nu ceri cuiva sa fie asa cum tu nu ai fost inseamna ca te caracterizeaza lipsa de ipocrizie,care lipsa e o calitate,in cazul asta.Erai ipocrita daca cereai norei sa fie mai buna,mai ingaduitoare decat tine.Dar acolo iti explicam ca este alegerea ta...faptul ca ai intelegere pentru o astfel de atitudine...din partea unei posibile nore.Eu spuneam ca nu am intelegere...din simplul motiv ca am fost si sunt o buna si o inteleapta....si am am avut rautati nici cu soacra nici la adresa ei.No,..mai bine de atat...si mai pe inteles...nu am cum sa explic.Stii tu,popa canta...si cine vrea pricepe....si cine nu,...nu pricepe,simplu.
Acele contracte se folosesc si intre tineri.Faci cum vrei,invata-l pe eric sa creada orbeste ...in prima care vine si i spune dulce la ureche ca-l iubeste....pentru totdeauna.Eu nu pot....sa-l invat asa ceva....mi-as minti propriul copil,ca sa ce?
Carmenbr spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Carmenbr
Delia, tu ai zis ca nora mea TREBUIE sa fie asa cum eu nu am fost. Acum zici ca NU-I CER ( aka NU TREBUIE) sa nu fie cum am fost eu. [quote]citat din mesajul lui Delia21 Atunci cand nu ceri cuiva sa fie asa cum tu nu ai fost inseamna ca te caracterizeaza lipsa de ipocrizie,care lipsa e o calitate,in cazul asta.Erai ipocrita daca cereai norei sa fie mai buna,mai ingaduitoare decat tine. |
Mai, numai mie mi se pare ca vorbim limbi straine?
Carmenbr spune:
Delia, tu poti sa traiesti stiind ca sotul tau nu te-a crezut cand i-ai spus ca il iubesti? Ce spui tu aici, e de fapt o recunoastere a faptului ca sotul tau nu crede in iubire si de fapt asta vrei sa il inveti si pe Rudy. Sincer, fara suparare acum, asta vrei sa invete Rudy, ca cineva il va iubi doar pentru contul din banca? Poti sa-i faci una ca asta? Sa nu-i lasi bucuria de a sti ce e de fapt cu adevarat iubirea adevarata, de a simtii fiorii iubirii adevarate? Sa-i fie mereu frica de ziua de maine, ca il va parasi iubita pentru altul?
Delia21 spune:
Carmen,nu am cum sa-ti predau limba romana pe internet scumpa.Dupa logica ta....in propozitia "nu trebuie sa ma arunc in cap"....tu daca il vezi pe "trebuie"....chiar te arunci????stiu ca e greu sa citesti sa si intelegi o fraza....intreaga,.....cu mai multe verbe,propozitii dar majoritatea dintre noi chiar reusesc...asemenea performante zilnic... fara sa fie genii..Am toata intelegerea pentru tine
maru spune:
fetelor, nu va certati ca e loc pe lume pentru tot felul de soacre: si pentru cele ce cred ca al lor baiat are nevoie de mai multe casnicii pana sa devina fericiti (de ce oare o mama si-ar dori copilul casatorit de mai multe ori, nu inteleg, da eu n-am pretentii prea mari de la mine) si pentru cele care lasa libertate copilului sa isi traiasca viata!
Si eu am un baiat, mai mare decat al vostru, voi fi soacra temporal poate mai repede decat voi, si sincer, vreau sa iubeasca si sa fie iubit. Sa stiu ca pot sa mor maine ca el are o familie frumoasa si nu are nevoie de mine sa ii reamintesc cat de frumos si destept e!
Atat imi doresc, sa traiasca frumos, sa aiba o viata frumoasa, cu aventuri, sa aiba un job care ii place si sa iubeasca fata care il va iubi. Acum Andrei are o sweetheart si mi- tare draga1 E canadianca, blonda, frumoasa foc, desteapta si tare respectuoasa. Si o plac pentru ca Andrei o place si o vad asa pentru ca asa o vede el... Si stau linistita, copilul meu stie sa aleaga, deocamdata, am incredere in educatia pe care i-am dat-o. Educatie pe care am copiat-o de la soacra, care soacra (chiar daca tot soacra cu apucaturi de soacra ramane) a stiut sa respecte inima/iubirea copilului ei.
Carmenbr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Carmen,nu am cum sa-ti predau limba romana pe internet scumpa.Dupa logica ta....in propozitia "nu trebuie sa ma arunc in cap"....tu daca il vezi pe "trebuie"....chiar te arunci????stiu ca e greu sa citesti sa si intelegi o fraza....intreaga,.....cu mai multe verbe,propozitii dar majoritatea dintre noi chiar reusesc...asemenea performante zilnic... fara sa fie genii..Am toata intelegerea pentru tine noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Ai dreptate Delia, nu trebuie sa fii geniu sa te contrazici de la un mesaj la altul cand nu mai ai ce sa zici. E greu sa admiti atunci cand cineva iti arata ca in interval de 5 minute te contrazici, in lipsa argumentelor. Nu-ti dau voie mandria si ingamfarea. Sper ca pana maine sa ajungi la nivelul in care sa admiti ca nu esti perfecta. Mi-e mila de tine!
Delia21 spune:
Carmen,fiorii aia i va simti pentru ca asa va vrea dumnezeu.dar e datoria mea sa-i spun ca oameni care s-au casatorit din dragoste ,nesiliti de nimeni,au ajuns dusmani de moarte...si s-au lupatat pe viata si pe moarte din cauza banilor.Asa ca...daca domnisoara il iubeste siiincer,de ce ar deranja-o ca in caz de divort...nu se alege cu mai mult decat a venit.caci doar nu se casatoreste pentru bani nu?Si da,sotul meu stie ca il iubesc atat de mult incat am semnat ca in caz de divort stiu ce primesc si ce nu.Si toata lumea e fericita...si nu se simte trasa pe sfoara.
Carmenbr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Carmen,fiorii aia i va simti pentru ca asa va vrea dumnezeu.dar e datoria mea sa-i spun ca oameni care s-au casatorit din dragoste ,nesiliti de nimeni,au ajuns dusmani de moarte...si s-au lupatat pe viata si pe moarte din cauza banilor.Asa ca...daca domnisoara il iubeste siiincer,de ce ar deranja-o ca in caz de divort...nu se alege cu mai mult decat a venit.caci doar nu se casatoreste pentru bani nu?Si da,sotul meu stie ca il iubesc atat de mult incat am semnat ca in caz de divort stiu ce primesc si ce nu.Si toata lumea e fericita...si nu se simte trasa pe sfoara. noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Pentru asta sa fii sigura ca vei fi judecata de toate fetele care sunt casatorite din dragoste si care nu au divortat. Cunosc o groaza de batranei care la 40-50 de ani de casatorie inca merg de mana in parc, ii vad si mi-e tare drag de ei.
Eu ti-am mai zis, abtine-te sa pui diagnostice sigure atunci cand nu te priveste sau cand ai o opinie diferita.
Delia21 spune:
Carmen,...stiu ca e trebuie sa fie dureros...cand neuronii nu mai fac fata.Gata hai...vezi-ti de viata ta ca si eu trebuie sa-i citesc povestile de inainte de culcate lui Rudy.Si apropo,...nu i le ci citesc pentru ca "trebuie"....la modul ca primesc o bataie daca nu le citesc,...ci imi dau seama ca e bine asa pentru copil...si aleg in consecinta.Fericiti...cei saraci cu duhul,...zice in biblie,..dar eu nu cred deloc asta,..cred ca dimpotriva,....au mai multe probleme decat cei normali.
maru spune:
hei, voi doua, americancelor, pe mine nu ma bagati in seama? Acu va trimit un fior de zapada!
E o mare gugumanie, dupa mine, contractul asta marital. Adica eu te iau pe tine, studinte la medicina, suport programul tau imposibil, te ajut sa treci prin facultate, rezidentiate, ma mut dupa tine prin toata tara, si cand gata, ai MD la capat de nume, tu pleci dupa prima colega...iar eu nu am dreptul la nimic. Pai e cinstit asa? Am construit cariera ta impreuna. Am fost alaturi de tine, ti-am satisfacut niste nevoi, am fost contabilul tau, secretara ta, orice numai ca tu sa poti sa inveti sa salvezi vieti si tu acu vrei sa ma lasi cu rochia de acu 10 ani. (nu e vorba de mine, e vorba de o colega de servici)