Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 21
laurairina13 spune:
Dymomo, si a mea fata e la fel, cum o mut din dormitor in sufragerie si e mai aerisit, cum sughita, sau cum o dezvelesc, dezbrac, cum sughita! Ca sa nu mai spun ca pana nu o invelesc pe picioruse, nu adoarme. Dimineata am lasat-o doar pe paturica, fara sa o invelesc! De la 8jumate la 12 jumate nu a dormit o clipa! Cum a venit al meu acasa si a invelit-o pe picioruse , a adormit ca un mielusel
...E ca un facut! Si imi vine sa ma impusc cand stiu cat e de infofo
RamonaC si la mine rechinasa face doar moale! Si in jeturi ca o aud cand trage parturi, si printre parturi si un jet cu caca.Parca face precum pescarusii, de te trezesti cu cate un jet de kk pe tine in plina strada
..Sper sa fie ok. Am intrebat pediatra si nu a zis ca ar fi ceva neregula..
Cat despre culoare, la mine e ceva intre galben-portocaliu-caramiziu.
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
laurairina13 spune:
Bine ai venit pe lume bb Natalia Oana!
Felicitari Dienutze, recuperare rapida, sa vina repede lapticul!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 RamonaC si la mine rechinasa face doar moale! Si in jeturi ca o aud cand trage parturi, si printre parturi si un jet cu caca.Parca face precum pescarusii, de te trezesti cu cate un jet de kk pe tine in plina strada Cat despre culoare, la mine e ceva intre galben-portocaliu-caramiziu. |
Si eu cred ca e ok asa moale, atata timp cat primesc doar tzitzi. La caca te-ai mai uitat si dupa ceva timp ce l-ai schimbat? Adica, sa explic. In spital se cere sa arati asistentei fiecare pampers cu caca sa il analizeze si sa il noteze pe fisa bebelusului. Dar cum ele nu dau cu orele prin salon, se strang intre timp 2-3 pampersi. Eu cand i-am impachetat erau cu kk galben, iar cand il deschideam sa le arat si lor era verde. Si parca niciuna nu ma credea ca e galben cand il face. Acasa dupa ce il schimbam aruncam imediat pampersul si nu m-am mai uitat in el sa vad daca e alta culoare. Ca si numar vreo 10 -11 schimb pe zi.
Mama era ingrijorata ca nu e bun laptele meu, ca nu ii tine de foame si de aia vrea asa des sa suga, ca face prea mult pisu si el nu asimileaza nimic din laptele meu, iar cand l-am cantarit miercuri si a vazut ca luase deja 600 grame in 2 sapt si 3 zile, a tacut si nu a mai zis nimic. Astazi dimi avea 4400 gr. Asa ca nu imi mai fac griji in privinta laptelui si a suptului, cand vrea vine tzitzica la gura lui si gata, desi recunosc ca si mie mi-ar placea ca am 3 ore ragaz intre alaptat
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
mihamora spune:
Felicitari Dienutze! Sa-ti traiasca fetita!
RamonaC - ma bucur ca ati venitacasa si sunteti bine.
Hai FDaniela , Ofetita si ANgel001 

Dupa cum ati aflat[merci Lauradi
), nu mi s-a facut operatia azi,doar internare si analizele toate.Miercuri ma prezint de dimineata si facem operatia, e doctorita de garda.Bebe era bine cu circulara, dar la acest ecograf a iesit mai mic ca si varsta desi pana acum a iesit intotdeauna mai mare cu o saptamana.M-a cam indispus treaba asta, sper sa nu fie nimic rau. Ca greutate e mai mic decat frate-su are in jur de 3300g.
Multumesc din suflet pentru incurajari fetelor,conteaza foarte mult , va
pe toate si va doresc nasteri usoare si multa sanatate!
Am vorbit si cu Ionela , erau bine amandoi,bebe Mihnea e un cumintel,mai stau 1 zi 2 si vin acasa.Amanunte v-a povestit Ramonika
Eu eram curioasa cum e cu carantina si mi-a zis ca tati de Mihnea nu a reusit sa ajunga la ei ,mi se pare tare nasol.Eu am intrat cu mama prin spate cu masina direct in curtea spitalului, am mituit portarul,si i-am zis ca las masina vre-o 3 zile acolo. Cand am intrat in spital ma intrebau asistentele ca pe unde am intrat, cum de ne-au dat voie..etc... Deci normal nu intra nimeni, poate daca te strecori asa...am uitat sa ii zic de varianta asta Ionelei, daca mai vorbesti Ramonika cu ea, poate mai incearca o data tati de Mihnea.
Michelle
37 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
simonette spune:
Felicitari Dienutze!!! La multi ani bb Natalia Oana!!!

Rgagapie sa ne mai spui si noua cum mai esti....scoatem fetele vesele??? Doamne Ajuta! Chiar in pragul examenului lui tati???
Stephy iti multumesc ptr grija! Mi-am pus si eu intrebari, dar credtotusi ca sunt ok.....nu mai emult pana vineri dimineatza!
Eu nu am nr dr-ului meu ca aici se merge pe alt sistem. Ti-e rau sau suspectezi ceva nasol, mergi la spital siei anunta dr care te are in supraveghere........ Pup si 
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 4+!!!!!
simonette spune:
Am uitat ceva f imp....
RamonaC ma bucur din inima ca bb Dominic e bine si ca sunteti in sfarsit acasa!!!!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 4+!!!!!
shtephy spune:
fug sa fac capitol nou
edit
scuze ,nu ma pot loga cu userul comun de pe calculatorul surorii mele ,probabil nu am retinut userul si parola ,acasa le am memorate.
sper sa vina altcineva
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
camelia86 spune:
RamoC ne bucuram tare ca sunteti acasa. am fost cu sufletul alaturi de voi. 
pentru Domi si pentru mami. 

34+ 
vias spune:

Felicitari Dienutza pt Natalia Oana, sa-ti traiasca sanatoasa si fericita, iar tu sa te refaci rapid, sa ai laptic! 
RaMONAc...MA BUCUR TARE MULT CA ESTI ACASA! 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE