Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Elly! Tocmai voiam sa te scot in careu si sa te critic la organizatia de tineret pt ca ai votat dar nu prea ai postat mesaje! Acum "te-ai scos", multumim de ganduri bune!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hihihhihiii Libra!

Yuupyy yeee....ce bine ca m-am scos!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Elly scuze ca nu mai stiu care e faza cu noul program ?! Vb. Gallicienei, deh, batranetele!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Elly,daca-i stii ce-mi simt ovarele E de bine zic eu Odihneste-te draga,stii ca noi te asteptam aici

Libra,de abia astept sa ne mutam la scutece.Asta-i visul meu pt.toate fetele de pe forum care-si doresc bebei si sunt multe

Galli,tu trece fetele pe prima pagina,o sa vorbesc si cu Nico ca ea se ocupa de listuta,din doua locuri nu poate fi numai de bine

Danny,nu stiu ce sa zic,daca tu crezi ca-i ceva in neregula ma gandesc ca ai dreptate ca doar erai de fata,interesanta doamna,de multe feluri suntem

Nico,unde esti? Sa-ti dau un bip sau poate un mesaj sa intri pe forum!? Nico,o sa ai o scamuta

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Hmmmm...shmecherelorrr!

Da' de unde stiti voi cine voteaza?
Pare-mi-se ca sunteti posesoare de globuri cristal...
Haiii...spunteti drept!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Danny,nu stiu ce sa zic,daca tu crezi ca-i ceva in neregula ma gandesc ca ai dreptate ca doar erai de fata,interesanta doamna,de multe feluri suntem

Ada

Daruind vei dobandi.

???
E clar, sunt retardata rau.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Adutza, scumpeteeee
Sa stii ca si eu am simtit pe la ovare niste junghiuri. Acum insa...foarte putin...cred ca se pregateste nemernicia sa ....sa vina

Mergi la inceput

Libra....mi-am schimbat programul la serviciu pt ca s-au facut restructurari si acum in loc de 10 incep dimineata la 7.
Mi-e greu pt ca trebuie sa ma trezesc de la 6 fara ceva...ca la 6.30 trebuie sa plec. Si pana ma pregatesc eu, pana pap un pic....ufff
Iar eu nu prea dau randament dimineata
Dar...deh....nu mai zic nimic. Ii multumesc lui Dumnezeu ca inca am serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Hai mai Elly ca poate nu mai vine ciclonul,stii cine joaca maine seara?

Libra,m-am si dus la paginile anterioare sa vad daca aici am citit de Danny,doamne fereste-ne la cat citesc pe aici ma astept sa fac varza vreun subiect.Aici la noi am citit,uf.

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Libra,Mona sa DD sa fie totul bine!
BABY,eu te-am intrebat daca iei antibiotic,pt ca orice interventie pe acolo pe jos......este sursa de infectieNu te-am mai cercetat, ca ar fi trebuit sa faci pauza la....ca tu erai prea grabitaDaca nu iei,ia macar acum.
Ada eu inca nu m-am apucat de vitex ,ca stiu eu ,tot la operatie ajung
Galli,odihneste-te fetita draga si din 2010 dai bice la FIV
toate fetele si va astept cu vesti super bune!!

Mergi la inceput