Scoli inchise

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am sunat la invatatoare, care nu stie absolut nimic. Am sunat la scoala...portareasa saraca evident ca nu stie nimic.
Faptul ca invatatoarea nu stie imi face clar ca la clasa 1 a noastra nu e niciun caz
Nu e greu sa mai stam o zi aici, dar eu am treaba maine la ora 18 pt doctorat..marti, miercuri si joi predau...iar Gh nu e inca intarcat, LOL, e o situatie super aiurea, nu vreau sa-mi intarc baiatu doar pt niste zvonuri (practiv ar fi 4 zile fara mine, de luni la ora 14 cand plec la gara pana joi la ora 18...)...pe de alta parte bucurestiul e infect, nu le foloseste la nimic copiiilor ....
Nu mai spun ca barbtu-meu zice ca daca e un sg caz in scoala fata n-are ce cauta acolo, de parca copilasu ala bolnav se plimba liber prin incinta scolii

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Panica inutila!
La fiica mea in scoala a fost un caz de gripa porcina la un copilas, eu am fost instiintata acum vreo 3 luni ca am avut in clasa un elev cu gripa porcina. Rezultatul? Ei (cei doi care au contactat virusul) au stat acasa pana la recuperare completa, cu tratament, noi, restul ne-am continuat activitatile si nu s-au mai semnalat alte cazuri.
Am fost extrem de speriata cand m-am trezit cu scrisoarea acasa. Nici nu o mai atingeam pe fiica-mea, am zis ca sigur sunt next, va dati seama, am stat in aceeasi incapere cu persoana respectiva. Sunt ok si nici macar mini gripa nu am avut.
Eu zic ca daca se dau vacante prelungite si se aglomereaza locurile publice riscul este mai mare de a lua gripa.
Stati relaxati, nu e asa de grav cum suna.
Sanatate.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

pai noua ne convine sa se inchida, ca scapam de aglomeratie, stam la munte.
Pana una alta, e o ameteala as usual, mi se pare penibil ca nici macar la minister nu-i nimeni(am dat telefon), treaba romaneasca abulica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Si la scoala copiilor mei au fost cazuri confirmate de gripa porcina, copiii afectati au stat acasa, restul la scoala . Cred ca va stresati prea tare. La noi a trecut gripa asta acum vreo 3 luni, de atunci n-am mai auzit nimic de ea.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

bird, eu nu ma stresez deloc. Vreau doar sa stiu daca putem chiuli linistiti, I hate Bucharest...:))
LE in afara de asta, e frustrant sa nu stii de fapt in clar cum sta treaba, e inadmisibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Din pacate Sabina, n-avem vacanta . Si noi am sunat-o aseara pe invatatoare care nu stia nimic de scoala incisa. Cica la clasele a 4-a bantuie ceva, intr-un din clase, toata saptamana trecuta au venit doar jumatate din copii.

Mergi la inceput

am aflat eu, am dat telefon la secretariat. La o clasa de a 4-a si la a8-a care invata de dupa amiaza s-au suspendat cursurile. Bolnaviorul e la 4-a. O fi pe acelasi culoar cu fiemea?
e inadmisibil sa nu se spuna exact si sa lasa in ceata cadre didactice si parinti.
Noi suntem la busteni...daca cumva mai apar doua cazuri si noi venim degeaba?

Plus ma supara faptul ca nu au dezinfectat TOATA scoala. cum e posibil asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Uite un moment in care ma bucur ca, din cauza de invatatoare noua, le-a dat clasa cea mai retrasa, in spatele scolii si singuri pe culoar. Si cum fiul meu a declarat ca toaletele sunt oribile, nici nu merge pe acolo. Asa ca daca de la el din clasa nu-i vre-unul bolnav - n-are de unde sa ia - de la scoala.

La Busteni e sigur mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Vad ca asta cu scolile/clasele inchise e destul de variabila in functie de cat de informati sunt parintii:

"Rectificare : se anuleaza suspendarea, anuntata ieri, a cursurilor unei clase din Liceul Al. Ioan Cuza din Bucuresti , deoarece elevul depistat ca fiind infectat cu AH1N1 invata la Scoala de Arte si Meserii nr. 3, si nu in liceul Al.Ioan Cuza, asa cum eronat au declarat parintii". www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1849" target="_blank">Sursa: Ministerul Sanatatii.

Cum o fi sa n-ai habar la ce scoala merge copilul tau?

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Eu propun sa inchida toata tara, ca sa poata merge tot poporul la munte sa se racoreasca.
La fiu-meu din 24 copii, 12 erau cu gripa si nu s-a mai inchis nici o scoala. El a avut, ca si mine dealtfel si sintem bine merci acu. Nu e nici pe departe asa de grava cum se spune.

LOL,ca la Romanica la nimenea.

Mergi la inceput