pete pe fata dupa nastere

pete pe fata dupa nastere | Autor: RODY77

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am nascut al doilea bebe am ramas patata pe fata, daca a patit cineva la fel va rog sa-mi spuneti ce ati folosit pentru a scapa de aceste pete inestetice

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Am avut si eu pete dupa nastere , cred c-au fost de la ficat din cauza oboselii , am folosit apa termala de la avene, dar sincer au trecut cam intr-o luna-doua cand am inceput sa ma odihnesc mai mult.Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Daca ai avut si inainte de sarcina ceva pete, s-ar putea sa nu treaca de la sine.
In Ro stiu ca este la farmacie o masca de albire (ti-o prepara ei, trebuie doar sa intrebi de ea pe la farmacii, contine acid salicilic, unele cu oxid de zinc).
In timp ce te dai cu masca aia sau alte tratamente de albire care cojesc pielea, sa folostesti o crema cu protectiue solara mare in timpul zilei (tenul devine f senibil in perioada tratamentelor de albire si apar mai multe pete daca tenul nu este protejat).

un articol despre pete (dar e in engleza)

http://www.beauty-advices.com/how-to-treat-brown-spots-and-how-to-get-rid-of-brown-spots/

Do it yourself: at-home masks treating brown spots, age spots, discolorations:

Lotion for dark spots:
You will need: parsley, fresh lemon juice.
Chop up the parsley and pour it with water. Boil the parsley for approximately 15 minutes, then strain the infusion and add 5 tbsp. fresh lemon juice. Use a cotton pad to apply the infusion only over the discolorations. Pour the remaining infusion in a bottle and apply to your face everyday. The lemon juice is a great remedy to bleach dark spots, age spots, post-acne scars.

Mask for dark spots I
You will need: brier infusion, 1 tbsp. camphor oil, 2 tbsp. chopped parsley, 2 tbsp. grated cucumber, 1 tbsp. chopped onion, 1 tbsp. fuller’s earth.
Mix all the ingredients well until you achieve homogeneous mixture. Apply the mask over the entire face or only to any problem areas. Leave it on for 20 minutes and rinse with lukewarm water. Do the mask every day for 15/ 20 days to achieve best results.

Mask for dark spots II
You will need: 100gr. onion, 3 tbsp. acacia honey.
Grate the onion and mix it with the honey. Apply the mask over the entire face and neck. Leave the mask on for 15 minutes and remove it with damp cotton pad or washcloths. If your skin is oily you can add 1 tbsp. vinegar to the mixture.

Mask for dark spots III
You will need: 30gr. oat flakes, 1 tbsp. honey, 4 tbsp. milk.
Boil the oat flakes until soft together with the milk for 5/ 10 minutes. Add the honey to the mixture and stir carefully. Apply the mask over the dark spots. Leave the mask on for 10 minutes and rinse well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

buna rody77..
si eu am avut pete dupa nastere..din cauza efortului si oboselii cred..eu mi-am dat cu lapte de-al meu si au trecut...laptele de mama este un medicament miraculos sa stii...sper sa iti fie de leac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Si eu am avut luni bune dupa nastere dar n-am avut timp sa ma ocup de ele si-ntr-o buna zi am constatat ca au disparut,n-am aplicat nimic special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Si eu am avut..au trecut cam dupa un an de la nastere. Am folosit niste creme de la foreverliving dar sincer nu stiu daca din cauza lor mi-au disparut mie petele ca nu prea am fost consecventa in a le folosi. (R3 factor si Epiblanc + activatorul ca si lotiune tonica). Cremele mi-au imbunatatit aspectul tenului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

in timpul sarcinii mi-au aparut doua pete enorme sub ochi......care au ramas acolo si la un an dupa nastere, cu toate ca speram sa dispara. am folosit o crema depigmentanta de la UNITONE, impreuna cu crema de protectie solara tot de la ei.....se face tratament 3 luni......am scapat definitiv de ele. amandoua costa cam 80 ron.

*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si mie mi-au aparut pete pe fata in timpul travaliului. dupa nastere eram foarte patata, mai ales pe pometi...prima data am zis ca se duce bronzul, dar dupa ce au disparut in cateva zile mi-am dat seama ca nu a fost bronz.
Nu stiu de la ce au aparut, caci au disparut fara sa fac nimic.
Sper sa-ti dispara si tie la fel de repede.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput