Pepenasi de iulie - august 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Didi nu ti-a zis doctora sa-i dai si pt. flora ceva?

Eu zic de a ta, ca nici a mea nu zice, macar sa-ti aminteasca, nu de alta...ultima oara am uitat si eu sa-i dau lui alex odata cu prima doza, i-am dat din a doua...offf,multa sanatate!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Picule eu cu fi-mea mancam inghetata parte in parte, o lingurita ea, una io, fiecare avem cate-un linguroi in mana, cutia pe jos intre noi, am ajuns sa cumpar cutii de 2 kg care abia ne ajung o saptamana. Chiar si acum iarna bobinam la greu. Iar cu inghetata pe bat e prapad, mi-o smulge din mana si se zvarcoleste pe jos pana apuc sa-i scot ambalajul... La noi in cartier vine in fiecare saptamana o masina cu inghetata care chitzaie si atunci ne aruncam in cizme si cumpar cate un bax de din astea pe batz (fara glazura de cioco) pentru ca deja nu prea mai gasesti in magazine. De mare efect e si popsicle-ul, ala de-i doar apa colorata inghetata, parca cei de la Nestle au...

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Mai BOTI eu inteleg parte in parte, dar nici chiar sa imi fure inghetata din mina . Cred ca si eu o sa adopt metoda de luat inghetata cu kilogramele. O sa ma apuc sa fac curatenie prin congelatoare sa imi incapa 1-2 cutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Din gama "ce poate sa faca un copil de 1 an si ceva"...i se permite sa se joace cu un telefon vechi, fara sim dar cu acces la diverse joculete cu animale si dracrii de varsta lui...el...intra in nu stiu ce meniu si activeaza un cod pe telefon pe care numai el il stie Solutia...trebuie reinstalat telefonul care urma sa ajunga oricum la altcineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna!!

Ne-am inscris si noi la un concurs...

Asa ca daca va face placere si doriti va rugam sa ne dati si noua un vot:
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1061

Va multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

estrella Votat

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

estrella am votat printesa.Bafta!
Didi ce nasol ca s-a pricopsit cu asa ceva Aida.Sanatate multa!
Noi ne pregatim sa iesim cu niste prieteni in oras si domnisoara Raluca nu a vrut sa se culce la pranz si sigur va adormi in oras.....Ma enerveaza ca tb sa iau carutul cu noi ca in ultimul timp iesim peste tot fara el...

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

noi suntem bine, crestem, dar coliciosi rau de tot Cris26 cred ca incepe sa dea roade Infacolul

In rest...bine, crestem, tipam, urlam, suntem cei mai razgaiati

Acum va las...ca a venit Pustache si mi-a promis o prajitura buna

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Marina am facut tarta cu gutui dupa blog-ul tau ;foooarte buna

azi tare ametita am fost i-am scos Dariei lantzul de la suzeta ca sa sterilizez suzeta si nu mai gasesc lantul l-am cautat in toata casa pe cuvant daca imi aduc aminte unde l-am pus

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ana - si Elizei ii e frica. Eu incepusem sa ma ingrijorez, dar am sapat mai mult si cica "e varsta"... Si lui ii e frica de niste monstri sub pat sau pe dulap nu? Si la baie ii e frica sa se duca singur nu? Si probabil ca aprinde toate luminile in cale, de arata casa mai ceva ca un pom de craciun decorat, cu toate becurile aprinse... Desigur, fratele cel mic este o buna asigurare anti-frica. Si la noi la fel.... Relax, cica trece dupa 8 ani

Cu peretii - maica frate, nu vrei sa vezi cum arata la noi peretii. Peste desene au niste zgarieturi de-a lungul asa, ca sa vedem noi ce este domne sub albastru, verde, rosu, galben. Cumva e alb peste tot?? N-as zugravi in urmatorii 5 ani nici daca mi-ar da cineva bani!

Estrella - votat. Ce frumoasa poza! Ma duce cu gandul la papusile alea... cum le zice? Annabel cumva...

Ma duc sa tai legumele, ma chini de doua zile sa fac o salata boeuf si niste OO umplute... Pana acum am fiert OO-le si legumele

Talciocul meu

Mergi la inceput